מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. שגיא Member

בכל מקרה צריך לשחרר שחקנים. לא יודע אם ארבעה שחקנים אבל שחקן או שניים בטוח יושאלו.

הבעיה שגם העונה, כמו בעונה שעברה, עשו רכש גדול מידי ולא מספיק נקודתי. בהתחלה זה היה נראה שעושים עבודה שקטה מאחורי הקלעים ולא השתוללו אבל בשבוע האחרון של חלון ההעברות התחילו להשתולל.

אלקיים מראש לא היה רצוי פה. יש שני מגנים בכל צד וזה די והותר, בטח בקבוצה שלא משחקת באירופה. בלם היינו חייבים ואני דווקא שמח על צירופו של דקל. מה שנהיה עמוס זה הקישור. את דמאו הרי החתימו מתוך לחץ, בזמן שבאמת היינו חייבים קשר אחורי. באותו זמן דובר גם על צעירי וביום האחרון סגרו גם עם ידין. ככה שקיבלנו שלושה שחקנים קישור. בינתיים דמאו משתפר לאט לאט וידין נותן מה שהוא צריך ואני מאמין שהוא ישתפר וצעירי שיחק לראשונה רק במשחק האחרון אבל הצירופים האלה דחקו הרבה שחקנים החוצה.

מבין כל המיובשים, לשלומי אזולאי לא מגיע לשבת ביציע. דווקא החלוץ הכי נורמלי שלנו לדעתי וחייב להיות חלק מהרוטציה. צירפנו שמונה שחקנים וזה מבלי שאני סופר שלושה שחקנים שחזרו מהשאלה. זה הרבה מאוד ושוב יוצר קבוצה לא מאוזנת. בדיעבד אם החתימו את ידין אז היה אפשר לוותר על דמאו או על צעירי אבל שניהם הוחתמו לפניו.

אני חושב בשלב הראשון צריכים להיפרד מאלקיים וכנראה גם מימפולסקי. לא צריכים גם לדלל את הסגל בכזה קיצוניות. כמובן שיש עוד זמן וסך הכל פציעות ארוכות עדיין יכולות לשנות את התמונה מבחינת כמה שחקנים.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.130520.html

אין לי מושג אם החדשות האלה רעות, אבל ברור שפציעות לא יעזרו לנו. אין זו אופצייה לשים את פיליאבסקי ליד קינן וצ'וצ'אליץ' בקישור שם גם יודע לשחק, לא?

3. תומס מולר Member

יש את צעירי שיכול לשחק ליד דמאו. ויש גם את עטאא ג'אבר, קשר 50/50 מאוד מוכשר שמשחק בקבוצת הנוער של המועדון.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/12
  4. alexshw Member

בלי קשר לשבירת יד עמאשה גופה מהלכת. עם הפציעות שהוא עבר עדיף לו לחפש מקצוע חדש בחיים.

5. תומס מולר Member

כל עוד עמאשה הפצוע כרוני בקבוצה, האשליה שיש לנו חוד טוב תימשך
    הוא השחקן הראשון שצריך לשחרר בינואר

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/12
  6. WellNeverDie Member

אין לנו חוד טוב מאז תומר חמד - וגם אז הוא לא היה בשיאו, בעיקר עבד קשה. הבעיה שאת זה גם אין, למרות שאנדלובו אוהב לרוץ הבחור לא חושב ונתפס 4-5 פעמים בעמדת נבדל במשחק. תוסיפו את תורג'מן ואזולאי שמחפשים את עצמם בתוספת מערך משונה עם קטן שמשחקת בתפקיד לא מוגדר ושאחד החלוצים בורח לאגפים ותקבלו התקפה עלובה.
    כל כך הרבה בעיות בקבוצה ועוד לא עברנו עשרה מחזורים, ואני לא רואה דברים משתפרים בקצב הנוכחי.

7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז... מה נעשה בשנה הבאה?

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/12
  8. איגור .פ. Member

נעיף את עטר ונקווה שמישהו ירכוש את חיפה מידי הקמצן יענקלה שחר אני מודה לו על השנים היפות על כמה עשורים שהוא מנהל בחיפה אבל די מיצה שימכור את הקבוצה.

9. G.B7 ירוק עולה

עצוב אין מילה אחרת
    שאני רואה את דמאו אני מתחיל להתגעגע לקולמה שיביאו שחקן מהנוער יהיה יותר טוב מדמאו הזה.
    חבל על הכסף ועל העמדה של הזר שהוא תופס במקום לתת פס נורמאלי או לבעוט אפילו למסגרת אז הוא בועט כאילו יורים אליו לשמים ומשומר מטייל במגרש וחוטפים גול.
    אם כמה שאני שונא את הפועל ואת הסגנון הזה הם ניצחו היום.
    כואב הלב מקווים לטוב

10. alexshw Member

שחר צריך למכור.

11. הנתנייתי Member

ממש לא הבנתי למה עטר הוציא את עזרא.

