יעלה אם צריך, אבל זה לא רציני. הוא מוותר על שחקן בשביל שחקן אחר, אבל למה לא לחכות שאותו שחקן יגיע? ואם הוא לא מגיע נשארים עם הזין ביד.
אני דווקא חושב שקסטוטיס איבסקביצ'יוס מבני יהודה וקשר נבחרת ליטא יתאים למכבי חיפה. עדיף על גל כהן, וגם בזמנו על דינו נדלובו (למרות שיכול להיות שמדובר פה בחתיכת גניבה..), אם שחר מתעקש לעזור לדמאיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx היה גם את קובי מויאל, אבל אני מעדיף שמהלך כזה לא יצא לפועל.. שנה שעברה היו גם את בוקולי, סיידו ורוזנבאום. וגם גולסה אולתר בעמדה הזו. ולא, אל תתחיל איתי עם "הם לא שחקנים/ לא שחקנים למכבי חיפה". הם כן. ויש גם שובל גוזלאן מהנוער.
נו וככה זה נראה גם בתוצאות. בוקולי כבר שחקן עבר. יא יא סיידו שלח כבר מאמן אחד להפריח את הנגב בטרם עזב לרומניה.
שחקנים כמו גרזיצ'יץ,דמאו ומויאל לא רלוונטים. ראובן עטר כבר הודיע שהוא רוצה קשר אחורי שיודע לתמוך בהתקפה וידוע לנהל את המשחק. בסכומים שמוכנים להשקיע אצלנו אי אפשר למצוא שחקן כזה,לכן נראה שנשאר עם תמיר כהן ועם מחסור בעמדה הזאת.
אני רואה את סולליך בקרית שמונה ומשווה אותו לימפולסקי. איזה הבדל של שמיים וארץ. לא להאמין שהראשון הושאל לקבוצה שתתמודד איתנו לאליפות והשני, חברו של עטר, יפתח ביום שני במקום ורד הפצוע. אוי עטר.
סלליך טוב מימפולסקי. ואם כבר אז במקום ורד הפצוע, אלון תורג'מן עדיף עליו בעמדת הקשר ההתקפי. גם ככה קטן מסרב לרוץ כבר 5 שנים, ועדיף שישחקו סביבו שחקנים שרצים ולא מחכים שהכדור יגיע אליהם לרגל.
בהצלחה בשני נגד מכבי תל אביב. אם יש שתי קבוצות שאני שונא אלה מכבי והפועל תל אביב, אז אל תתנו להם סיבה להרים את האף גבוה מדי העונה.
ללא ספק קשר אחורי קלאסי http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/523473_434026956639111_6668227_n.Xxx שחקן נערים
הילדון נראה מתרגש, הייתי בטוח שהביאו אותו לנוער והוא הולך להכין את הקלמר לקראת שנת הלימודים שנפתחת מחר. אבל השחקן הזה בן 25, מהליגה השלישית בשוויץ, והוא כן שחקן כדורגל. כל הפרסומים בפייסבוק - לשחקן שרק הגיע למבחנים. לא יודע מי אחראי להגעה שלו אבל הליגה כבר מתחילה מחר ואין לנו קשר אחורי אחד ראוי ועוד מביאים לי מישהו למבחנים ומפרסמים אלבום שלם שלו. את התמונות האלו ראיתי בפייסבוק, ומישהו הגיב באחת התמונות שאנחנו פראיירים שאנחנו לא עושים עסקאות עם היווניות בזמן שהכלכלה שלהם קורסת. זה דווקא נשמע די חכם.
על פי האתר הרשמי האיש קשר קדמי ונבחן לכל עמדות הקישור הקדמי וזה לא קשור לחיפוש אחרי קשר אחורי(26.8 ועדיין מחפשים פחחח). אז נשאלת השאלה למה לעזאזל שיחררתם את פיליבאיטיס בטענה שהוא לא קשר אחורי אלא שחקן התקפי יותר? אתם יכולים לשכנע אותי אלף פעם ששחר משקיע הכי הרבה בארץ או בעולם, יש עובדה אחת: ההתנהלות עם הרכש במכבי חיפה ממשיכה להיות שכונה, פרטיה ובדיחה!
תשמיכו להביא מלי פה כל מיני נתונים מספריים מכלכליסט שרואה נטו מספרים יבשים. הקבוצה לא התחזקה כמו שצריך במהלך הקיץ. מצידי ששחר היה מוציא 100 מליון שקל. זה לא רלוונטי, כל עוד הוא מתקמצן על עמדות נחוצות. איך נביא עכשיו זר? לתת להפועל מה שהם רוצים ולהביא את ידין.