אומנם דמאו לא זר גדול, אבל למעשה הוא שוב בודד במרכז השדה בגלל שיטת היהלום הדפוקה של עטר כשלמעשה ידין הוא מעין קשר ימני ולא ממש מרכזי. שי, הבעיה המרכזית היא במאמן. מלבד טעויותיו הטקטיות הקשות ובהכנה, לדעתי הוא גם מנותק משחקניו. הוא לא מדבר איתם באופן אישי והם לא מבינים אותו. אין לו עם לצאת למלחמה. לפי הידיעות שוב נתלים במשחק הקרוב כשבוחנים את שאלת המאמן, אבל זו לא דרך פעולה. הקבוצה הזו גמורה ושום ניצחון שקר על 10 שחקנים לא יכול לשנות זאת. זה הזמן לחתוך. אי אפשר אחרי כל הפסד להגי "משחק הבא, משחק הבא". נגמר כל הקרדיט והתירוצים.
אין ספק שהוצאת עזרא היתה מעולה עבורנו. ורד הרבה יותר פח ממנו ולא ברור מה עטר עשה שם. הפעל בלי כושר גופני מדקה 50 ולא הצלחתם לכבוש להגנה החלשה שלנו עם שוער שני... באמת שציפיתי למשחק טוב יותר של הנזלת אבל לא הייתם בחלטיים, שליטה אופטית שתמה 20 מטר מהשער. לא האמנתי שזה מה שעטר יעשה. אבל זה ממש מורגש כמה שאתם קהל הצלחות. מכפישים את שחר שהוא אל בכדורגל פה. 5 שנים מניפים שלטים של עטר והוא הופך לפח אחרי רבע עונה... מעולם לא היו אוהדים שנתנו כ"כ מעט וקיבלו כ"כ הרבה! מכבי חיפה = אשדוד עם תארים
"נזלת" וואו איזה אנשים בוגרים מגיבים פה. ומי שמדבר על קהל הצלחות. אוהדי הפועל ת''א האחרנים שיכולים לבוא בטענות בנושאים כאלה.
אלכס, אפילו אם שיטת המשחק אולי לא מתאימה לשחקני מכבי חיפה הדבר לא מצדיק זלזול בירידה להגנה. לא מבין איך שחקן רכש שזה עתה הגיע לקבוצה מרשה לעצמו לזלזל בצורה כה ברורה בעבודתו במגרש. מה שדמאו עשה בשער השני פשוט שערורייה. קצת מאמץ ושכל היה מונע את השער של דמארי. אפשר להאשים את עטר בדברים, אבל בעיניי השחקנים גם משתדלים להרוס את העונה הזאת. דבר אחר. מישהו יכול להסביר לי איך עיתונאים בישראל עדיין בעד קטן בהרכב...? ראינו אתמול כמה הוא תרם...היה נחמד לקרוא ב-ONE תגובה של אוהד מכבי ת"א שכתב שקטן פשוט לא זז. מתי שיש לו את הכדור הוא מוכן לתרום לקבוצה. עבודה ללא כדור זה לא בשביל הקפטן שלנו... אני חוזר ואומר, אם השחקנים יודעים שעוד הפסד יעיף את עטר אז אל תצפו לנק' מול בני יהודה.
אל תטיף לנו מוסר. אתם אלה שגירשתם בעלים שהשקיע יותר מכולם בהפועל והיה אחראי ללא מעט הצלחות(ביחד עם שיטת קיזוז כמובן). שחר גמר את הסוס ב - 2006 וזה קל להבין לפי התנהלותו לפני ואחר כך. בסה"כ גם לנשיאי קבוצות בעולם זה יכול לקרות - ברלוסקוני את גליאני זו דוגמא הכי בולטת. "רק הביחד יחזיר אותנו למסלול" - באיזה מועדון גדול בעולם היו מדברים ככה במצב זהה? גם מאמן עם זכויות קודמות בתפקידו במועדון כנראה היה עף הביתה. שחר כבר מבוגר מדי. הוא סבא טוב, אבל נשיא ששואף להצליח הוא כבר לא. העונש שלו בעונה הבאה אולי יהיה פיל לבן שנבנה בכניסה הדרומית לעיר. התקשורת נותנת לו כבוד על זכויות רבות בעבר ולכן נמנעת מלכתוב את הדברים מפורשות. מכבי חיפה הפך למועדון שחיי על העבר. קטן, דוידוביץ', שחר - זה עבר לא עתיד.