ומה זה הפנדל הזה של קטן? וגם בגול השלישי, רואים אותו פשוט הולך ברחבה ומסתכל על ממן. כאילו שהוא מתנקם בעטר על זה שלא היה בהרכב.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

די כבר עם המנטרה הזאת על שחר.
    עטר קיבל מה שרצה העונה והכישלון הוא שלו ורק שלו. אגב, שחר בגלל לא רצה את עטר כמאמן, מי שהחליט להחתים אותו היה הבן, שהוא גם יהיה זה שכנראה שיפטר אותו.

הנה בקצרה הטעויות של עטר:

א'. לא החתים אף קשר אחורי, למרות שהיה ברור עוד כשמונה שאין לקבוצה אפילו אחד כזה. החתים לבסוף 3. את דמאו הביינוני בגלל לחץ, את ידין ואת צעירי שהוא בכלל לא קשר אחורי.

ב'. גם שחר וגם חרזי אמרו לעטר שהעסקה של אנדלובו סתם יקרה ולא שווה את הסכום ששולם עליו, שהוא בגדול שחקן די בינוני. עטר התעקש- וקיבל. בפועל החלוץ שלו מקבל חסינות מתחילת העונה אבל פשוט נראה כמו בדיחה.

ג'. החתים את אלקיים שאף אחד לא מבין בישביל מה.

ד'. החליט להמשיך לבנות על קטן כשחקן הרכב, וכאחד שממשיך לבחור את ההרכב, והחליט מתי הוא צריך לשחק ומתי לא.

ה'. מאמן שחצן. העיף את כל האנשים שעבדו במועדון הזה שנים על גבי השנים. מאמן שוערים שהיה סמל ועבד 18 שנים במועדון, מאמני כושר, אריק בנאדו, וכעת גם בוקולי. כל הזמן מצהיר שהוא המאמן ההכי טוב בליגה, יש לו את האימונים ההכי טובים, הכי יסודי, הכל חוץ ממה שרואים בפועל על המגרש.

ו'. כל הזמן דרמתי. מעיף שחקן ליציע, דקה אחר כך הוא פותח בהרכב. חלוץ כובש שער ושבוע אחר כך בכלל ביציע. שחקן שצוחק באימון מקבל נזיפה.

אני בטוח אזכר בעוד כמה דברים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/12
  13. alexshw Member

עטר בכלל המאמן הכי גרוע בשלושים השנים האחרונות שדרך במכבי חיפה, אבל מכבי חיפה חייבת מהפכה מהיסוד.

14. wings Member

אתם מופתעים? שכחתם שניצחנו קבוצה אחת עד כה בליגה וגם זה בבית מול עשרה שחקנים של רמת גן. אנשים לא רוצים להאמין ומשכנעים את עצמם שהכל בסדר והנה זה אוטוטו מתחבר ואנחנו רצים לאליפות. אבל זה בסדר, קורה לכולם. אחרי היום אני בטוח שנפל האסימון גם למאמינים הכי גדולים.

נראה לי שעטר מבין עכשיו מה זה להיות במכבי חיפה. כמו שאתה יכול במשחק אחד להפוך משחקן אלמוני לסטאר ברמה המקומית, ככה גם בכמה משחקים אתה יכול לאבד מוניטין של שנים. הנזק בד"כ הוא בלתי הפיך.

מה שהכי מפריע לי אצל עטר זה חוסר המקצוענות. במקום לבנות קבוצה בקיץ (שזה אומר לסגור כמעט את הסגל, למצוא הרכב שאתה מאמין בו, וכו'), הוא עושה את זה עכשיו תוך כדי הליגה כאילו אנחנו עדיין בפגרה והמשחקים הם משחקי אימון.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את התקציר ב-ONE ושמתי לב לכמה דברים:
    1) דמאו צריך לעוף ליציע. בשני השערים הראשונים הוא נראה עושה שביתה איטלקית. הוא פשוט עושה ג'וגינג ולא יורד להגנה. השער השני בכלל בושה שם הוא לא עושה שום מאמץ ללכת עם דמארי.
    2) השער השלישי של האדומים פשוט ביזיון. זה היה קינן שממן עשה ממנו צחוק, לא? גם בשער הראשון הוא נראה כמו קונוס.

אותי לא יפתיע אם שחקנים עושים שביתה איטלקית. אני מצפה ששחר יקום עכשיו ויעשה סדר. אם עטר בעיה אז יאללה מאמן אחר. מבחינתי הגיע גם הזמן להפרד לאלתר מקטן, משומר, בוקולי ואחרים. אני מאד לא מקווה שאני צודק בקשר לשביתה האיטלקית, אבל ראיתי היום לפחות שני חבר'ה שנראו כמו קונוסים (דמאו וקינן).

מכבי חיפה במשבר עמוק ועכשיו נראה את השחקנים מתחילים לחשוב כמו שחקנים של קבוצת תחתית. אם החבר'ה לא יעשו את הסוויץ' יש לי חשש כבד שבאמת נוכל לרדת ליגה. שוב, אני מצפה גם ששחר יתעורר מהתרדמת שלו.