מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. תומס מולר Member

לא, יוני הללי ההזוי התבלבל

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שזה ONE, הכתבה הזאת ממש לא משמחת אותי.
    http://one.co.il/Article/211343.html

כתבה כזאת רק מכעיסה אותי ואני מאד מקווה שזה לא נכון. זכותו של הבר לעשות מה שהוא רוצה, אבל אני לא מבין למה מכבי חיפה תהפוך שחקן קולג'ים קנדי לזר. פשוט ניהול כושל אלא אם כן הבר יתגלה כחלוץ גדול לליגה שלנו. כרגע אני חושב שרכשנו עוד איזה ססארץ' או בוקארי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/13
  3. alexshw Member

אחרי השוק האפריקאי כנראה פנינו לשוק הקולג'ים בארה"ב. עוד חלוץ מגיע משם להבחן.
    מתי משחקים נגד הנוער?

קבוצתו של סדאווי משחקת בליגת USL Premier Development League שהיא ליגה רביעית של ארה"ב ונחשבת לחובבנית.
    מתוך 16 משחקים הוא שותף רק באחד למשך 28 דקות
    אמיתי לחלוטין
    http://www.uslsoccer.com/teams/2012/8986443.html#STATS

זו בדיחה לא מצחיקה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/13
  4. זכאי Member

החובבניות של כל עסק הבאת היהודים כשהקבוצות מחליטות בעצמם שהם יהפכו לאזרחים ישראלים עוד לפני שהם מסבירים לשחקנים מה יהיו החובות שלהם למדינה זה פשוט מביך...
    זה קרה להפועל עם דה-רידר ולמכבי עם רודי חדד... מביאים שחקן, מחליטים שבגלל שהוא יהודי אוטומטית הוא לא ייחשב זר, אבל מה, לא מספרים לו שהוא יצטרך לעשות כמה חודשים צבא (כל עוד הוא מתחת לגיל 26)... ואז מתפלאים למה הוא מגיע למשרד הפנים, מגלה את זה, ואז לא רוצה לקבל אזרחות ישראלית

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זכאי, מסכים איתך. תקרא את הטור של אלון חזן...
    http://one.co.il/Article/211365.html

טור מתנשא שפשוט מקומם אותי.
    אי אפשר לדרוש בשום אפשרות להכריח את הבר בדברים שהוא לא רגיל אליהם בטח אם הוא לא ידע שבשביל אזרחות הוא צריך לעשות עלייה ולהתגייס.

הרשו לי לומר לכם ולאדון חזן שיהודי התפוצות לרב לא גרים במקומות עם סיכויי מלחמה כמו בישראל. השחקן לשעבר שכנראה שירת בסיירת מטכ"ל (...) יכול לחשוב מה שהוא רוצה, אבל כמו עם הדתיים שקובעים שלא בצדק מי יהודי או לא, אף ישראלי לא יכול להכריח יהודי מהתפוצות לדרוש דברים שהוא לא רגיל אליהם.

אני מדבר מניסיון כי אני בעצמי נולדתי בהולנד ויודע איך החיים בהולנד שונים בצורה קיצונית מהחיים בארץ. הבר אולי שחקן גדול, אבל במקום לנסות וללמוד מהחבר'ה האלה מבריחים אותם עם התנהגות מתנשאת.

6. Ice Cream חסה

אז רגע, מהו הצדק שצריך להיות כדי לקבוע מי יהודי ומי לא ועל ידי מי זה צריך להיעשות, באופן צודק?

אני מסכים עם אלון חיזן מהבחינה המוראלית של ההחלטה של הבר, אם הוא לא מוכן, לא רוצה או מתבייש להיות ישראל או שהוא סתם קוקסינל שמפחד מחודש טירונות וושלושה חודשי ממטרות ועוד 20 שעות מצטברות במשרד הפנים, היחס כלפיו צריך להיות בהתאם והוא צריך לעוף מחיפה בטיל, או לפחות לשבת ביציע אם החלמאים האלה קודם מחתימים ואח"כ בודקים...

כמו שאמרתי ואמרת אתה ספורטאים לא משרתים במקומות שמועדים לפורענות ומלחמה, ואפילו אם הנפש העדינה שלו הייתה רגילה בארה"ב ל...ארה"ב, אז זה עצוב (בהתחשב בעובדה שיהודים אמריקאים מגיעים לארץ כדי לשרות ביחידות קרביות) ומגיע לו להירקב, אפילו אם הוא חלוץ שלא נראה כמותו בארץ (ופייר, קשה לי להאמין שגיסו המיועד של משה פרץ פחות טוב ממנו).

גם איבן סנטיני שוב מועמד חזק לחיפה אחרי שבית"ר ירדה ממנו ויש סביבו סאגה רצינית בארץ ובכלל בעולם. פרייבורג מינו מתווך ישראלי (עו"ד סוכן השחקנים שחר גרינברג) כדי שיטפל בענייניו בארץ. העלות שלו זה 150-250 אלף יורו דמי העברה (לזאדאר הקרואטית) ועוד שכר לא הכי נמוך שיש (אבל גם לא דמיוני).

