מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה קשור? אני לא חושב שאי פעם מכבי, בית"ר והפועל קיבלו קנס של פחות מ-5 ספרות.
    בטח כשזה קשור לגזענות.

ושוב, לגבי טעויות שיפוט זה קונספירציה דיי דבילית.

2. oranfu Member

נראה לי שזה קשור. כשחיפה עומדת לדין על קריאות גזעניות, ברור שזה מקרה נקודתי ונדיר. כשבית"ר (לדוגמא) עומדת לדין, ברור שזו מגיפה בקהל שלהם. עבריינים מועדים מקבלים עונשים קשים יותר מאנשים נורמטיביים שמעדו.

3. oranfu Member

אין לנו מה לחפש העונה. אנחנו עולים כל משחק ב10 שחקנים. איך לעזאזל קטן סוגר 90 דקות (כשאין לו כושר גם ל10 דקות) ואנחנו עוד עושים 3 חילופים?

4. מרקו ואן באסטן Member

המנהיג 94 דקות על הדשא. כל מילה מיותרת. בנאדו מתגלה כקוקסינל גדול. שום דבר לא יוציא אותו מההרכב. מבחינת בנאדו קטן החזיר אותו למכבי חיפה לעונת פרישה והוא חייב לו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/13
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאד מאד מתסכל מה שראיתי עכשיו. כתבתי כבר קטע די ארוך בדיון הכללי. אתם יכולים להגיב פה...

קטן הוא חלק מהבעיה. את ראיו אני משאיר בנתיים מחוץ לביקורת שלי כי אי אפשר לשפוט שחקן אחרי שני משחקים. כמו שהפכו אותו לפני שבוע לאיזה משיח גאוני אפשר עכשיו להגיד שכבר שנים לא ראינו שחקן כזה פאסיבי בארץ. אני רק לא מקווה שהוא ייעלם תחת השמיכה הנורא חמה של האדון קטן כי אז ראיו לא יתרום דבר למשחק שלנו. היום הוא בעיקר בלט באיזו שתי הברקות אישיות, אבל במשחק הכללי הוא לא תרם דבר.

לפני שבוע ניצחנו בפוקס 8-0 קבוצה מפוררת ולמעשה שיחקנו היום בדיוק נגד קבוצה באותה הרמה. זה שקטן צריך לפרוש זה דבר אחד, אבל מה שאר ההתקפה תרמה היום למשחק? חוץ מהעבודה של בוקולי לא ראיתי שום דבר רציני.

ההרגשה היא שאנחנו נשארים במקום מאז בנאדו הגיע. ההגנה עוד בסדר, אבל חוץ מזה? מי הזכיר לי בשבוע שעבר את הניצחון הקל על סכנין (6-0) בימים העליזים של עטר? הקבוצה הזאת צריכה קיבינימט מהפכה בחלק הקדמי. קטן הביתה, תורג'מן עף לקבוצה אחרת, אנדלובו כנ"ל, גולסה יכול מצדי להצטרף למכבי ת"א וחן עזרא צריך לקבל על הראש שהוא צריך:
    1) לשחרר יותר מהר את הכדור
    2) להפסיק לעשות טיולים לרוחב המגרש

ללא ספק ששחר פינק אותנו שנים עם קבוצה שכיף היה לראות, אבל מאז תקופת אלישע אנחנו זוחלים אחורה.
    הימים הנהדרים של ניצחונות בניקוסיה כבר שנים מאחורינו. היחיד שעדיין חושב שהוא שחקן גדול הוא יניב קטן...

קשה, באמת קשה לי לחשוב שונטספילס תצליח לעשות משהו בקרית אליעזר, אבל איכשהו אני עוד רואה איזו טעות בהגנה כדי שנרוץ אחריהם כל המשחק. מה שראיתי היום מאד מאד תסכל אותי.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין חדש תחת השתמש.
    בנאדו עם מערך שמאוד לא מתאים לקבוצה, ובטח שלא לשחק כך מול קבוצות שיבואו להתגונן מולנו. יותר מידי שחקנים באמצע, אין אף שחקן למעט עזרא שתורם התקפית למעט ראיוס וגם זה כשהוא מתפנה מלנקות את החורים שנוצרים באמצע.
    בלי שחקן נוסף בחלק ההתקפי יהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר את הצלחת לקריה.

אני באמת מתעניין לדעת אם בנאדו ושחר חושבים שהשחקנים האלו ללא חיזוק יכולים לזכות בתואר.

7. קשר שמאלי Member

עד מתי אייל משומר?
    אני לא יכול לסבול יותר את המתחזה הזה
    הוא מוציא לי את החשק מכדורגל

8. oranfu Member

כן, משומר הזה כזה גרוע. הוא אשם. איך הוא מסר גרוע בסוף... כל שאר הקבוצה עשתה את זה 90 דקות.

