ראיתי רק את הדקות האחרונות, אבל לפי הסטטיסטיקה והתקציר יש לא מעט סיבות לדאגה נתחיל מהשער השני של מואנס דאבור, שער שכל כולו דוידוביץ. לא משנה מה קדם להגבה, אין מצב ששוער מנוסה כמוהו נותן לכדור כזה לשייט לו מעל הראש הזכירו כאן את כמות הנבדלים שנתפסנו היום וזה פשוט מדהים. דלה ימפולסקי לא צריך להיות במכבי חיפה, סתם תופס את המקום של סולליך
אזולאי חייב לפתוח בהרכב. איזה בזבוז של מיליון דולר! אלוהים. על מה? חלוץ שחוץ מלרוץ מהר לא יודע לעשות כלום. מכבי חיפה חייבת היום חלוץ רחבה קלאסי שמקבל כדור עם הגב לשער. המשחק של חיפה מבוסס על הנעת כדור והכנסת כדורים חכמים או הרמות לאמצע, חלוץ מהיר בלי טכניקה לא מתאים כאן. וימפולסקי פשוט מחריד, מישהו אמר כאן שסולליך וימפולסקי לא רחוקים אחד מהשני. אז זאת טעות כי סולליך 10 רמות מעל ימפולסקי. קטן ודוידוביץ' צריכים ללכת לבית אבות ולקחת את משומר שיסיע אותם על הכסא גלגלים כי לשניהם אין מקום במכבי חיפה, ומשומר הוא עגלה שמתאימה לליגה א. אני במקום שחר מביא כבר מחר מגן ימני, קשר אחורי ושוער.
אנדלובו נראה כמו שהוא נראה בבני יהודה. מה עבר לעטר בראש כשהביא אותו אני לא יודע. תמיר כהן סוס מת. דבידוביץ גרוע. הוא מאבד לנו נקודת כבר שנתיים אבל אף אחד לא מתייחס לזה. יש לו חלק בשער הראשון והשני בכלל כל כולו שלו. לא יכול להיות שקטן ימשיך להיות הבורג המרכזי שלנו. טאווטחה יותר טוב משיימן. סה"כ לא התרשמתי ממכבי.היינו יותר טובים מהם.
בכלל הותיקים שוחטים את הקבוצה שלנו כבר שנתיים. מועדון מצליח חייב לדעת מתי לחתוך. שחקן ותיק לא מודע לעצמו ולא רוצה לפרוש, אז שילך למועדון אחר.
מה אני אגיד, מכבי ת"א ניצחה והולכת לצרף 4 שחקנים חדשים...זה לא אומר שאנחנו צריכים לעשות את זה, אבל ביריבה שלנו עובדים. יש לנו בעיות קשות בעורף, קטן ודווידוביץ' עדיין מנהלים את האג'נדה שלהם וגולסה לא נראה בשטח. מה שאותי לא מובן זה ששיימן מקבל עכשיו על הראש. אני לגמרי לא מסכים שטוואטחה שחקן יותר טוב. אולי על הנייר, אבל אם המגן הצעיר היה עם ראשו במקום הנכון הבאת שיימן לא היתה נחוצה. אתמול צ'וצ'אליץ' היה בעיניי בעיה הרבה יותר גדולה משיימן. בכל מקרה למה גולסה לא מקבל על הראש בשער השני רק בקבוצה יודעים. אם אנחנו מצפים שההברקות של חן עזרא יצילו אותנו אז אנחנו בבעיה.