7. oranfu Member

מעניין לי את התחת אם הוא לא רוצה לעשות עליה ולשרת בצה"ל.
    עוד מעט גם יבדקו אם הוא מפריד בשר חלב..
    חזן משחק אותה פטריוט גדול, כאילו הוא בצבא היה יותר ממש"ק ממטרות.
    לבחור הזה אמרו צבא הוא בטח רואה בראש סרטים של מלחמה.
    שאנשים יוציאו את הראש מהתחת ויבינו שלא כל העולם זה ישראל.

8. alexshw Member

כנראה שבמכבי חיפה הניחו משום מה שהוא יעשה עליה ולכן לא יחשב כזר.
    זכותו לא לעשות עליה. בעיה של מכבי חיפה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.135847.html
    אולי זה קצת דומה למצב בליברפול. בוזבזו הרבה כספים על שחקנים כושלים גם בגלל טעויות של מאמן קודם וכעת רוצים לחסוך.
    לצערי פשוט מתבשמים מהריצה האחרונה שלנו ולא מסתכלים באופן אובייקטיבי על הבעיות שיש.
    שלא נתקע בלי חלוצים מתפקדים בהמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/13
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רוצה כרגע להכנס לדיון ארוך ומיותר. אני לחלוטין לא מסכים איתך, אבל זכותך לחשוב אחרת. רק שני דברים. הראשון הבר הוא קנדי ושני, עם כל הכבוד לרבנים וכל מה שמסביב קשור לזה הדת שלנו צריכה להתקדם. אנחנו חיים בשנת 2013 ולא בעבר הרחוק. אם אני במקרה לא אתחתן עם יהודיה 'כשרה', אין לאף רב את הזכות להגיד שילדיי אינם יהודים. זו רק דוגמא אחת ובוא נשאיר את זה גם לדיון אחר. פה מדברים על מכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לחזור לענייני כדורגל.
    זה היה צפוי. בנאדו החליט שהוא לא צריך שחקני חיזוק ושחר לבטח רק יחזק את מעמדו בגלל כך. לא אהיה מופתע אם עוד לפני סיום העונה בנאדו כבר יקבל חוזה לשנים הבאות...בעיניי לא ככה עובדים, אבל זכותו של שחר לעשות מה שהוא רוצה. אני רק אומר שמאמן הוא מישהו שתוך רגע יכול להזרק, הוא לא צריך לקבוע מי השחקנים. לצערי אין בקבוצה בוס מקצועי מעל למאמן שאפילו עוד אין לו חוזה לעונה הבאה. מבחינתי מה שקורה במכבי ת"א זה הדבר הכי נכון. קרויף ג'וניור דואג לחיזוק, אוסקר עומד על הקווים. ברור שאוסקר מדבר עם ג'ורדי, אבל ההחלטה הסופית מגיע מהבן של המספר 14 האגדי.

אנחנו נראה מה הולך לקרות בהמשך העונה. רק חבל לי שאם עכו היו משווים והקבוצה לא היתה מנצחת שאולי אז כן היה צריך להגיע חלוץ חדש...שחקני ההתקפה צריכים לשלם בונוס יפה לצ'וצ'אליץ' שהציל אותנו מברוך רציני בסוף המשחק הקודם...

10. alexshw Member

בשביל להביא פנסיונרים מאנגליה וסמלים של הפועל מספיק כיסים עמוקים. לא צריך ג'נרל מנג'ר.
    עונה הבאה אתה תראה שם 5 זרים חדשים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/13
  11. oranfu Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

12. alexshw Member

דוידוביץ' מתקשה לחזור מהפציעה. יתכן ולא יזכה עוד לשחק כדורגל.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני משער שבלי קשר אם הוא יחזור או לא, בסיום העונה הנוכחית הוא יפרוש.

14. Roger_Federer Member

זה יעלה לנו אם הוא יחזור להרכב עוד העונה. אני כבר לא רואה אותו עומד בשער שלנו עם כל הצער שבדבר,בסוף העונה אני חושב שנצטרך להתכונן לפרישה שלו,אם הוא חכם הוא יעשה את זה בסוף העונה הזאתי

ולנושא אחר אני קצת חושש ורד הולך לעבור ניתוח ולסיים את העונה. מה שאומר שהקישור ההתקפי שלנו יהפוך לצר עוד יותר ממה שהוא עכשיו,בלי ורד אין לנו שום עומק שם. כל העדרות קטנה של קטן/גולאסה/עזרא יכולה להיות קריטית מבחינתנו. אבל השאלה היא מה אפשר לעשות? מכסת הזרים שלנו מלאה,ואין שחקנים ישראלים מפתים כל כך בעמדות האלה בשוק.

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/13
  15. שגיא Member

לא רואה את כבעיה בעומק. גם ככה אחד מהחלוצים יכול לשחק כשחקן אגף. ההחלטה הזו, אני מעריך, משפיעה על ההחלטה האם לשחרר את תורג'מן או לא. בסך הכל הסגל שלנו עדיין די עמוס ולא שיחררו אף אחד. מה גם שאנדלובו אמור לחזור בעוד חודש בערך ככה שבעומק זה לא יפגע יותר מידי.