מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מרקו ואן באסטן Member

זה שקר וזה לא יקרה. יש הוראה משחר לא לדבר עם וואן כבר למעלה משבועיים. אין סיכוי לטרייד כזה וגם אין היגיון מאחורי זה. פש
    וט שקרים. אתר שהוא בושה

2. PreGame Member

3. Civil Anti Madridista

מעליבה מבחינת הפועל? אני דווקא חושב שאם העסקה הזאת יוצאת לפועל בסופו של דבר מכבי חיפה תצא בהפסד
    כמעט ואין בארץ קשר אחורי כמו אביחי ידין, והפועל ת"א מכירה היטב באיכויות שלו. ולאור מצבת הקשרים שיש לרב"ש בסגל, זו מתנה משמיים עבורו.
    מנגד, עומר דמארי לא ישדרג לאריק בנאדו את משחק ההתקפה כמו שהוא מצפה מהחלוץ שהוא מחפש בנרות כל הקיץ

4. EuropeGuy Member

אחת מעונות המלפפונים ההזויות שאני זוכר במכבי חיפה,
    כל כך הרבה פירסומים ללא כיסוי, כל כך הרבה תקוות שווא לאוהדים עם בוקילה שמוקילה ושאר שמות.
    זה גובל בעינוי.

5. oranfu Member

הסיבות שציינת הן כלכליות ולא מקצועיות. על תמיר כהן לא דרשנו כסף כי הוא לא שחקן כדורגל והיה על משכורת גבוהה מאוד. עמאשה לא מספיק טוב בשבילנו, אבל הוא לא על חוזה ענק ואם קבוצה כמו הפועל רוצה אותו אז כנראה שיש לו ביקוש, זה ממש ממש לא היה המקרה של תמיר כהן. יש לעמאשה הצעות מקבוצות צמרת בקפריסין ובארץ, אבל הוא מתעקש שנשחרר אותו חינם, זה מגוחך.

אגב, ההתמרמרות בחדר הלבשה ודברים כאלה זה אחת הסיבות למה הוא לא מתאמן עם שאר הקבוצה.

בקשר לפירסום של וואן, אני לא מאמין. נציע להם את עמאשה וידין תמורת חצי כרטיס של דמארי? נישאר בלי קשר אחורי בסגל? בסדר...

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מכבי חיפה בהפסד?
    וויאם עמאשה ואביחי ידין לא שווים ביחד 200 אלף יורו היום, ועוד להפועל יש 50% מהכרטיס של אביחי. שניהם פצועים כבר שנה ולעמאשה יש רגלי זכוכית באופן כללי, עומר דמארי שיחק יותר דקות בשנה שעברה משניהם ביחד. אביחי ידין שחקן מעולה אבל לא נתן עונה טובה כבר שנתיים. החוזים של שניהם ביחד גם יעלו להפועל יותר מהחוזה של דמארי. מצד שני עומר דמארי הוא אחד הפרוספקטים של הכדורגל הישראלי היום(בניגוד לשניים האלה) ואחד השחקנים היחידים שמתפקדים בהפועל מאז שהוא אצלנו. אני חושב שלא הפועל ולא מכבי פ"ת ירוצו למכור אותו בפחות ממיליון וחצי יורו, ואם הוא עובר אליכם אז עוד שנתיים הוא גם יעבור בסכום כזה לאירופה. מבחינה מקצועית להפועל יש כבר 2 קשרים אחוריים(גם אם אחד מהם פח עד עכשיו) ואביחי ידין הוא לא מה שאנחנו צריכים אלא קשר בסגנון של אריק ומגן שמאלי. מה שיצא מההעברה הזאת זה שנקבל חלוץ פחות טוב בהרבה מדמארי וקשר אחורי בכיר שלישי. לא יודע על איזו מתנה משמיים אתה מדבר. הפועל בכלל לא אמורה למכור שחקנים כאלה לא למכבי תל אביב ולא למכבי חיפה, ועדיף לה למכור אותם לחו"ל במחיר הפסד מאשר ליריבות בצמרת.

רוצה עוד סיבות?

7. מרקו ואן באסטן Member

אין סיכוי לטרייד כזה בכל מקרה. חוץ מזה לאוהדי מכבי חיפה יש זיכרון קצר. כשאביחי היה כשיר הוא היה מצויין והיה אחד השחקנים המרכזיים במערך של בנאדו. ידין היה אחד הגורמים לריצה המטורפת מסוף נובמבר עד מרץ. כשהוא נפצע לפני המשחק נגד בני יהודה, מכבי חיפה התחילה לאבד נקודות. שחקן מצויין וחשוב מאוד

8. Civil Anti Madridista

סאשה, גרזיצ'יץ, גורדנה ושי אבוטבול שרב"ש לא סופר אותו.
    בכל מקרה, מבחינה כלכלית אני מסכים איתך שטרייד כזה יהיה נטל על הפועל ת"א, אבל מקצועית אביחי ידין הוא קשר אחורי מהמובילים בארץ
    וויאם עמאשה לא סקורר, אבל אותו דבר אפשר לומר על עומר דמארי. זה שהלוזונים הדביקו לו תג מחיר מופרך לא אומר שהוא גם שווה אותו

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/13
  9. alexshw Member

הדיון מיותר לחלוטין, מה גם שבמועדון שוב הבהירו כי בונים על ידין והוא לא משוחרר בשום פנים ואופן.
    זהו פרסום מכוון ושקרי כחלק מהמאבק של האתר וואן נגד מכבי חיפה שמייבשת בשבועות האחרונים את הכתב שמסקר אותה.

10. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה סתם בלבול ביצים של אתר וואן.
    דבר כזה לא פורסם באף אחד משאר האתרים.

11. Ice Cream חסה

כלכליות--->מקצועית. כי כשיש לך יותר כסף פנוי, אפשר לחזק את הקבוצה באפיקים שונים. ומה הסיבות המקצועיות לזה שמייבשים את עמאשה ביציע אבל לא משחררים אותו בחינם?
    עמאשה מרוויח השנה 160 אלף דולר נטו. תכפיל פי 2 - זה הברוטו. פי 3.5 בערך - זה הערך של הדולר בשקלים. יוצא לך 1.12 מיליון שקל שכר. תוסיף לזה רכב, דירה, דלקן, הוצאות תפעול - זה יוצא 1.25 מיליון שקל. כמעט כמו הסכום שחסכתם על תמיר כהן. עמאשה לא דורש שישחררו אותו חינם, אלא לא רוצה לעבור פתאום באמצע החיים לקפריסין. אתה יודע, זה לא כל כך נהוג לעבור מבוקעתא לקפריסין... אז הביקוש עליו מסתכם בהפועל תל אביב, שהיא היחידה שיכולה לעמוד בתנאים שלו. גם הפועל חיפה מנסה. תהייה סמוך ובטוח שלאף אחת מהן אין מיליון שקל לשלם על עמאשה. במקום לנסות להרוויח עליו כסף, עדיף לחסוך עליו כסף, אנרגיה ותסכולים שהוא יפיץ בתקשורת, מבחינת היגיון כלכלי.

זה מאיר את מכבי חיפה באור מגוחך, אבל גם להיכשל עם כל כך הרבה שחקנים ששנה אחרי שמכבי חיפה שילמה עליהם מעל 5 מיליון שקלים היא כבר מתה להיפטר מהם - זה מגוחך, וזה גורר דברים מגוחכים אחרים, שעדיף לתקן לפני שיהפכו לממש מגוחכים (אני מבין שאתה ממש רוצה את עזריאל, איציק כהן, עמאשה ושלומי אזולאי ביציע הכבוד מדי משחק...).

12. alexshw Member

סלליך יושאל בשלישית. בית"ר המועמדת הבכירה לקלוט אותו.

13. Raulito Madridista

בזמן שעידן ורד ימשיך להתרוצץ במכבי חיפה עונה רביעית ברציפות כשחצי מהזמן הוא פצוע וחצי מהזמן שהוא משחק הוא לא מראה את הפוטנציאל שגלום בו. למכבי חיפה יש עומס בקישור ההתקפי אבל לא הייתי מוותר על סולליך כל-כך מהר, עם כל הכבוד לשחקני הנוער המוכשרים. מגיע לו צ'אנס בקבוצת צמרת אחרי עונות טובות בעכו וק"ש. אני בטוח שהפועל ת"א הייתה קופצת בשתי ידיים על אפשרות להשאיל אותו, גם ק"ש הייתה שמח אם היה משחק בה עוד עונה, אבל סביר שיעקב שחר ימשיך ב'מסע הנדבות' לבית"ר ירושלים, כשהדוגמא הבולטת היא מליון הדולר עבור חן עזריאל.

14. shawarma Member

לאוהדי בית"ר לשם שינוי יש לכם פה יהלום רציני, חבל שאריק מוותר עליו ככה, תהנו ממנו כי הוא יתן השנה עונה גדולה.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נדבות ולא עמייאת, כמה שטויות בלי שום ביסוס...

סולליק עדיין לא עבר לבית"ר, שחר דורש עבורו דמי השאלה שלא בטוח אם טביב יסכים לשלם, לדעתי רק אם השחקן עצמו יוריד את דרישות השכר שלו הוא יושאל לבית"ר כשהסכום שיקוזז ילך לדמי ההעברה וככה טביב יחסוך עוד כמה גרושים. חוץ מזה לחיפה יש אינטרס שסולליק יושאל לבית"ר שם יש לו מקום מובטח בהרכב והוא יוכל להתמודד עם לחץ של מועדון גדול עם קהל, לבטח עדיף על עוד עונת השאלה בעכו או סכנין.

ואם הזכרת את חן אז המו"מ על מכירת חן עזריאל תקוע כבר 3 שבועות אחרי שכל התנאים עם חן כבר סוכמו ומלבד עמלת הסוכן מה שנשאר זה דמי ההעברה בהם שחר לא מוכן להתגמש(טביב רוצה לשלם 800 אלף ש"ח ושחר דורש מיליון ש"ח) אז איפה יש כאן נדבות? ואני עוד לא מזכיר שבזמן ששחר שילם על עזריאל מיליון דולר הקבוצה שלך הציעה עליו סכום גבוה יותר.

ושלא יצא מההודעה שלי רושם לא נכון - אין לי טענות(או אהדה) לשחר כי הוא דואג לטובתו האישית בצדק אבל חלאס להוציא אותו בכוח נדבן בטח על חשבון בית"ר לאחר שבשנים האחרונות הייתה לו זכות ראשונים על כל שחקן ששיחק בצהוב-שחור.

מצב נושא:
הנושא נעול.