אין צורך להתייחס אליו, הוא מוזיל את הרמה של הפורום. נאמר כבר הכל על היכולת או ליתר דיוק על אי היכולת אמש, אם נוציא נקודה מול בני יהודה זה יהיה הישג במצבנו. אני בעד שעטר ימשיך, בעיקר מהסיבה שאין אלטרנטיבה עדיפה בשוק המאמנים הישראלי.
אולי אתה רגיל לחשוב במונחים של אברטון גם בכל הקשור למכבי חיפה, אני לא יודע. הקבוצה רקובה - חייבת מהפכה כללית. דרוש לה בעלים חדש שיהיה צעיר יותר, נמרץ ועם רעיונות חדשים.
באמת שאין לי מושג איך עירבת את אברטון בסיפור הזה... המהפכה הכללית שאתה מדבר עליה בלתי אפשרית לביצוע בחודש אוקטובר. גם אני מצפה מיענקלה שיעביר את השרביט לבנו, אבל זה יקרה (אם בכלל) החל מהעונה הבאה. כעת, במצב העגום שנקלענו אליו, אני מעדיף שעטר ימשיך על הקווים, למרות השיטה הכושלת, מהסיבה שציינתי בהודעה הקודמת. תן לי שם אחד של מאמן בשוק שהיית מעוניין שיחליף את ראובן לפחות עד תום העונה הנוכחית...
ודאי שאני לא מצפה לאותה מהפכה מחר בבוקר 24.10, אני מדבר על הכיוון הכללי של המועדון הזה. בקשר למהפכה מיידית זה כמובן קשור לזהות המאמן. בעמדה הזו השינוי הוא מאסט, לפני שהמצב יחמיר עוד יותר. אלטרנטיבה תמיד יש.
עטר חייב להישאר וטוב שהוא לא משתף פעולה עם התקשורת הקניבלית. מכבי חיפה לא תרוץ לאליפות העונה וכנראה שגם לא תהיה באירופה והיא גם לא תרד ליגה. עכשיו הוא חייב להוריד לחץ מהשחקנים שלו ולרוץ עם ההרכב שהוא רואה לנכון שמתאים לאג?נדה שלו. ככה לפחות נהנה מהם העונה. גם שפיגל לפני 20 שנה קיבל את הקבוצה לאחר ששלמה שרף השאיר לו קבוצה מפורקת לרסיסים, והוא הביא את חזן ורוני לוי בנוסף לאייל ברקוביץ ועטר. מכבי חיפה לא רצה לאליפות באותה עונה איכשהו לקחה גביע אבל אץ התוצאות ראו בעונה שלאחר מכן ובשנים הבאות. אני מאמין בעטר ואין קשר לעניין שהוא אחת הדמויות האהובות עלי ההסטוריה של המועדון. צריך לתת לו זמן רומא לא נבנתה ביום אחד ומכבי לא תעלם מהמפה לנצח. לא רואה איך מאמן אחר משנה את המצב. סבלנות אנשים
גל, לדעתי אלכס מתכוון לזה שאברטון קבוצה נחמדה, אבל ללא שאיפות בצמרת הליגה האנגלית. מכבי חיפה קבוצת צמרת לכל דבר, חוקי המשחק בקרית אליעזר קצת שונים מאלה בגודינסון פארק. לחזור לנושא. עם או בלי עטר, מכבי חיפה צריכה להפסיק לחשוב על אליפות. שיחקנו נגד כל הצמרת והפסדנו את כל המשחקים. על הנייר אנחנו עוד יכולים לסיים את הליגה מתחת לשלישייה הראשונה. על נייר אנחנו לא שווים את המקום ה-12, אבל אם השחקנים ממשיכים לחשוב על האגו הפרטי שלהם אז מצבינו מאד מאד לא טוב. קטן יכול להגיד שעכשיו ש'המאמן קובע', אבל לא סתם הוא ישב במחצית הראשונה צמוד לאייל גולסה...