מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. wings Member

שחר מיושן, ואני לא אומר את זה מפאת גילו. יש חבורה של אנשים שהוא מסתדר ואיתם הוא עובד לאורך השנים. לא תמיד אבל בד"כ.
    לא סתם רוב הרכש בשנים האחרונות הגיע מאותם מקומות. כולם יודעים עם מי הוא עובד בארץ, מספיק להסתכל מאילו קבוצות הגיע הרכש הישראלי בשנים האחרונות. להבדיל ממה שאנשים חושבים שחר נמנע לעשות עסקים עם הלוזונים וכל פעם שרשמו בתקשורת שיש איזה שחקן של מכבי פ"ת ששחר מעוניין בו, היה ברור שזו הנפצה. ושחקנים זרים עד לאחרונה הגיעו בעיקר מפנחס זהבי הסוכן המהולל והחבר ילדות של שחר.

זה טוב שיש קשרים ואין שום פסול לעבוד עם אנשים שאתה מכיר וסומך עליהם. אבל שוק השחקנים הוא ענק וצריך מערכת יותר רצינית בשביל להביא לכאן שחקנים מצוינים בעקביות.

ואני לא מתלונן, שחר בכללי הוא בעלים טוב לקבוצה. אף פעם אין בעיות ותמיד יש רכש ותקציב מכובד ומחלקת נוער טובה. אם היה משקיע בנוסף בסקאוטינג טוב בחו"ל היה אפשר להגיד שהוא לא רק בעלים טוב אלא מצוין.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/13
  2. oranfu Member

צ'וצ'אליץ', פילאבסקי, ראיוס, מסיללה, יאיא, שאראנוב, דבאלשווילי...
    כל אלה באו מאותו מקום? אותו סוכן?

אם אתה מכיר בזה שלאחרונה יש שינוי במדיניות הבאת הזרים, אז הנקודה שלך מאבדת את הבסיס שלה...

3. alexshw Member

4. EuropeGuy Member

188 ס"מ של 16 שערים (31 הופעות) בליגה הרומנית שנה שעברה.
    לא מכיר באופן אישי, אבל נשמע שחקן.

5. ertyo Member

6. EuropeGuy Member

עפ"י הקישור מחזיק בהצעה מדילסדורף שירדה חזרה לליגה השניה בגרמניה,
    כשגם אג'קסיו הצרפתית וקרסנודר ו"מועדונים נוספים" רצו אבל לא הגיעו לסיכום.
    קראו לו גם הסופרסטאר של הליגה הרומנית בכתבה הזו,
    בקיצור לא מכיר את האתר הזה אבל נשמע כמו כתבה מוזמנת של הסוכן שלו.
    צריך לחכות למשהו יותר רציני.

7. Love Is Red Member

אל תקשיבו לדיוויחים מרומניה, על פי הורמנים באר שבע החתימה בלם וחלוץ מהליגה הרומנית...
    בקיצור בולשיט טהור..

8. Bensh Member

http://likegif.com/wp-content/uploads/2012/10/facepalm-Xxx-33.Xxx

כן בוא נמלא את הקבוצות ב15 זרים, זה מה שירים את הרמה של הליגה

מזל שאתה פה לספר לנו את זה כל יום מחדש.

9. Love Is Red Member

אני דווקא חושב ש6 זרים בליגה לא יזיקו...
    מה לעשות שבלמים ישראלים בקושי גדלים פה בשנים האחרונות.
    תסתכלו על מכבי חיפה מחזיקים שני בלמים זרים בסגל, באר שבע שלושה בלמים זרים, הפועל תל אביב שני בלמים זרים, וכו' וכו' וכו'...

10. alexshw Member

שוב דרך בחירת הזרים לא טובה ויש הרבה שכונה. זה לא יעלה את הרמה. רק יגדיל את כמות הזרים החלשים.

11. EuropeGuy Member

לא יודע מה אתכם, אני יודע שבאופן אישי ריבוי זרים יוריד את העניין שלי בליגה.
    המטרה לנגד עינינו צריכה להיות מספר מצומצם של זרים איכותיים, שישדרגו את הקבוצות.
    נאמר ואין זרים ברמה כזו שאפשר להביא בגלל הכסף, נו אז? איך בדיוק נפתור את הבעיה?

