מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מרקו ואן באסטן Member

יואב זיו היה פורש מכדורגל. חלק מהאוהדים שלנו הם בושה וחרפה ואני מתבייש שאנחנו אוהדים את אותה קבוצה. אני ממש לא מחובבי משומר ומייחל לרגע שלא אראה אותו אבל לעולם אסור לאוהדים לקלל שחקן על רקע מקצועי. זה לא שהוא לא נלחם ולא מתאמץ ועושה טובה, להיפך. הוא פשוט שחקן חלש.

2. Muurad Member

האם זימון בוקולי לנבחרת אפשרי?

אם כן זה יהיה מצחיק מאוד אם אלי גוטמן ימשיך להרכיב את שירן ייני או לזמן לסגל בדיחות כמו אלמוג כהן ויתעלם ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/13
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה בכלל לא מגזים.
    בוקולי נותן בעיקר "נשמה" בעמדה הזו, ובכל משחק תראה ממנו עבירה שטותית של צהוב ברור שאחריה הוא יסתכל על השופט במבט ממזרי של "לא עשיתי כלום".

ייני, אלמוג כהן בכושר טוב, כיאל ודומיהם עדיין עדיפים עליו. בטח כשמתחשבים בגיל שלו.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני רוצה לשאול אותך ברצינות. נגיד שמשומר שחקן טוב והוא פקטור רציני לאורך השנים בהגנת הקבוצה אז איך זה שהוא למעשה לא פקטור בנבחרת? רק 4 זימונים יש לו.

הבחור יודע לרוץ ותו לא. הוא שחקן הגנה בינוני (כמו טוואטחה) ואין לו הרמה. במשחק מול הרומנים הוא פשוט הרג אותנו עם איבודי כדור שטותיים. לשמחתנו אסטרה לא ניצלו את זה (כמו שלא הבינו שעזרא בכל פעם הולך לרגל החזקה שלו, ימין). בכל מקרה אין לי מושג למה בכלל הביאו את גבאי, אבל זה כבר סיפור אחר.

מצטער, לא סתם יש אוהדים שמקניטים אותו. לא צריך להגזים, אבל גם פה בפורום יש למעשה רק אוהד אחד ירוק שרואה משהו במשומר...

5. oranfu Member

אני מניח שהתכוונת אלי. אין לי בעיה אם לא מחזיקים ממנו, אבל כשמקללים אותו כל הזמן זה גועל נפש. השחקן נותן הכל על המגרש (בניגוד לשחקנים אחרים שאותם מהללים). לקלל חארות כמו תמיר כהן שבאים רק בשביל המשכורת ולא נותנים טיפה מאמץ זה מתבקש, אבל לקלל שחקן שנותן כל משחק 100% זה פשוט גועל נפש!

וכן, הוא לא טוב בהתקפה, הוא היה גרוע אתמול, אבל הגנתית הוא מגן מצוין. אני בטח ובטח שיותר סומך עליו מאשר על גבאי שיעשה את העבודה מבחינה הגנתית. פשוט הקהל שלנו עוד לא רגיל לגבאי, חושב שהוא איזה תותח. יעבור להם כשהוא יתחיל לשחק וייראו שהוא לא מי יודע כמה.

6. wings Member

אתה לא לבד.
    איך אוהדי הפועל ת"א שרים? "כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב". תחליפו את הפועל במשומר.

7. VAR Member

נראה לי שפספסתי משהו. מי קילל את משומר בדיוק? בכל פעולה התקפית שלו הוא חירבן התקפה והקהל התעצבן, באופן טבעי ואינסטינקטיבי. כמובן שיש את הבודדים שמשחררים איזו קללה אבל כקהל אני לא זוכר שארגנו לו מופע ?ראווה? כמו לאופירה למשל.

אפשר לזמן את בוקולי ואם אני גוטמן הוא השחקן הראשון שמזומן. הכי טוב במכבי חיפה, ובפער.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  8. alexshw Member

בוקולי לא יכול לשחק בנבחרת ללא אישור מיוחד של פיפ"א, כי הוא תושב קבע אבל לא אזרח.