ההרגשה שלי היא שקטן מעדיף לנסר את רגליו כסאו של עטר בסתר ולא בפומבי. לדעתי זו גם הסיבה שחלק גדול מהאוהדים עדיין בעד הקפטן. מקצועית קטן כבר שנים לא תורם דבר ולדעתי אם שחר באמת בעלים רציניים הוא כבר החליט שבקיץ הקפטן גמר את הקריירה שלו בקבוצה. בכל מקרה כרגע ההווה והעתיד הם שני סיפורים שונים לגמרי. מכבי חיפה לא קבוצה שמכירה את המושג 'תחתית', אבל אני רוצה להאמין שאפילו במשבר כה עמוק אנחנו נצליח לנצח פה ושם כמה קבוצות קטנות. עד סיום הסיבוב הראשון מחכה לנו עוד את הקבוצות הבאות: * בני יהודה (בית) * רמה"ש (בחוץ) * סכנין (בית) * בית"ר (חוץ) * דרבי נתניה (בית) 18 נק' בקופה ולדעתי יש מספיק הזדמנויות בשביל לברוח מהתחתית.
האלטרנטיבה הריאלית כרגע היא בנאדו, אולי עם איש מקצוע נוסף ביחד. ואן באסטן, גיורא שפיגל הוא גדול גנבי הדעת בכדורגל הישראלי.
הקבוצה הזו נבנתה בכפייה ואת התוצאות אנחנו רואים לצערנו מדי שבוע. המינוי של עטר נכפה על שחר על ידי סביבתו הקרובה, כשהיעד היה הזנקת כמות המנויים לקראת הכניסה לאצטדיון החדש והבונוס מבחינת הבעלים הוא השתקת עדר המעריצים על ידי ריצוי שלהם, או במקרה הרע הוכחה והעמדה על טעותם (מה שקורה בפועל). ברגע שעטר הגיע, הוא קיבל כל מה שרצה. הבעיה היא שפעם הוא רצה כך ופעם אחרת. הוא חשדן והססן. לכן הוא גם ניקה את כל השדרה המקצועית מאנשים שנאמנים למועדון והביא את אלה שנאמנים אך ורק לו. הוא פחד להביא זרים שלא הכיר כי לא רצה שהכישלון ידבק בו. רק בגלל החשש הילדותי הזה קיבלנו טאלנט נטול הבנה טקטית כמו דמאו שגורם לי להתגעגע לסיידו יאיא. וזה לא דבר פשוט להודות בו. אפילו כואב. אז אחרי שמונה לתפקיד בכפייה, עטר כפה על הקבוצה שרשרת של שחקני רכש מיותרים, כאילו לא ראה מה הניב מסע קניות כזה עונה קודם לכן. אם זה היה תלוי רק בשחר, כמה מהשחקנים האלה לא היו מגיעים, אבל הוא נענה לכל בקשה של המאמן. אחרי הכפייה הזו, שיצרה סגל של 25 שחקנים ומתוכם לפחות 10 ממורמרים (מישהו זוכר כאן שבתחילת העונה הוא העלה ארבעה שחקנים מהנוער והבטיח לשלב אותם? אפילו הם לא קנו את הלוקש הזה) עטר הוסיף חטא על פשע וכפה על מכבי חיפה שיטת משחק שלא יכולה להצליח עם סגל השחקנים הקיים ונתן אמון בכאלה שלא ראויים לכך (החוצפן שמתחזה למגן שמאלי ועשה צחוק מהמועדון לא ראוי אפילו לשבת לצד הממורמרים ביציע). ידין כבר נמצא, אבל הוא עדיין מתעקש לשחק עם קשר אחורי יחיד ומעלים את ידין בצד ימין. לכן לא ברורות לי חלק מהטענות נגד שחר. התלונה היחידה שצריכה להיות מופנית לשחר היא שלא נשאר נאמן למחשבה הראשונית שלו - שרן בן שמעון עדיף על עטר.