אלברמן של עונת הדאבל היה נהדר רמה מעל הליגה אבל יותר טוב מאבוקסיס? לא צריך להגזים. לא סובל את אבוקוף אבל המסירות סרגל לעומק שחתכו הגנות על ימין ועל שמאל זה דבר שבחיים לא היה ויהיה לאלברמן(וידין) בנוסף הערך המוסף של מאמן על המגרש, המצבים הנייחים וחוכמת המשחק שאין להרבה שחקנים ישראלים. גם מטל בנין הוא לא יותר טוב, מידין אין שאלה בכלל.
אלברמן היה טוב שהוא שיחק בבית''ר מאז שהוא חזר מגרמניה הוא לא אותו שחקן בשנתיים האחרונות הוא בינוני ולא יותר מזה טל בנין הוא הקשר האחורי הישראלי הכי טוב ששיחק בארץ בשלושים שנה האחרונות
כי חלק התקפי זה חלק שנותן לך את הבונוס, ואבו קאסיס היה טוב מאלברמן בקטע הזה ובהגנה לא פחות טוב ממנו, הקופיף היה שחקן ענק מבחינת הכל.
אין מה לעשות. יש כמה אוהדים שיאשימו את שחר על הפאשלות של המאמנים. לכולם כולל כולם בכדורגל הישראלי (לא בקהל של מכבי חיפה) ברור שבעל הבית הכי טוב בליגה זה שחר. מה זה מעניין אם חטפנו אותו למכבי או לא אני לא מבין. ידין כשמתחשק לו להשקיע ולשחק כמו קשר אחורי, הוא הקשר האחורי הכי טוב בליגה (כשאין פה את אלמוג כהן וכיאל ולמעשה התחרות היא מול אלברמן שרחוק מהיכולת שלו בבית"ר, דג'אני ואבוטבול). הבעיה היא שמאז עונת הדאבל עלה לו השתן לראש. אני אישית לא רציתי אותו בקבוצה. אני מקווה שאני אתבדה.
גם כשמתחשק לו להשקיע הוא לא יותר טוב מאלברמן, אתם שוכחים שאלברמן שיחק עם רפי דהאן ומושיקו לוגאסי בקישור וידין שיחק עם ביבראס נאתכו וערן זהבי שהם שחקנים הרבה יותר טובים, אתם שוכחים שידין שיחק בקבוצה שרצה הרבה יותר טוב ממכבי תל אביב, הרבה יותר קל להיות טוב כשמסביבך יש שחקנים טובים יותר, עכשיו כשאלברמן משחק עם ראדי בקישור, לדעי הוא יוכיח שהוא טוב יותר, אבל רק הזמן יגיד. בכל מקרה עכשיו אני קורא באתר חרטאוואן שהציעו על גולסה 2.2 מיליון יורו ומכבי חיפה סירבה, אני לא יודע אם זה נכון או אמיתי אבל נשמע לי הזוי ששחר יסרב להצעה כזאת על שחקן שכבר ארבע שנים דורך במקום.
כשאלברמן היה בבית"ר הוא היה יותר טוב מידין. אבל כשאני רואה היום את אלברמן, לדעתי הוא רק מזכיר את השחקן ההוא. חלון ההעברות ברוסיה (או אוקראינה) לא נסגר לפני איזה שבוע-שבועיים? לא נראה לי הגיוני שהיתה הצעה כזאת. אבל אני יכול להאמין שסירבנו להצעה כזאת. הפוטנציאל של גולסה גדול, הוא עדיין צעיר והוא במעקב של לא מעט קבוצות מליגות בכירות. הוא סביר להניח ייצא לאירופה בשנתיים הקרובות (אם לא יהיו לו פציעות משמעותיות) ונקבל עליו סכום יפה מאוד.
נסכם את הדיון כך: 1) גל אלברמן הוא היא יא טורה הישראלי שהוביל את מכבי ת"א לאינספור הישגים 2) גולדהאר, קרויף וגרסיה אפילו לא יודעים איך ידין נראה. באשר לגולסה לא נראה דיווח אמין. גם אם כן, במכבי חיפה מחכים לאליפות אירופה לנבחרות צעירות.
רציתם עטר אה? קיבלתם מאמן שכונתי ומקובע אני מקווה ששחר לא יסתנוור מהניצחונות שעוד יגיעו עטר לא מאמן, ואני אומר את זה כבר שנים בסוף העונה צריך להיפרד ממנו
שמעו, אני באמת לא יודע מה אתם רוצים מעטר. ברצינות, מכבי חיפה שיחקה מול 3 קבוצות שנמצאות כרגע במקומות הראשונים. בבאר שבע שיחקנו 40 עם עשרה שחקנים והוצאנו נקודה. אני אישית הרבה יותר כועס על השחקנים, אבל משום מה עטר הופך להיות עכשיו השעיר לעזעזאל. אמרתי את זה גם בדיון הכללי ואגיד את זה גם פה. אפשר להעביר ביקורת על השיטה, אבל כששחקנים לא יורדים הגנה אז למה עטר אשם? האם עטר אשם ששחקנים כמו קטן וגולסה משחקים כל כך חלש? אני לגמרי לא מנקה את עטר מאשמתו בפתיחת העונה הזאת, אבל פשוט נמאס לי שהשחקנים משום מה נמצאים במקום השני כשמדובר בסוגיית האשמה בפתיחה הכושלת שלנו. ללא ספק שהיום שיחקנו על הפנים, אבל נגד מכבי ת"א היינו צריכים לנצח, נגד ק"ש שיחקנו טוב מאד במחצית הראשונה, אבל בשנייה נעלמנו והאלופה נעזרה גם ע"י שופט נחמד שקנה צלילה של שחקן אורח. בכל מקרה אם עטר הולך לשנות שיטה ויעלה בהרכב עם שני קשרים דפנסיביים אז שגולסה יעוף לספסל או שהוא יקבל את המקום של קטן. המצב עכשיו באמת לא טוב, אבל יש לנו עוד מעל לשלושים משחקים בשביל לתקן. אפשר לחשוב שהיריבים שלנו לא יקבלו משברים בעונה ארוכה...
למה עטר הוא השעיר לעזאזל? עטר הוא אדריכל ההפסדים, בגלל הכנה לקויה, טקטיקה גרועה, חילופים לא במקום. הקבוצה משחקת גרוע יותר בחצי השני מאשר בראשון בכל משחק ליגה עד עכשיו. אחרי שיחה במחצית דווקא מגיע הרפיון. אין לי פרות קדושות. ככה לא עובדים במכבי חיפה ועטר חייב לשנות את השיטה לשני קשרים אחוריים ולהתחיל לנצח במיידי. לא ינצח - דרכינו כנראה צריכים להפרד, גם אם זה כואב. ואני יודע ששחר לא יפטר אותו. צריך להיות יושר מקצועי לכל מאמן בטח כזה שמגיע משורות המועדון. זו גישה של באיירן - בלי סנטימנטים ותוך חישוב קר. בגלל זה הם אחד המועדונים המצליחים בעולם. מאמן זה כמו פרה.