מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מדי שחקנים שצריכים/רוצים לשחק את השחקן החופשי מתחת לחלוץ(קטן, עזרא, גולסה, ורד) וכולם משחקים ביחד בהרכב...אחד לפחות צריך לשבת בצד, נניח שורד ועזרא ישחקו באגפים(למרות שאם אני עטר אז עזרא שחקן חופשי ומתאים את השאר אליו) אז מי מאחורי החלוץ? קטן או גולסה? הראשון הקפטן והשחקן הכי מוכח של חיפה אבל בירידה כבר שנתיים והשני עדיין לא עשה כלום אבל עדיין צעיר מאוד.

זה דברים בסיסיים בבניית קבוצה...כמו גם שנזכרו להביא שם קשר אחורי גרזן אחרי המחזור השני ועדיין הם יכולים לקחת אליפות השנה עם הליגה המצחיקה שלנו.

2. TotHotspur Member

לגבי תמיר כהן.
    כאשר ספורטאי שעובר פציעה בשלב כ"כ מוקדם של העונה, זה אומר שלא עשה הכנה פיזית ראויה בקיץ (במיוחד עבודה "חפיפניקית" על שרירי הרגליים, והירכיים בפרט, אשר ידועות כמונעות פציעות). אולי ההכנה הגרועה נבעה מהתחושה שהבחור קיבל שלא בונים עליו העונה, והוא יכול להרשות לעצמו להיות לא מקצוען.

3. WellNeverDie Member

הפציעה שלו היא שבר בכף הרגל. אומנם במקום שכבר נפגע בעבר, אבל זה ממש לא קשור להכנה לקויה שלו מבחינה פיזית.

4. alexshw Member

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון לכרגע ההבדל בין דרישות ידין לסכומים שחיפה מציעה לקשר עומדים על כ 60 אלף דולר. עטר עדיין מתלבט אם כדאי לרכוש אותו ובכך להגדיל את תקציב הקבוצה, או לוותר עליו ולהסתדר עם הסגל הקיים. עם כמה שאני שונא את האופי של ידין שבהחלט עשוי להיות בעייתי, אנחנו חייבים גרזן, שחקן רע, שחקן שסוף סוף קבוצות אחרות יישנאו אותו. אם תמיר כהן שמשך שנתיים פצוע יותר מאשר משחק מרוויח 300 אלף דולר, בהחלט אפשר להביא לידין סכומים שקרובים לזה.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.mhfc.co.il/images/articles/469112_442124489162691_589784718_o(1).Xxx

שיהיה בהצלחה... אנחנו זקוקים לה.

7. WellNeverDie Member

נקווה שצעירי יהיה יותר מעורב מגולסה במגרש וגולסה ירד לספסל, המקום הראוי לו. בנוגע לדמאו - זה לא יהיה דירסאו, אולי אפילו לא קולמה, אבל נחכה ונראה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינה מקצועית הוא לדעתי יתרום. אני לא מכיר אישית את ידין ואני לא יודע עד כמה הוא 'רע', אבל לדעתי שחר אולי לא רוצה אותו בגלל שיש אולי חשש לבעיות עם קטן ודווידוביץ'? השניים האחרונים לא ממש חברים הכי גדולים, חסר לנו עוד אחד עם אגו מנופח מדי?

לי יש הרגשה שאם לא ננצח את אשדוד הלחץ על שחר ועטר אולי יכריח את הבוס להוציא עוד קצת כסף בשביל לצרף את ידין.

9. alexshw Member

אך ורק עניין כספי.

10. מרקו ואן באסטן Member

שחר לא משקיע הוא מחפש מציאות בשוק ההעברות,קומבינות עם זהבי והעברות חופשיות. לשחר נגמר הסוס במכבי חיפה והוא מנסה לסיים את דרכו ברווח משמעותי. ככה זה נראה, ככה זה מרגיש וזה הדיבור ברחוב החיפאי בקרב שחקני עבר ואנשים שהיו קרובים למועדון בעבר הלא רחוק.

11. WellNeverDie Member

דמאו נפצע.
    יאללה שחקנים מהנוער!

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני זוכר שמשהו כאן אמר שאחרי מכת הפציעות עם הצוות של אלישע, אולי כשעטר יגיע המצב יישתנה. לא נראה לי שזה קורה.
    אחרי שבוע בקבוצה כנראה שיש קרע במינסקוס לדמאו. זה בעצם אומר שבוקולי אם נרצה ואם לא ישמש כקשר האחורי, ולצידו שוב ישחק... גולסה. כנראה שעטר יעבור לשחק במערך של שני חלוצים, כשהנטייה היא אזולאי ואנדלובו. אם משחקים עם 4:4:2 כשקטן הוא לא אחד משני שחקני ההתקפה, זה אומר שאין לנו אגף ימין, כי עזרא יהיה בשמאל וקטן ישחק איפה שבא לו.

13. WellNeverDie Member

יפה אמרת. כבר יש דיבורים על ספסול של ורד, טעות אלישע אופיינית - וזה מרתיח בזמן שיש לך את קטן הלא מוגדר על המגרש עם בעיות הכשירות שלו ואת גולסה שמשחק כמו נגר ממשחק למשחק.

הייתי משחק מעכשיו אם צ'וצ'ליץ' בתור קשר אחורי, שלצידו צעירי/בוקולי/שחקן מהנוער. קינן ופילאבסקי בהגנה כמובן. זה הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות בסגל הנוכחי עם הפציעות ולטעמי גם אם תמיר כהן ודמאו כשירים צ'וצ'ליץ' יהיה עדיף עליהם.

14. מרקו ואן באסטן Member

לא מבין מה מחזיקים מורד.שחקן חלש וטיפש. לספסל ומהר ולמכור לבלגיה/קפריסין/רומניה/לפלנד לכל המרבה במחיר

15. WellNeverDie Member

בסטנדרטים של ליגת העל של היום, אין לך משהו טוב יותר. ובלי שום קשר, שחקן מעולה, רק הבעיה שלי היא "בבגרות" וכמובן במסירה האחרונה. קבלת ההחלטות שלו לפעמים לא מעולה אבל הוא יודע לבעוט, למסור וכמובן יש לו דריבל מעולה.