אוהדי חיפה, אתם חוששים ממאבקי תחתית עד תום העונה? בלי קשר עם רבש יבוא או לא... איזה מקום אתם קונים עכשיו שקבוצתכם תסיים?
זה מאד שחור ולבן. לשחקנים יש בעצמם גם הרבה אחריות למצב המביש של הקבוצה. בכל מקרה מעניין אותי לדעת מה יקרה אם בשבועות הקרובים הקבוצה לא מצליחה לברוח מהתחתית. לפני עונה אלישע היה אשם, הוא עזב בקיץ והנה עכשיו אנחנו בתחתית. האמן לי, לקטן וחבריו יש אחוז נכבד למה שאנחנו רואים היום במגרש. מתי לאחרונה ראית את גולסה נותן משחק טוב? על זה אני מדבר, מי שאחראי על הבעיות הם גם המאמן וגם השחקנים. עטר בהחלט לא נקי מאשמה, ההיפך הוא נכון, אבל בוא נראה בחודשים הקרובים מה יקרה. אם באמת עטר היה האיש שדרדר את הקבוצה. לי לא תהיה שום בעיה להודות שטעיתי!
העונה הזאת גמורה מבחינתינו, לא ניקח אליפות ולא נרד ליגה המ?מ עם לרנקה נראה תקוע ולא מתקדם, יש דיבורים סביב גיא לוזון כמועמד הבא במידה ורב?ש יישאר בקפריסין במידה ורב?ש לא מגיע, שישאירו את בנאדו בתפקיד ויתחילו לקדם ילדים מהנוער את כל הזרים האלה אפשר לשחרר כבר ממחר בבוקר
לא מבין איך אפשר לסכם עונה במחזור 11. ראינו איך בית"ר עם ריצה של כמה משחקים טובים כבר נמצאת במרחק של 6 נקודות ממקום ראשון. אני לא אומר שנרוץ לאליפות העונה, אבל כן, עם ריצה של כמה משחקים טובים, מקומות 2-3 לא ניראים לי כל כך רחוקים מהמציאות. ההבדל בין מקום שני ואירופה לבין פלייאוף תחתון זה הבדל של שמיים וארץ(בלי קשר לזה שאני מעדיף לא לשחק באירופה עד להשבת צלחת האליפות). אני מצפה שגם שחר יבין את זה.
צריכים להיות מציאותיים. למרות התוצאות הגרועות והמצב בטבלה ליגה אנחנו לא נרד, נכון שעברו כבר 11 מחזורים אבל יש קבוצות חלשות מאיתנו בליגה כ"כ צפופה ודי שוויונית אפשר לומר אין ספק שאם נחבר 4-5 ניצחונות רצופים נגיע לצמרת. אבל קודם כל שננצח משהו במקביל, צריך להסתכל קדימה ולהתכונן לעונה הבאה. וזה אומר שחרור שחקנים מיותרים, וזה כולל את כל הזרים יענקל'ה הבטיח שעד מחר יהיה מאמן חדש. וכמו שזה נראה זה יפול על רב"ש או בנאדו
אז זהו שרק הפועל חיפה יותר גרועה. אתה הקבוצה היחידה שקשיש שלא מסוגל לעלות במדרגות אחראי על רוב משחק ההתקפה.
אם כמה שהמצב רע, לא צריך להגזים ולהכנס לסטרס שנרד ליגה, או נסתבך במאבקי הישארות one מפרסם סופית שרב?ש לא יגיע לקבוצה השנה, הקפריסאים לא היו מוכנים להתגמש ולשחרר אותו במצב הקיים נראה שבנאדו ימשיך עד תום העונה, או שיענקל?ה ינחית כאן את ז?וטאוטאס
מצחיק שמשווים את בנאדו לרוני לוי. רוני לוי לפני שקיבל את ההזדמנות בקבוצה הבוגרת, היה עוזר מאמן שנתיים בקבוצה הבוגרת, ולאחר מכן זה ב3 אליפויות בקבוצת הנוער. איפה זה ואיפה בנאדו. שלא נדבר על זה שאריק חבר יותר מידי קרוב להרבה שחקנים ששיחקו איתו בעונה החולפת. לא חושב שהוא יידע לעשות את המעבר הזה. החלטה ששוב מראה שעל כל צעד אחד טוב של שחר, הוא מבצע שניים אחורה.
לא מבין מה סגרתם את העונה רצף טוב של כמה ניצחונות ואתם שוב מועמדים לאליפות הליגה הזו כל כך פח ואתם רואים שגם מכבי ת"א והפועל ת"א מאבדות נקודות שמספיק כמה ניצחונות בשביל לחזור שוב לתמונה ואם לא אליפות אז בוודאי שאירופה... סך הכל הפער ממש לא גדול.
לא מובן לי למה יעקב שחר פיטר את ראובן עטר בלי מחליף סגור, זו התנהלות שכונתית לגמרי. חיפה כבר יותר משבוע בלי מאמן אאל"ט, ואני די בטוח שאריק בנאדו לא כל כך מרוכז באימונים כי הוא מחכה לדעת מה יהיה איתו והאם הוא יהפוך למאמן קבוע או שיחזור לנוער. בכל מקרה, ההתנהלות הזאת רק פוגעת עוד יותר בקבוצה וביום שני חיפה נוסעת לטדי למשחק שיכול להכתיר אותה כבר כמעט בוודאות למועמדת לירידה. לא להאמין.