מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. Roger_Federer Member

משחקים לא רע בכלל בינתיים. יופי של לחץ

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה"כ יש לנו כרגע גם הרכב נחמד. אני רוצה להאמין שהעובדה שאנחנו לא משחקים באירופה יעזור בהמשך הליגה. אם מכבי חיפה גם תלחץ ככה בארץ היא תוכל לסגור הרבה יותר מהר משחקים נגד יריבות יותר חלשות. אני מקווה שעטר גם ימשיך עם העניין הזה.

דבר אחר, מה קרה באמת עם האגרטל? מקווה מאד שעטר מיד יטפל בעניין הזה. אי אפשר לזכות באליפות אם הקבוצה מפורקת מבחינה חברתית. ראינו לפני עונה מה קרה.

3. VAR Member

וואו, לראות את הקבוצה מניעה כדור בצורה יעילה לראשונה מזה 3 שנים זה... מרענן.

מידנבג, אל תנפח סתם את הבלון. התקשורת אוהבת לספר סיפורים, הדיבורים על מהומות באימונים צריכים לזכות לאפס התייחסות. אם היה אירוע אלים צריך לטפל בו בתוך המועדון ולא להוציא החוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/12
  4. WellNeverDie Member

מישהו יכול למצוא תקציר של המשחק? נשמע שאשכרה שיחקנו כדורגל והחמצתי את זה!

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בבקשה.

זה אמנם רק משחק הכנה, אבל נהנתי ממה שראיתי. לינאס שחקן נחמד פלוס, אבל מיותר עבורנו. גרזן = Must!

6. WellNeverDie Member

תודה! לא חשבתי שהיה שידור בצ'רלטון
    אגב, הליטאי שוחרר.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מפורקת מבחינה חברתית?
    מי ישמע מה קרה. בסך הכל לגולסה שיעמם קצת אז הוא זרק כרית בצחוק על ימפולסקי. האחרון קיבל אותה ישר לפנים והחליט להחזיר באגרטל, יצא הגורל והוא פגע במשומר. שני הצדדים ביקשו מיד סליחה אחד מהשני ואמרו שבסך הכל השתעשעו קצת והייתה אי הבנה.
    איפה זה ואיפה מפורקים חברתית.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/12
  8. alexshw Member

פיליבאיטיס שוחרר כי הוא לא קשר אחורי שמחפשים.
    קצת סטטיסטיקה של גאדיר:
    88 הופעות בליגה ו - 14 שערים ו - 4 בישולים, 18 הופעות באירופה ו - 4 שערים, גביע: 8 הופעות ושער אחד.
    כל זה כשהוא רק בן 21.
    לא זוכר שחקן צעיר במכבי חיפה שקיבל כל כך הרבה קרדיט כמו גאדיר.
    יש אומרים שההשאלה תשפר אותו ותרים לרמה הרצויה, אני כבר התייאשתי ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/12
  9. WellNeverDie Member

הוא אצן, וגם את זה כבר בקושי ראיתי ממנו בעונה האחרונה. שחקן לגיטימי לליגת העל בנתיים ולא יותר, לטעמי לא מתאים לשאיפות של מכבי חיפה. כמובן שהוא שחקן בית ולכן לדעתי הוא כן שווה ספספל בסופו של דבר, אבל הגישה שלו גרועה (כמו של הרבה שחקנים אחרים שכבשו שער וחושבים שהם גם ברמה אירופאית).

לא מאמין שהוא יתרום הרבה בקבוצתו החדשה כי הדבר שדפוק אצלו זו הגישה ואת זה קשה לי לראות אותו משפר.

10. VAR Member

אוי ואבוי אם בגלל שהוא שחקן בית זה יקנה לו מקום אוטומטי בסגל. אולי זו הסיבה שבגללה אנחנו מוציאים רק זבל ממחלקת הנוער. גישה זה הדבר הראשון שצריך להיות לשחקן במכבי חיפה בין אם הוא מהנוער ובין אם לא.

11. WellNeverDie Member

התכוונתי לומר שאם היית לו את הגישה הנכונה, הוא היה צריך לקבל מקום בסגל - למרות שהוא לא מספיק טוב להרכב הראשון, הוא עדיין צעיר וגם שחקן בית. אבל הגישה שלו אומללה והאף שלו בשמיים ולכן אין לו מה לחפש במכבי חיפה.

