מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

עמאשה מתגלה כזבל רציני. מכבי חיפה עומדת בכל התחייבויותיה. זכותו אגב להשאר במועדון ולשבת ביציע, אבל הקמפיין התקשורתי שלו(כמובן בשיתוף אתר הפרה) נגד המועדון מגוחך.
    אין שום סיבה שישוחרר ללא תמורה. אם הפועל רוצה אותו, שתשלם כסף או שתביא את דמארי.
    יותר מזה הוא קיבל הצעה במקפריסין באותו שכר שהוא מקבל בחיפה וגם לה סירב.
    בחיים לא ראיתי דבר כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/13
  2. מרקו ואן באסטן Member

טיפש כזה, הוא יגמור לעצמו את הקריירה.

3. G.B7 ירוק עולה

המצב של עמאשה לא פשוט ולא קל
    כואב לי המצב שלו אבל אין מה לעשות ברגע שמשחררים שחקן הוא צריך להבין שהוא לא שייך יותר לקבוצה והוא צריך לחפש קבוצה חדשה או להיתקע ביציע ובאימוני נוער זאת בחירה שלו במיוחד אם יש לו הצעות מקבוצות אחרות.

ועוד משהו שאני לא מבין הוא רוצה להשתחרר מהקבוצה כשחקן חופשי?
    ואין שום סיבה לשחרר אותו בלי כסף.
    כך או כך מקווה שמצבו ישתפר

4. oranfu Member

חבל לי על עמאשה כי כנראה שחיפה היתה החלום שלו, אבל הוא לא מספיק טוב. אני לא מבין מה בדיוק הוא רוצה, הוא מסרב לעבור לקבוצות אחרות ורוצה שנשחרר אותו חינם. למה?
    אם הוא ממשיך ככה הוא באמת יישב ביציע לפחות עד ינואר. חבל לו וחבל לנו.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיים? כי אלרואי כהן עשה בדיוק אותו דבר. אין למועדונים סיבה לכבד שחקנים שלא מכבדים את הקריירה שלהם, אם הם מעדיפים לשבת ביציע מאשר להרים את הקריירה שלהם שיאכלו את זה. הלוואי שלהפועל הייתה את היכולת הכלכלית של שחר לייבש את אלרואי ביציע ולא לשלם פיצויים מופרכים כשהוא לא מוכן לעבור לקריית שמונה או באר שבע.

6. מרקו ואן באסטן Member

אשתו של אל רואי לא מוכנה לשמוע על מקום אחר מלבד תל אביב. אם ילך למקום איחר היא כנראה תחגוג עם מישהו אחר

7. Ice Cream חסה

יש. הודיעו לו שהוא לא בתכנית המקצועית של המאמן. מכבי חיפה זה לא מועדון גלמוד ומסכן שזקוק עכשיו לכסף, ולא יקרה כלום אם הוא ישוחרר בחינם (בדיוק כמו תמיר כהן ויוריצה בולייאט, שגם קיבלו חצי מהחוזה שלהם). מכבי חיפה רק תרוויח מזה שהיא תחסוך את השכר שלו, תחסוך עליו הוצאות, תשקיע את חדר ההלבשה והתקשורת, ותגרום לקבוצה אחרת לקבל שחקן גרוע חלש ועם נטייה להיפצע כדוגמתו (או שהוא כזה טוב שמכבי חיפה מפחדת לחזק את היריבות לכתר שלה, אבל לא מספיק טוב כדי לשבת אצל על הספסל?). אשמתו של שחר שהוא החתים את עמאשה על כזה חוזה.

הם גרים בראשון בכלל... כרגע הוא יצא להיבחן ברוצאלאב, והיא עדיין לא זרקה אותו.

8. מרקו ואן באסטן Member

ראשון נמאת 7 דקות מתל אביב נראה לי שהבנת את הכוונה

9. מרקו ואן באסטן Member

למה בחינם מה זה פה הפקרות? עלה מיליון יורו. אם למועדון מכבי חיפה לא חסר כסף זה אומר שאפשר להתנהג בחוסר אחריות ולזרוק כסף סתם כי יש מספיק?

10. Ice Cream חסה

חוסר אחריות היה להחתים אותו לחוזה ארוך טווח תמורת מיליון יורו, או להודיע לו רשמית שהוא לא בתכנית במקום לתמרן איכשהו את העזיבה שלו. המיליון יורו האלה הם עלות שקועה שכבר זרקת, ואתה עלול לזרוק עוד על משכורת, ביטוחים הוצאות תפעול והזמן שהוא באימונים בלי שהוא יתרום אחרי זה. במקרה של עמאשה אין טעם לנסות להחזיר אותם, בטח לא אחרי שהודיעו לו שהוא לא בתכניות.

להודיע לשחקן שלא מעוניינים בו אבל להקשות עליו לעזוב זו נבזיות, וטמטום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/13
  11. wings Member

אני מסכים עם DinoŠ. לא הייתי ממהר לקרוא לעמאשה זבל. אני די מבין אותו.
    מכבי חיפה ויתרה על עמאשה, מפה והלאה הוא אמור לדאוג רק לעצמו ולא להתחשב במכבי חיפה ורצונותיה. למה שהוא ילך לשחק בקפריסין אם זה לא מתאים לו? גם אני לא הייתי הולך לקפריסין אם אני לא משפר את התנאים שלי.
    הוא לקראת סוף הקריירה שלו והוא כנראה לא רוצה לבזבז את המעט שנים שנשארו לו. אני לא חושב שהוא עושה דווקא למכבי חיפה. הפועל ת"א, במיוחד אחרי השחרור של בן חיים, היתה אופציה מצוינת עבורו וחבל מבחינתו שזה נפל. ואם זה נפל בגלל הדרישות של שחר אז אני בהחלט מבין את הכעס שלו.
    עמאשה בחר את מכבי חיפה כשהוא היה שחקן די חם בשוק וכנראה היו לו עוד אופציות טובות.

12. alexshw Member

אבל למכבי חיפה יש אינטרס משלה. זכותה לדרוש תמורה עליו.
    אין למכבי חיפה בעיה שעמאשה ישב גם ביציע, רק שאחר כך עמאשה יצטרך לחפש מקצוע אחר בחיים.

13. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יכול לפתוח נגרייה יחד עם דני פרדה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Ice Cream חסה

אני לא מבין את החשיבה שלך: יותר חשוב לך לקבל על עמאשה מיליון שקל, ואם הם לא יתקבלו לא אכפת לך לשלם עליו 1.2 מיליון שקל בשנה על זה שהוא מחמם כסא ביציע הכבוד ועושה פרצופים חמוצים באימונים?

חוץ מזה, שלומר לשחקן שהוא לא בתכניות אבל לא לשחרר אותו, זו התעמרות. אני בטוח שאתה תבין ותכבד את האינטרס של הבעלים של אמדוקס אם המנכ"ל יורה לך לבוא עד סוף החודש ולשבת כל יום במשרד 9 שעות בלי לגעת במחשב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/13
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עמאשה מתאמן עם כל הקבוצה של חיפה?
    כי אם כן, אין שום בעיה עם מה שקורה עכשיו והוא בסה"כ ב"רשימת ההעברות" והמאמן לא חייב לשתף אותו במשחקים.
    אם לא והוא מתאמן בנפרד אז חיפה לא בסדר, כי זה פשוט להשפיל שחקן.

מצב נושא:
הנושא נעול.