9. מרקו ואן באסטן Member

עזוב אותך נו משומר לא מסוגל להשתלט על כדור. רבאק לעצור כדור ולהחזיק אותו ברגל הוא לא מסוגל. משחק מאוד לא חכם. שצריך למסור הוא מכדרר, חותך לאמצע ומחזיר אחורה. הוא חתיכת נכה. אני שנה שעברה העדפתי אותו על דגני אבל הבחור חסר יכולות בסיסיות של כדורגלן. חוץ ממלחמה אין לו כלום. עם גבאי אנחנו מנצחים היום.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד על משומר. לא היתה שום הצדקה להחליף את גבאי. מה שכן, ההבדל בין ניצחון היום לתיקו הוא לא המגן הימיני אלא כל משחק ההתקפה שבקושי יצרה הזדמנויות.

שי, לדעתי בנאדו מחכה לאנדלובו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. EuropeGuy Member

ההרמות של משומר זה משהו שצריך לשריין לחיל התותחנים.
    כל כך גבוהות, יכול להתאים בול לאיומים מהצפון.
    הבעיה בחיפה היא שגם שכשהיא רצה מהר, זה נראה לא מאיים, כלומר לרוחב.
    צריך לשנות שם כמה דברים, ונסטפילס קבוצה פחות טובה מלנקראן שהיתה בק. אליעזר.

12. מרקו ואן באסטן Member

אני רואה את המשחק של הפועל נגד פאנדורי. הם לא נראים טוב בכלל, אבל שכטר זה בידיוק השחקן שהיינו צריכים בכנף ימין... תמיד מסוכן מהיר מאוד, אמנם צוללן, אבל איום תמידי על השער. שחר היה צריך ללכת עליו בכל הכוח

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צוצאליץ' מצא את הסיבה למשחק המאכזב:
    "אנחנו קבוצה טובה יותר מהם ובישראל נשחק במגרש עם משטח שעבורנו כקבוצה טכנית הוא עדיף. אני מאמין שאם נשחק כמו שאנחנו יודעים נעבור לשלב הבא".

עכשיו אני מבין למה לא שיחקנו טוב היום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

לגבי שכטר. ללא ספק שהוא היה יכול לעזור לנו למרות שהוא חתיכת רמאי. אני לא יודע כמה החלוץ מקבל עכשיו בהפועל ת"א וכמה שחר היה מוכן לבזבז, אבל ללא ספק ששכטר היה חיזוק מצוין.

14. WellNeverDie Member

שמנצחים ראיו הוא אלוהים, הזר הטוב ביותר בקבוצה מאז יעקובו, שמפסידים כל החלק הקדמי פח?

עזרא צריך כמובן לשפר החלטות ולקטן אין מקום בהרכב אבל חוץ מזה לא צריך להגזים. נראנו סביר והיריבה צופפה, המון. הייתי מצפה לישועה להגיע מהאגפים - טאווטחה לא עשה את זה מספיק ומשומר מוגבל בצורה מפחידה (אבל זה לא חדש!).

היריבה התגוננה בצורה טובה, היינו מאוד איטיים. קשה לנצח משחקים כאלה אבל בטח שאפשר - הגענו בקושי לשני מצבים טובים וזה לא מספיק.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנא, תשאיר אותי מחוץ לקטע הזה. אני לא מהלל שום שחקן אחרי משחק אחד. ראיו בהחלט נראה לפני שבוע כמו שחקן עם פוטנציאל, אבל היום נעלם כמו כל הקבוצה. מבחינתי זה גם לא אסון, אמרתי את זה כבר מיד. העניין הוא שכבר שבועות (למעשה חודשים) אני יושב פה על הברכיים ומתחנן לשחר שיביא גם חלוץ ושגם יגיד לקטן שככה אי אפשר יותר.

אני לא סתם הזכרתי שכבר שנים היכולת שלנו נעשית פחות טובה בגלל שקטן פשוט גמר את הסוס. היתה איזו תקופה (עונת קיזוז) ששיחקנו טוב, אבל זה היה בעיקר בגלל גולסה. היתה תקופה שרפאלוב וארבייטמן עשו את ההבדל, אבל משום מה קטן עדיין קדוש בשביל יותר מדי אנשים בקבוצה.

אני חושש שגם ראיו יכול ללכת לאיבוד בקישור בגלל קטן, אבל לא עשיתי ממנו משיח ואני לא עושה ממנו עכשיו חוטב עצים.

מצב נושא:
הנושא נעול.