לגבי משומר, אז קהל של מכבי חיפה לא נטפל לשחקן בגלל צבע עורו, בגלל הדת שלו או מוצאו.
    הוא אפילו סולח מהר מאוד לשחקנים שעברו לקבוצה יריבה וחזרו.
    הוא נטפל לשחקנים אך ורק על רקע מקצועי ובצדק גמור.
    כולי תקווה שכמו במקרה של קופל, כך גם במקרה של משומר הקהל ימרר לו את החיים עד שיעזוב את המועדון

9. Ice Cream חסה

נראה לי שפיפ"א לא מאפשרת רק למי שהוא תושב ארעי לא לשחק בנבחרת, לא בטוח שזה תקף גם לתושבי רבע (ראיתי שבוקולי קיבל לפני חודש וחצי את התעודה, אז שיהיה במזל טוב). אולי אפשר לתת לו הופעת ראווה אחת בנבחרת, אולי למשחק נקודתי שהוא יהיה בכושר שיא ולא יהיו אפשרויות יותר טוב גם הוא יכול להתאים, אבל לא באופן קבוע עכשיו לנבחרת.

זו נבזיות. כמו שoranfu אמר, לקלל את משומר כי הוא לא יודע לעשות איקס, וואי וזט זה כמו לקלל נכה שיושב בבית שהוא לא תורם כלום לחברה.
    אולי גם תעמדו מתחת לבית שלו ותמחו נגדו, תקללו את אשתו בעבודה ותבקשו מהילדים בגן של הבן של משומר שיציקו לו, עד שהוא לא יעזוב את הקבוצה?
    אפשר לבקר את המאמן שמרכיב אותו, אפשר לבקר את מי שהחתים אותו על חוזה, אבל אתה לא מצפה משחקן שיבוא ויאמר "טוב הבנתי שאני אפס, שחקן חלש ולא מסוגל להרים טוב גם אם החיים שלי יהיו תלויים בזה. אני לא ראוי ללבוש את החולצה של מכבי חיפה ומבזה את הסמל שלה ושחקנים כמו אלון חרזי, אבישי ז'אנו ואיתן אהרוני כשאני לובש אותה, אז בבקשה תשחררו אותי (ובטח גם אז אתה תטען שמכבי חיפה צריכה לדרוש עליו כסף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx וסליחה בפני כולם על העוול שגרמתי להם".

10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אני לא מבין את הביקורת הזו כלפי משומר, בעיניי הוא מגן מצוין ואחד הטובים בארץ. אני רק לא מבין למה הביאו את אלעד גבאי ומשלמים לו חוזה כזה ועוד לארבע עונות. היה לחיפה את דגני שהוא יופי של מגן שיכול לשבת על הספסל ולהיות גיבוי במקרה הצורך אם משומר הוא המגן הפותח. אבל מה הטעם להביא את גבאי ולייבש אותו? לא חבל על הכסף? ובאמת רחמים על גבאי שהיה סביבו הייפ גדול ועכשיו הוא נעלם כלא היה במעמקי הספסל.

11. alexshw Member

העונה עוד ארוכה. מקווה שגבאי יקבל הזדמנות הוגנת.

12. oranfu Member

גבאי נעלם כלא היה? הליגה עוד בכלל לא התחילה.

ודגני חלש מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים.
    מכבי חיפה קבוצת צמרת ובקבוצת צמרת יש אוהדים מלחיצים. אני לא חושב שצריכים לבוא לאיצטדיון בדיעה שמשומר ישמע קללה או בוז בכל פעם שהוא נוגע בכדור. זה לא קשור לספורט. אותי כן מפריע שברגע שהקבוצה קונה שחקן שבקלות יכול להחליף את המגן הימיני הוא מיובש על הספסל. גבאי כבר שיחק בנבחרת, זה לא שחקן שמביאים בשביל הספסל. כמו שיובל אומר, במקרה הנוכחי אפשר אז להשאיר את דגני כמחליף למשומר. כרגע הבאת גבאי נראית כמיותרת לחלוטין.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx סליחה אבל ההשוואה הצחיקה אותי...

את זה נשאיר לאוהדי הפועל תל אביב וביתר, תודה על העצה.

ובהזדמנות זו אשאל בפעם המיליון ← עד מתי?

15. מרקו ואן באסטן Member

עוד לא התחילה הליגה. קצת סבלנות באמת. בכל העולם לקבוצות צמרת יש סגל עמוק עם שחקנים ברמה גבוהה יחסית שיושבים לעיתים על הספסל. רק פה אין סבלנות וישר שואלים למה הביאו אותו זה מיותר. שום דבר לא מיותר, גבאי יקבל את ההזדמנות שלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.