מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. Igi Member

לא. יעקב שחר הוא האיש הכי משפיע לטובה על הכדורגל הישראלי מאז שהשתלט על מכבי חיפה. כשמועדון מחזק את עצמו כמו שמכבי חיפה עשתה זה גורר חיזוק של קבוצות אחרות גם כן, מה שגורם לכדורגל הישראלי להתפתח. בלי ההשתלטות שלו, מי יודע מה היה קורה בכדורגל שלנו, אבל זה גם לא כל כך משנה כי העובדה היא שהתרומה שלו למכבי חיפה עשתה טוב לכדורגל הישראלי.

2. alexshw Member

כנראה שידין יהיה בסגל מול נתניה.

3. תומס מולר Member

ידין צריך לפתוח בשבת במרכז ההגנה
    הוא שיחק אצל גוטמן לא מעט פעמיים כבלם
    אנחנו זקוקים לשקט ולמנהיגות שלו בהגנה
    אני לא מבין למה בנאדו מעדיף את דגני

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/13
  4. Prometheus Member

שמעון מזרחי הפך את מכבי תל אביב לאימפריה בקנה מידה אירופי, מעצמת על. "הקבוצה של המדינה" זה כינוי שהודבק לקבוצה, ולא זכור לי שאי פעם כינו כך את מכבי חיפה.

ההצלחה של מכבי תל אביב הובילה לעוצמה של נבחרת ישראל. לולא הניסיון האירופי של השחקנים הישראלים המובילים בצהוב, והמאבק כדרך קבע מול אריות אירופה, הנבחרת הייתה נשארת מאחור, בדיוק כפי שקורה בכדורגל. לעומת זאת, בכדורסל אנחנו מתאכזבים אם אנו לא מצליחים להעפיל לאליפות אירופה. מתי עלינו ליורו בכדורגל? אף פעם.

5. קשר שמאלי Member

הכדורסל האירופאי לא מעניין אף אחד באירופה. היורוליג מפעל מיותר.
    כדורסל זה רק NBA
    אף אחד מאנשי הספורט בארץ לא ראוי לפרס ישראל

6. oranfu Member

שימון מזרחי וכספי הערוץ הראשון אתה מתכוון כן?
    מכבי ת"א בכדורסל זה סמל לחוסר ספורטיביות חביבי. למזרחי מגיעים כל הפרסים שבעולם על מה שהוא עשה בשביל מכבי ת"א, אבל בכדורסל הישראלי הוא רק פגע.
    מכבי ת"א קוראת לעצמה "הקבוצה של המדינה" בגלל השחצנות הבלתי נגמרת שלהם. מילא פעם, שהיה רק הערוץ הראשון, הכוכבים של הקבוצה באמת היו ישראלים, ולא היה שום דבר אחר (הרי גם מי שלא אוהב כדורסל, היה רק ערוץ אחד. בימי חמישי לא היה שום דבר לעשות חוץ מלראות משחק של מכבי. זה כבר ממזמן לא ככה) לעשות. גם סבתא שלי ז"ל שלא אהבה כדורסל ולא הבינה בזה כלום, היתה רואה את המשחקים. פעם באמת זה עוד ייצג את הישראלים, היום רוב מי שלא אוהד מכבי לא יודע לנקוב בשמות של 4 שחקנים ב"קבוצה של המדינה". אפילו המאבטחים בנוקיה לא זיהו את אחד הזרים שלהם לפני כמה שבועות ולא נתנו לו להיכנס ביום של משחק..

7. אלי מתחן Member

כמה אנשים במדינה שהם לא אוהדי בית"ר יזהו את דינו שקוורץ או גלאבינה ברחוב? כמה לא אוהדי חיפה יזהו את צ'וצ'אליץ' ברחוב?
    מכבי ת"א בהנחה שלא קנתה משחקים (בספק גדול לגביי צ'ורצ'יץ' ב99, אבל לא הוכח כלום) היא דוגמא לאיך מתנהלים נכון ובונים מותג שמגלגל עשרות מיליוני דולרים במדינה שבה הספורט חי מהיד אל הפה.

8. oranfu Member

אבל מכבי חיפה לא מתיימרת לקרוא לעצמה "הקבוצה של המדינה". הייתי מצפה מקבוצה כזאת, שאנשים במדינה יכירו, לפחות בשם, חלק ניכר מהשחקנים שלהם.

ההנחה שהם לא קנו משחקים (הנחה גדולה מאוד) היא משמעותית. איך יוכיחו משהו כשעושה רושם שלא ממש רוצים למצוא כלום? הפרשה של פנאן מסריחה בטירוף, אבל אף אחד לא באמת חקר את הפרשה ברצינות.
    כמו שאמרתי, מגיע לו כל הפרסים שבעולם ממכבי ת"א, לא ממדינת ישראל.

9. תומס מולר Member

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/13
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מתאים יותר ל"זרים וחייזרים", הוא לא שייך למכבי חיפה וטוב שכך.

11. Ice Cream חסה

תחילת עונת המלפפונים במכבי חיפה: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.139812.html
    "התעניינות" מצד ברוז' בעזרא, עמאשה, טוואטחה וגולסה (שהחוזה שלו נגמר בקיץ הבא?), עם קינן ישבו בקרוב על חוזה חדש אבל בינתיים הוא בודק אפשרויות אחרות, ודוידוביץ' צפוי לפרוש.

מכבי חיפה יכולה למצוא את עצמה פתאום מאוד חבולה בקיץ, כמו ב-2010 למשל.

12. alexshw Member

יכולה, הכל תלוי בהצעות. אין לשחר בעיה לפרק את הקבוצה מקצועית בקיץ.
    ודוקא אני לא ממש אצטער אם ימכרו את העמשה שחקן שמועד לפציעות ולא חזר לעצמו עדיין.

עשיית קופה על שחקן באה לפני הישגיות אצלינו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/13
  13. oranfu Member

אני לא מבין איך כל שחקן שנותן אצלנו עונה בבוגרים ישר יש לו הצעות מאירופה, ובמכבי ת"א שחקנים משחקים שנים בלי התעניינות.

עמאשה אין לי שום בעיה שיעבור, גולסה וטאווטחה (שאני מאמין שיעברו) זה כבר שחקנים שקשה להחליף בשוק הישראלי.

14. VAR Member

אני חושב בדיוק ההיפך.
    חלום שלי שעזרא, גולסה וטוואטחה ימכרו. מכבי חיפה לא צריכה אף אחד מהם ויכולה לעשות עליהם קופה יפה.

15. oranfu Member

לא צריכה אותם? יש מגן שמאלי יותר טוב מטאווטחה בליגה?
    גולסה שחקן מצויין. אין שחקנים ישראלים טובים יותר מהם בעמדות האלה (בליגה).
    עמאשה חלוץ בינוני. הוא רחוק מלהיות בין החלוצים הטובים בליגה. לא איכפת לי שיישאר בתור שחקן סגל, אבל אין לי שום בעיה למכור אותו.