מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מיכל3 Member

כמו שאנחנו נראים אין לנו מה להפסיד..גם ככה הקבוצה בפורמה לא טובה. אם בניון לא יספק את הסחורה אין מה להפיל עליו את האשמה, אני כן הייתי רוצה לראות אותו בירוק שוב אבל כנראה שהוא מעדיף לפרוש כבר ואני יכולה להבין אותו.

חבל לי על עטאא. שיחק אולי 4 משחקים בעונה הקודמת וגם הורחק לפחות פעמיים. מקווה שמצבו ישתפר בסופו של דבר, בסה"כ מדובר בכשרון.

2. alexshw Member

מה זה אין מה להפסיד? יש. כרגע זו עסקה די יקרה יחסית למה שמצפים לקבל חזרה.
    עד שבניון יחזור לכושר ופרט לכך הוא עלול לתקוע את המשחק.
    אני לא רואה בו כמושיע עם כל הכבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/13
  3. oranfu Member

לא ראיתם את בניון בנבחרת? ככה זה ייראה אצלנו. אין לנו קבוצה שיכולה להרשות לעצמה שחקן (עוד שחקן) שעומד על הדשא.

חשבתי שעטא יוכל לעשות קריירה טובה וגם להשתלב אצלנו בבוגרים. חבל על הילד.

4. מיכל3 Member

ממש לא אמרתי שהוא המושיע אלכס, אמרתי שאין לנו מה להפסיד. שחקן שאומנם בשלהי הקריירה שלו, אבל עם נסיון עצום ואחד הכשרונות הכי גדולים שהיו פה בכדורגל. אז זה לא אותו יוסי שעזב, אבל לדעתי הוא עדיין יכול לתרום. לא חושבת שזה היה נגמר כמו ברקוביץ'..אבל במילא הוא לא יחזור.

ויותר מזה- אנחנו צריכים קודם כל חלוץ. בלי חלוץ גם במקום שמוביל לאירופה בקושי נסיים.

5. oranfu Member

יש מה להפסיד - להיתקע עם עוד שחקן בעל תרומה לא גדולה, שחקן שאי אפשר לספסל ועם חוזה כבד כבד.

אגב, אנחנו צריכים גם שחקן לאגף ימין, אבל זה פחות קריטי מחלוץ.

6. מיכל3 Member

אפשר לספסל, אם את קטן בנאדו "מעיז" לספסל גם את בניון הוא יספסל אם לא תהיה ברירה.
    אבל אין טעם להמשיך לדון על זה כל עוד זה לא ריאלי

אנחנו צריכים קיצוני ימני וגם מגן ימני..מישהו אמר שנקבל? אם יביאו "חיזוק" בינואר זה יהיה בטח חלוץ בלבד שיתברר כעוד חתול בשק. בקיץ היה מספיק זמן לבחון אופציות, אבל השאננות חיסלה לנו עוד עונה.

7. N כמוני Member

מה שחסר כרגע במכבי חיפה זה חלוץ ולכן בניון הוא פיתרון לא רלוונטי.
    אין לו כבר את המהירות הנדרשת על מנת לשחק באגף ימין, הוא יכול לשחק היום רק באמצע ושם כבר יש את קטן, גולסה וראיוס.

אני לא חושב שחיפה נפלה לשאננות. אלכס צודק. הסיבה שלא נחת פה חלוץ היא כספית. חיפה לא הצליחה להיפטר מעמאשה ועזריאל ולכן החוד שלנו כולל את אנדלובו תורג'מן ואבוחצירא.

8. alexshw Member

גם אם הייתה מצליחה להפטר מהם, לא היה נוחת פה חלוץ איכותי.

9. קשר שמאלי Member

אזולאי יחזור לסגל
    מחזירים אותו לסגל רק בגלל שרוצים למכור אותו

מציע לגוזלן, ריאן, גבאי ואובקרט לעזוב את המועדון הרקוב הזה

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/13
  10. G.B7 ירוק עולה

לגבי גוזלן וריאן אני ממש לא מסכים איתך.
    הם שחקנים צעירים שרק עלו מהנוער (אפילו לא היו בנוער בתור חריגי גיל)
    ריאן קיבל דקות ראשונות העונה באירופה,גוזלן העונה לא קיבל דקות אבל בעונה שעברה קיבל מעט דקות ואפילו בעונה של אלישע לפני שנתיים.
    הם שחקנים צעירים שעוד יקבלו את ההזדמנויות שלהם אנחנו רק במחזור החמישי ולא כבר במחזור העשרים של העונה הבאה
    לגבי אבוקראט וגבאי זה סיפור שונה.
    אבל לראות באינטרנט אחרי המחזור הראשון או השני בליגה לראות כתבה שאבוקארט לא משחק זה שטות
    העונה עוד ארוכה.

