מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Jul 6, 2012.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לירוי צעירי קרוב מאוד לחתום בקבוצה.
    מדברים על מחליף לתמיר כהן אבל תקנו אותי אם אני טועה צעירי בכלל קשר התקפי לא?

Last edited: Sep 8, 2012
  2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, צעירי הוא אכן קשר אחורי (לא טוב במיוחד, אמנם, אבל ייתכן שבתור מחליף זמני לתמיר כהן הוא יוכל לספק את הסחורה).

3. חראראדו יוסרטה Member

צעירי קשר 50/50
    הוא שחקן טוב ומוכשר יותר מהמועמדים האחרים

4. Butragueño מנהלים

חיפה רוצה להביא את השחקן שלקח לה את האליפות?

5. alexshw Member

אפשר לחשוב שליברפול לא הביאה את מייקל תומאס בזמנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Number 8 Member

דמאו? לירוי צעירי?
    מכבי חיפה בפאניקה.

לא מתאים לה בכלל

7. alexshw Member

ומה היה בעונה שעברה? צאו מהתדמית של מכבי חיפה של פעם. זה כבר לא אותו דבר.

8. WellNeverDie Member

שיבוא, הוא על המשבצת של ה-50:50 ולצידו הרכש מסכנין בתור גרזן. זה אמור להספיק לליגה למרות שלא התרשמתי מהקשר של סכנין מי יודע מה.

ובנוגע לשחר, עטר, ומדיניות הרכש: מצד אחד אני מבין אותם. לא קל למצוא שחקנים טובים במחירים של פעם ולפעמים אין טעם לזרוק המון כסף על בלוף מחו"ל. הליגה חלשה, אין אירופה ואין מה להשתולל. אבל מצד שני שנה הבאה יש לנו אצטדיון חדש (ככל הנראה). אם לא ניקח אליפות ולא נגיע לצ'מפיונס המועדון יפסיד הון. אליפות העונה וכדורגל חיובי וליגת האלופות בשנה הבאה + סמי עופר = המון מנויים והרבה קהל. בלי אליפות האפקט של האצטדיון החדש ירד ולכן השנה היה צריך בכל זאת להשקיע קצת יותר כדי שנדרוס את הליגה, עד כדי כך.

אבל שהסקאוט שלך הוא אלון חרזי והשחקנים שמגיעים באים בעיקר בגלל שחר - ולא עטר - וכמעט כל אדם שקשור בעניין אישר שזה פחות או יותר המצב - המצב רע מאוד.

9. South Boy Member

חשבתי אבל שאלישע לוי היה הבעיה שברגע שהוא יילך ויבוא רובן מוריניו עטר חיפה תחזור.
    אולי המצב לא בקאנטים כמוש אוהדי מכבי חיפה אוהבים כל הזמן לעשות, אבל אולי עכישו תבינו שבמשך קיץ שלם חיפה עמדה במקום וזאת ההוכחה שאלישע לא היה הבעיה.

10. alexshw Member

שיבחתי את אלישע על עבודתו בשלוש השנים הראשונות, אך בעונה שעברה הוא היה הבעיה כיאה למאמן שממצה את עצמו. אני מצטער שהוא עזב במאי ולא באוקטובר או דצמבר.

11. Number 8 Member

ברגע שעטר בנה על צוצאליץ ופיבלאסקי כבלמים פותחים, לא צריך להגיד יותר מדי. מספיק להסתכל.
    דמאו ולירוי צעירי הם רק תסמינים לבנייה הלקוייה בחסר של עטר.

12. VAR Member

תקשיב טוב

גם אם מכבי חיפה תרד ליגה ולא תשיג נקודה אחת עד סוף העונה

אנחנו לא נתגעגע לאלישע לוי.

13. South Boy Member

אתה בטוח? כי אם מאמן היה מביא לקבוצה שלי 2 אליפויות ב-4 שנים גם אם הקבוצה שלו הייתה נראית על המגרש כמו סטוק סיטי הייתי מתגעגע אליו.
    מרוב שאוהדי חיפה ראו תארים הם לא יודעים להעריך שום דבר.

14. WellNeverDie Member

שתבינו, עד עכשיו חיפה נתנה משחקים טובים: מול מכבי ת"א היינו טובים יותר. מול קריית שמונה שלטנו עד הגול. ככה שסך הכל נראנו טוב אבל עדיין יש בעיות והם בעיקר בקישור האחורי. אני לא דואג כי העונה חיפה תלחם על האליפות, עכשיו אנחנו ממשיכים להתחזק בקישור - וכאן היית טמונה הבעיה, זה דבר שהיינו צריכים לעשות עוד ממזמן. מה שכן דמאו זה לא ז'אוטנאנטס וצעירי זה לא דירסאו אבל זה מה יש ולמען האמת יש סיכוי לא רע שזה יספיק לליגה החלשה שלנו.

ואגב, צ'וצ'וליץ' בלם מעולה, ואני חותם שהוא יוכיח שהוא הטוב בליגת העל עד סוף העונה. בנוגע לפליאבסקי - הוא פחות טוב אבל עדיין שחקן לא רע בכלל וחכו קצת יותר מ-180 דקות כדי לקבור אותם.

South Boy- ראית את מכבי חיפה תחת אלישע לוי? מהעונה הראשונה, חוץ מהמשחק בחוץ מול זלצבורג, אני אומר שהוא מאמן בדיחה. עשה קצת שקט, הוריד ציפיות, וזה מה שעזר לו בהתחלה אבל חוץ מזה כלום. תביא את רוני לוי בעונה החמישית על פני אלישע.

15. VAR Member

מה שהפריע לי באלישע לוי זה לא ההישגים אלא הגישה הלוזרית שלו שהוא הצליח להדביק את השחקנים בה. ראית מה קרה אחרי שספגנו שער שיוויון מקרי מקרית שמונה? זה היה טיפוסי לקבוצה של אלישע לוי לאורך כל התקופה ההיא. לעטר ייקח זמן להוציא מהשחקנים את הלוזריות הזו שדבקה בהם.

יכול להיות שהוא לא יצליח אפילו. יכול להיות שהוא לא המאמן שחיפשנו. אבל גם אם לא, זה לא אומר שצריך לחזור אחורה. גם אליפויות לא שוות את זה.

נ.ב, באמת שליבי איתך. אתה עדיין לא יודע מה מחכה לך. אתם מסוגלים לסיים מקום אחד מעל הקו האדום והוא יכתיר את העונה שלכם כהצלחה, הגנב דעת הזה.