12. Roger_Federer Member

כנראה ששוב הולכים להשאיל את סולליך.
    אני באמת לא מבין למה,שחקן כל כך מוכשר שעונה שעברה באמת הוכיח את זה,הוא נתן עונה משכמה ומעלה בעכו. היה בהחלט יכול לתרום הרבה העונה לרוטציה

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני איתך בעניין הזה.
    מעבר לזה שצריך גם כמה שחקני ספסל טובים, בטח כשמסתכלים על העונות האחרונות שלנו והפציעות שהגיעו איתן. מאז שאלישע הגיע לקבוצה לאורך כמעט כל העונה היו לפחות 3-4 שחקנים פצועים, מקווה מאוד שעם החלפת הצוות הבעיה הזאת סוף סוף תפתר אבל בלי קשר, אין טעם להשאיל את סולליך. מבחינתי הוא צריך להיות חילוף ראשון בקישור ההתקפי. אני מעריך אותו הרבה יותר מימפולסקי שלא מלא מפסיק לצאת לפאבים ולאחר לאימונים. עטר גם צריך לזכור שעם כל הכבוד לקטן שכרגע שוב הופך לשחקן הרכב ופותח בהרכב, הוא בקרוב מאוד שוב יחל לסבול מבעיות הגב המפורסמות.

אגב, הקטע הזה שטוואטחה מבקש להיות מושאל בגלל שהוא רואה ששיימן פותח בהרכב במקומו. חתיכת אפס, שיילחם על המקום שלו. זה שהוא קיבל את חולצת ההרכב מבלי כל תחרות לאחר עזיבת מסיללה כנראה שגרמה לו לנזק ולהערכה עצמית גבוהה מידי.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/12
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה מה שקרה אחלה, לכן גם שאלתי יותר לעומק העניין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני משום מה לא חושב שהייתי זורק אגרטל בשביל הכיף, אבל שוב, אם הדבר נעשה בצחוק אז בסדר.

בכל מקרה לעטר יש הרבה עבודה לעשות גם בקטע המנטליות של הצעירים. טוואטחה ופלאח איבדו לגמרי את הצפון. הם חושבים שהם מעל למועדון וזה דבר שלא יעשה. אני לגמרי מסכים איתך שטוואטחה פשוט צריך להלחם על מקומו. לפני שנה היתה לו עונה גרועה ולכן לא מן הנמנע שהוא צריך עכשיו להלחם על מקומו בהרכב. כנראה שהוא חושב אחרת...

לגבי סולליך קשה לי לקבוע אם ההחלטה נכונה. מה שכן, אני תמיד מעדיף שחקן מקצועני שחושב יותר על הקריירה שלו ופחות על בילויים. מה שאתה אומר על ימפולסקי מאד לא מוצא חן בעיניי. אם היה בליין ואחד מהשחקנים הכי טובים אז אולי הייתי סולח לו, אבל גם בעונה האחרונה ימפולסקי בקושי הראה משהו חיובי.

קטן? כבר חודשים אני אומר שההשפעה שלו צריכה לרדת. לפני עונה הוא בקושי גמר משחקים ולהרבה אנשים פה ברור שהוא מתקרב לפרישה שלו. אני חוזר ואומר שכרגע נראה שגולסה לא יכול להוביל את הקבוצה. אני לא מכיר מספיק טוב את חן עזרא כדי להגיד אם הוא עושה משחק, אבל אני אהיה באמת מופתע אם קטן הולך לגמור משחקים מלאים. בשבילו טוב שאנחנו משחקים רק בליגה כך שאם הוא העונה לא יצליח לסיים תשעים דקות והגב שוב יעשה בעיות, מצדי שיפרוש בתום העונה הקרבה.

15. alexshw Member

הייתה כאן הזדמנות נפלאה בשביל עטר להראות מי הבוס ולהשליט סדר, אבל שוב במועדון החליטו להעמיד פנים שהכל בסדר.
    היו צריכים לזרוק את ימפולסקי הביתה.