שיצרפו גם מאה, אתה לא יכול להתחרות איתם בקטע הזה. מה שכן מעצבן שהדבר הכי בסיסי ונחוץ, קשר אחורי איכותי, לא הגיע (למרות שתמיר היה סביר אתמול). דבידוביץ' - זה כרגע מה שיש ולמען האמת זה מספיק לליגה וגם לזכות באליפות. קטן - שוב תוקע את המשחק. עטר רוצה לשחק על משחק מהיר ודינאמי בהתקפה והמון לחץ כאשר הכדור לא אצלנו וקטן לא יכול לתרום לזה. בתור שחקן מהספסל זה מעולה אבל לא מספיק טוב להרכב הראשון. צ'וצ'ואליץ' אומנם לא הבריק אתמול, אבל בטח שהיה טוב יותר משיימן. וכל הקטילות שלכם מגיעות אחרי משחק מעולה שלנו, פשוט לא היינו מספיק מחוברים. לקטול את קטן, משומר או דבידוביץ' זה עוד בסדר כי בסך הכל הם לא חדשים אבל להתלונן על שיימן או אנדלובו זה לא במקום, סך הכל משחק פתיחה - וזה היה אחד המשחקים הטובים שלנו בשנתיים האחרונות. אפשר לשחק כדורגל טוב ולהפסיד.
לא מסכים. אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מסכימים על כך שהמחצית הראשונה הייתה טובה, השנייה פחות, אבל ממש לא קופי של העונה שעברה. הגענו לכמה מצבים מסוכנים ונראנו בסדר גמור התקפית - אבל חלשים הגנתית. זה השתנה לרעה כאשר ימפולסקי נכנס ורק עשה נזק.
המחצית הראשונה הייתה לא רעה,רק מהדקה ה25 והלאה.. עד אז הייתה הרבה בהלה ואיבודי כדור. חצי מחצית זה לא מספיק..משחק מאכזב מאוד מבחינת ההתנהלות של עטר
השחקן החד היחיד בקבוצה כרגע זה עזרא והוא גם זה שיצר את המצב האמיתי היחיד בחצי השני. יתר השחקנים התנהלו בטפשות שמאוד הזכירה לי את העונה האחרונה. אנדלובו מזכיר את אינזגי, בינתיים רק בעניין של הנבדלים.
אני בדרך כלל מהפאסימים והקוטלים, אבל אלו רק 90 דקות מהעונה, שלדעתי לפחות היינו בהם בסדר גמור. תנו לזה טיפה זמן,שעה וחצי זה לא מספיק.
Wellneverdie, בסה"כ אתה צודק כי למכבי חיפה היו יותר דקות טובות מהיריבה שלה, אבל דווקא בדקות הפחות טובות שלנו הם כבשו. תוצאת המשחק בעיניי לא משקפת את מה שראינו, אבל זה כדורגל. זה שבתקשורת מהללים את מכבי ת"א רק מראה עד כמה אוסקר גרסיה מאמן בסדר גמור. העובדה שהוא לא יוצא להכריז על הקבוצה כאלופה הבאה רק מראה שהוא יודע שהניצחון שלהם הושג גם בעזרת הרבה מזל (משקוף של עזרא). לחזור לקבוצה שלנו. שיחקנו רק לפני שבועיים בגביע הטוטו נגד סכנין ועכשיו אני קורא את זה: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.128372.html האם הבחור הזה שיחק נגדנו? ממה שאני זוכר ראיתי בסכנין רק שחקנים שבאמת לא צריכים להגיע אלינו. אחרי דיווחים כאלה לא פלא שכועסים על שחר או עטר. אני אישית באמת לא מבין את הדיווח הזה, אבל אולי אתם יכולים להסביר לי דברים אחרים.
ואני חשבתי שהוא לא יוצא בהצהרות כאלו מכיוון שהוא ריאלי, וזה רק המשחק הראשון של העונה שלא קובע כלום לגבי ההמשך.
מה פתאום הרי לפי זה קובעים אם קבוצה אלופה מה לא ידעת? בעונת הגלאקטיקוס מכבי הוכתרה לאלופה אחרי הניצחונות על בית"ר בטדי ובדרבי ב-2 המשחקים הראשונים... דמאו לחיפה - אם לסכנין יש שכל - 500 אלף יורו במינימום (בלי כלום רק ככה יפתרו הבעיות הכלכליות), אם לסכנין אין שכל - 100 אלף דולר/ביצים