נוצרת משוואה פשוטה למדי,
    אם קשה להביא זרים איכותיים שישדרגו את הרמה, לא הגיוני שיביאו יותר זרים בינוניים.
    אם הם לא ישדרגו את הרמה, משמע הישראלים טובים לא פחות, ואין צורך בהם.
    לעומת זאת אם הם זרים טובים מאוד, הם יעלו הרבה כסף ככה שלא אפשרי להביא הרבה כאלה.

סיכומו של עניין: האידיאל, מספר מועט של זרים איכותיים+ שידרוג הצוותים המקצועיים שהם הראש המכוון של הכדורגל. זה יספק אותי.

12. שגיא Member

אני מסכים לגבי עניין הזרים. אני לא יודע בכמה קבוצות הצליחו להביא חמישה זרים דומיננטיים ואפילו ארבעה. גם עכשיו יש לנו לפחות שני שחקנים זרים שלא מיועדים להיות שחקני הרכב. אני לא יודע מה זה מועיל. הרי ההירכיה בהגנה ברורה ופילאבסקי הוא בלם שלישי וגם דינו אנדלובו, בטח ובטח אחרי פציעה, לא מיועד להיות חלוץ הרכב. עדיף לוותר על שניהם, להחזיק בלם שלישי ישראלי (פלאח גם ככה בסגל) ולהתחזק בשחקן בעלות יקרה אבל עם קבלות. כמובן ששום דבר פה לא מבטיח הצלחה אבל זה עדיין עדיף.

13. alexshw Member

מטומטם לוותר על פיליאבסקי כל עוד לא הביאו זר חמישי. הרביעי צריך לבוא על חשבון אנדלובו.
    פיליאבסקי מועיל לקבוצה.

14. קשר שמאלי Member

מה ההתלהבות הגדולה מבוקילה? לדעתי הוא שחקן פחות איכותי מדבא

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

דווקא בעניין הזרים הוא צודק, ההגבלה לחמישה מגוחכת ולא הגיונית.
    מה זה זרים שישדרגו את הקבוצה? ספסל טוב זה לא שידרוג? הרי כל הדיבור על זה שיש צורך בזרים להרכב נובע מכך שההגבלה מוגזמת. עם כל הפלצנים הישראלים שנותנים חצי עונה בינונית פלוס ודורשים משכורת של שחקן זר תותח (בהתחשב בזה שזרים עולים ברוטו פחות), ריבוי זרים הוא הכרחי, ודווקא בעבור הקבוצות הקטנות. הרמה כאן יורדת עם הזמן הרבה בגלל הגבלת הזרים המוגזמת הזו.
    אני הכי צוחק מהאימרה "אם יש זר ברמה של ישראלי, עדיף את הישראלי". למה? ואם הישראלי דורש את אותה המשכורת כמו הזר? הזר הרי יעלה למועדון פחות.
    מה זה רמת העניין תרד? בשביל זה צופים בכדורגל? כדי לראות ישראלים? למה? כל הקטע של "הגאווה הישראלית" המלוקקת הזו מגוחך ופרובינציאלי (עם כמה שאני שונא את המילה הזו). אתם חושבים שהציבור הגרמני פחות אוהב את השחקנים הזרים בבונדסליגה ופחות מתעניין בגללם? שאוהדי ארסנל פחות התעניינו בקבוצה שזכתה באליפות ללא הפסדים, כי כל ההרכב היה זר? מה זה השטויות האלה?!
    זה נכון אגב גם לכדורסל. בשל השיריון הזה לישראלים, כל ישראלי צעיר עם קצת כישרון יודע שמקומו יהיה בהרכב גם אם יחפף, כי אין עוד שחקנים בקבוצה עם כישרון כזה, ואז מתלוננים על מוסר העבודה של שחקנים ישראלים.
    הגבלת הזרים בליגה צריכה להיות 11. בדיוק הרכב. השיריון הזה לישראלים אידיוטי, לא מקדם אף אחד לכלום, ובעיקר זה פרימיטיבי.
    ואין לזה, אגב, שום סתירה עם הצורך לשדרוג צוותים מקצועיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.