11. מרקו ואן באסטן Member

אני חושב שבמצב הנוכחי שווה להריץ את ריאן בהרכב על הקו ולשחק עם אבוחצירא או תורג?מן בשפיץ. הדבר הכי נורא זה לשים חלוצים ללא יכולת כדרור באגף. ככה בכל התקפה אנחנו למעשה בעשרה שחקנים. עודה רושם שבנאדו הסתום סוף סוף הבין שלעלות עם קטן באמצע זאת התאבדות, ובמשחקים האחרונים הוא אינו פותח.מה שמראה שבנאדו מסיק מסקנות, אמנם בקצב מזעזע אבל מסיק לפחות. מעניין כמה זמן יקח לו לעלות על עניין של חלוצים נכים בכנף. ריאן להרכב ומהר. ואדון טאלב טוואטחה סוגר בצורה מזעזעת את הקו. הוא נכנס לאמצע בתור בלם מסיבה לא מובנת ובונה על עזרא/תורג?מן /שמעון שיסגרו במקומו. כמו כן אין לו משחק ראש(סופר הכרחי למגן) וכמובן כשחקן מולו עושה כאילו הוא מרים, אז האדון טוואטחה מסתובב.אם אני מאמן אני נותן בעיטה בראש לספסל ומהר ומריץ את שיימן במקומו. אם כבר אני עולה עם טאלב, אך ורק כקיצוני בצד שמאל.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/13
  12. oranfu Member

את עמאשה לא רוצים למכור? למה הוא לא חוזר לסגל?

עד היום (העונה) שנאתי לראות את החלוצים שלנו. עכשיו כשאזולאי חוזר, אני לא יודע מה להגיד בכלל. תורג'מן ואבוחצירא לפחות משקיעים על המגרש. אזולאי יש לו פוזה של רונאלדו ואיברהימוביץ' עם מוסר עבודה של ברבאטוב. הדבר הכי מבורך שבנאדו עשה בקיץ זה להגיד לו ולעמאשה שהם לא בתוכיות ושימצאו לעצמם קבוצה, עכשיו הוא מחזיר לי את הזבל הזה. לא שהוא לא מוכשר, הוא בסדר מבחינת כשרון (כמובן שלא מתקרב בכלל להיות שחקן מכבי חיפה כשעוד היינו בעניין של להיות קבוצה איכותית) אבל הבנאדם לא מזיז את התחת שלו על הדשא, בכלל.

13. oranfu Member

ה"חלוץ" באגפים איתנו עוד מתקופת רוני לוי. לא רואה את זה נעלם כל כך מהר (למרות שאני מסכים שריאן או לפחות ורד חייבים לפתוח באגף המקביל לעזרא).

בקשר לטאווטחה והכניסות למרכז, זה מה שהוא אמור לעשות. הבעיה היא שהשחקן שאיתו באגף (היה בולט מאוד נגד שחטיור) לא חוזר להגנה (אנדלובו) ופשוט מפקיר אותו.
    זה שהוא לא סוגר את השחקן המגביה זה מחלה של כל הכדורגל הישראלי, מתפוצץ מזה כל פעם מחדש למה לא מנסים לסגור את השחקן המגביה.
    כמובן שטאווטחה צריך להשתפר והוא בכלל משחק העונה בפוזה של מרסלו.

ובקשר לקטן, מישהו באמת חושב שהוא יפתח בספסל בשבת?

14. alexshw Member

בשערים פר דקות הוא יותר טוב מכל חלוץ אחר בסגל. חוץ מזה אזולאי כבר חזר לסגל לפני חודש וחצי פשוט הוא היה פצוע. הוא גם רשום לאירופה.
    מעולם אף אחד לא טען שמדובר בחלוץ גדול, אבל חוש לשערים יש לו. סה"כ הוא נותן את התפוקה יחסית לציפיות.
    בהחלט הגיוני למכור אותו, אבל שיביאו חלוצים שישדרגו ולא שיהיו יותר חלשים.
    בשתי האליפויות בהם זכה, לאזולאי יש תרומה שאי אפשר לזלזל בה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/13
  15. קשר שמאלי Member

בנאדו שיחרר את אזולאי מהקבוצה
    הוא לא מחזיק ממנו ולא מעוניין בו
    אזולאי חוזר לסגל רק בגלל שרוצים למכור אותו
    לגבי עמאשה, השמועה אומרת שהוא עשה בעונה שעברה שביתה איטלקית
    בגלל זה הוא לא משחק למרות שרוצים למכור אותו

מצב נושא:
הנושא נעול.