מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. Ice Cream חסה

מי אמר ששימון ראוי לזכות בפרס ישראל?

2. Igi Member

אני חושב שאנשים כאלה שלקחו עליהם את היוזמה והובילו קבוצה מהספורט הישראלי לכאלה הצלחות בזירה המקומית והאירופאית, ראויים לקבל הערכה על כך ובמקרה של שניהם התרומה הייתה כה עצומה שפרס ישראל יהיה הערכה ראויה.

3. Ice Cream חסה

אבל בספורט יש כל כך הרבה אנטגוניזם (גם בדברים אחרים, כמו פוליטיקה ומדעי מדינה, ע"ע זאב שטרנהל) שלהעניק פרס לאומי לאדם שאחראי על הצלחתה של קבוצה אחת יכול לצרום לאחרים. תשאל למשל את אוהדי הפועל פתח תקווה ששחר זיין להם את הקבוצה.

4. alexshw Member

איפה הם היו ללא כל הכסף הזה?

5. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני לא חושב שמכבי חיפה הכריחה את הפועל פתח תקווה למכור את כל השחקנים האלה ובסופו של דבר גם אם חלק מהאוהדים הרגישו שהקבוצה נפגעה מהמכירה של השחקנים שלה, זה לא צריך להפריע להחלטה להעניק לו פרס ישראל. אותו עיקרון לגבי שמעון מזרחי דרך אגב.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2622087

כתבה מצויינת. עוד דוגמה להבנת המשחק ומה שסביבו המצויינת של בנאדו, התכונה המובילה שלו גם כשחקן לדעתי. הוא היה איטי ולא מהבלמים החזקים שראיתי, אבל עדיין היה ראשון לרוב הכדורים.

6. Ice Cream חסה

אל תשאל, מיליארדים. מאמין שהם היו בצמרת בדרך קבע או בחבורה הזו, בני יהודה סטייל.

7. alexshw Member

הם לא, פשוט השחקנים האלה היו הולכים לאחת התל אביביות או בית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/13
  8. Ice Cream חסה

א לא בטוח כי לתאומים וסגול או ללוני הרציקוביץ' לא היו את הקשרים העסקיים שהיו לשמיר עם שחר, בטח לא לדדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx, ב' לא בכמויות שזה קרה בין פתח תקווה לחיפה וג' אם נגיד מכבי תל אביב הייתה עושה את זה, כמו שבכדורסל שימון עושה לכל הליגה, אז זה לא היה הופך אותם לראויים לפרס ישראל, בדיוק בגלל זה.

9. אלי מתחן Member

אם הפועל פ"ת לא הייתה רוצה למכור, היא לא הייתה מוכרת. שחר (לפי מה שאני יודע) לא איים לפרסם תמונות של מאיר שמיר מקבל בתחת מסוס אם הוא לא ימכור לו (בכסף) את אדורם קייסי.
    לשחר לא מגיע פרס ישראל כי הוא לא קידם את הכדורגל הישראלי בכלום.

10. Lazarobbie Member

איך אתה יכול לומר דבר כזה על אדם שבזכות השקט והמקצוענות הניהולית שהוא הנהיג בקבוצה הוביל לכך שהיא הייתה הראשונה להעפיל לליגת האלופות, הצמיחה עשרות שחקנים שייצגו אותנו בקבוצות פאר בחו"ל ובאופן כללי הייתה הפנים של הכדורגל הישראלי באירופה במשך המון זמן, יחד עם הפועל תל אביב?

11. alexshw Member

הוא קידם את הכדורגל הישראלי יותר מכל יושבי הראש של ההתאחדות ביחד ב - 20 השנים האחרונות.

12. תומס מולר Member

עד מתי אייל משומר? השחקן הזה עשה אותי חולה..
    הוא מוציא לי את החשק מכדורגל

13. oranfu Member

אני לא יודע אם לשחר מגיע פרס ישראל, אבל אם מזרחי קיבל אז אין סיבה ששחר לא יקבל.

חיפה הרסה את פ"ת? מישהו הכריח אותם למכור? ככה זה בכל העולם, קבוצה חזקה יותר כלכלית קונה שחקנים מקבוצות חלשות יותר כלכלית. כשגאידמק הגיע הוא לקח לחיפה 3 שחקנים בכירים. מישהו העז לטעון שהוא הרס את חיפה? שמה שהוא עושה לא בסדר?
    לשחר ושמיר היו קשרים עסקיים? שמיר אוהד מכבי ת"א, אולי היה נותן להם את זנדברג בשביל לעזור להם לקחת אליפות..

מה הקשר משומר מולר? אתה כבר סתם קטנוני, זה ברור שהביקורת שלך לא אובייקטיבית.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/13
  14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין מצב שאין לך קשר משפחתי אליו או שאתה לא חבר שלו... יש גבול עד כמה אפשר לסנגר על אותו בן אדם.

15. oranfu Member

אין לי שום קשר אליו. לא ראיתי אותו בחיים שלי באופן אישי ולא דיברתי או התכתבתי איתו או לא יודע מה, אני לא מכפר סבא ואני לא תימני..
    אבל מה לעזאזל הוא אשם אתמול?