מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. Roger_Federer Member

דווקא אחרי ההחתמה היום אני כמעט בטוח שיבוא חלוץ נוסף. כי הרי כולם יודעי את הבעיה שלנו בחלק ההתקפי ואני בטוח שגם הצוות המקצועי שלנו לא מפגר ויודע שחלוץ אנחנו צריכים. אומנם הבר נראה בן אדם נחמד,צעיר,יהודי ומוכשר ויכול להיות שהוא התברר כרכש טוב בסופו של דבר אבל הוא לא מנייה בטוחה ואני מניח שגם אריק לא החתים אותו בתור החלוץ המושיע שלנו.

2. Ice Cream חסה

ממן עזב את מחלקת הנוער של מכבי חיפה בגיל מאוד צעיר, עדן בן בסט עד שהוא פרץ אפשר היה לעשות שמיניות באוויר, קשה לקרוא לזה הצלחה אדירה...
    אם יש שחקן מכבי חיפה היום שלא שייך אליה ודי מצליח, אפשר לציין את ישראל זגורי, ולא כל שחקן שמצליח בהפועל רמת גן יצליח גם במכבי חיפה (אפילו אם הוא שחקן טוב ברמה של נבחרת. גם עזרא, ורד, גולסה ואפילו ימפולסקי שחקנים טוביםן).

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי תשאיל אותו כבר? זה שחקן שרק בזכות צמד במשחק נגד נוער הוחלט להחתים אותו. נשמע כמו החלטה מטומטמת לגמרי של חיפה, במיוחד לאור ריבוי החלוצים בקבוצה.

4. Ice Cream חסה

הוא הובא גם לאימונים ונבחן במהלכם ועל סמך היכולת שלו בנאדו בחר להחתים אותו. שחטתם אותו מהר מדי כאילו שלומי אזולאי לא היה כולה שחקן לאומית (עוד לפני זה כשהיה שחקן נוער של טבריה נבחן בבית"ר והביך) ועלה 150 אלף דולר. פה מגיע מחו"ל שחקן בחינם שלא ייחשב לזר.
    ואני חושב שהתפוקה הדלה של מכבי חיפה בהתקפה, כשנדלובו ועמאשה הם פצועים כרוניים ותורג'מן ואזולאי לא ממש מספקים את הסחורה בתור החלוצים המובילים של הקבוצה, סותרים את הריבוי של מכבי חיפה בהתקפה. אם אני הייתי מאמן מכבי חיפה הייתי מקפיץ את שובל גוזלן להרכב בתקווה שהוא יביא שערים, אבל אני לא מאמן מכבי חיפה..

5. alexshw Member

אז זהו שבינתיים הוא כן יחשב כזר.

6. Ice Cream חסה

יש לו בעיה עקרונות או ביורקרטית לקבל אזרחות ודרכון?

7. alexshw Member

בירוקרטיה

8. שגיא Member

אתם באמת עושים יותר מידי עניין מההחתמה הזו. אני בטוח שהוא לא יהווה את המכשול אם יחליטו להחתים חלוץ זר. באמת שברכישה הזו אי אפשר יותר מידי להפסיד. זה לא שחקן שמיועד להיכנס לרוטציה באופן מיידי, אני מאמין שבשבוע-שבועיים הקרובים יגיעו להחלטות ואם לא יוחתם חלוץ אז הוא ישאר ואם כן יוחתם אז הוא מן הסתם יושאל לקבוצה אחרת.

9. alexshw Member

אייל משומר יציין היום הופעה מס' 200 בליגת העל. לזכותו 9 שערי ליגה.
    את הבכורה עשה בספטמבר 2002 כשקבוצתו הפועל כפ"ס הפסידה בבית לבית"ר 3:1

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/13
  10. Ice Cream חסה

אנדרייטד. והאוהדים של מכבי חיפה עשו ועושים לו את המוות לא בצדק, מבחינתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. סמואל אטו Member

יש הרבה דברים טובים לציין ביחס לעבודה שבנאדו עושה, אבל הדבר שהכי תפס אותי אתמול היה השיפור האדיר שחל באייל גולאסה.
    מהרגע שבנאדו קיבל את המושכות בקבוצה גולאסה הוא שחקן אחר לחלוטין והוא מתחיל להזכיר את הילד המלהיב שבזמנו עלה על הרדאר של באיירן מינכן.
    אין אף שחקן בשוק שמכבי חיפה יכולה להביא שנמצא ברמה של מה שגולאסה מציג במחזורים האחרונים, ואם בנאדו יצליח לשמור אותו בפוקוס כזה עד סוף העונה הוא יתברר כמועיל יותר מכל רכש אפשרי.

12. ייא Member

גולסה יכול לשחק באולימפית בקיץ?

13. alexshw Member

כן, הוא יליד 91

14. oranfu Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

15. alexshw Member

אני ראיתי שחקנים שעושים להם את המוות יותר ממשומר.
    הדבר הבולט אצלו שיוצר אנטוגוניזם זה חוסר כישרון מוחלט וחוסר שכל. זה לעיתים מוציא את האוהדים משלוותם. אוהדי מכבי חיפה שונאים חוסר כישרון.