פורומים נועדו בשביל להתווכח, אף אחד לא חייב להסכים, ואני תמיד קורא את מה שיש לאחרים לכתוב וגם משתכנע לעיתים. פציעות, היעלמות במאני טיים, שחקן אפס, נגר- לא אכפת לי איזה בעיה תהייה לשחקן כזה אם הוא כובש 14 שערים ב-4 חודשים. אם לא היו לו את כל הבעיות האלה אז אתה מבין כבר כמה הוא היה כובש סך הכל, ואז המקום שלו לא היה במכבי חיפה.
אבל יש לו הסטוריה של פציעות ארוכות. אני הספק אם יש לו בקריירה 100 משחקי ליגה, כולל לאומית. אי אפשר לסמוך על שחקנים מנייר.
רובין ואן פרסי? חיפה לא לגמרי מסתמכת עליו. יש לה עוד 3 חלוצי ליגה ברמה גבוהה- תורג'מן, אזולאי ומסתמן שגם נדלובו כזה. וגם שובל גוזלן מהנוער למשל לא פראייר.
הבוררות עם סארי פאלח החלה. אם אני יענקל?ה שחר אני עושה לשחקן הזה את המוות. גם אם ימצא פתרון להשאיר אותו בקבוצה, הוא כבר שרוף אצל האוהדים. חתיכת פישר קטן ומושתן
גולסה חזר מהר לארץ ולא התעמת עם המועדון חודשים ארוכים וחוץ מזה אוהדים אוהבים שחקנים יצירתיים. פלאח סתם בלם רבע עוף. האוהדים יעשו לו את המוות ובמכבי חיפה יודעים לעשות מוות לשחקנים שהקהל לא רוצה לראות. השכונה ממשיכה: דייג גנאי בן 25 צפוי לנחות למבחנים. הוא בכלל קשר קדמי. קשר אחורי רציני אין. התאבדות מקצועית לא פחות. בושה!
הוא קשר 50/50 הוא כבש 25 שערים ב-65 הופעות במדי הארטס אוף אוק במדיה שיחק עד לפני כשנה ביצועים שלו http://www.dailymotion.com/video/xho0wc_ob...idfielder_sport
אבל גם פיליבאיטיס היה 50/50 ועל פני שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה ולמרות זאת עטר ויתר עליו בגלל שלא היה גרזן. אז למה להביא את הדייג הזה למבחנים? לא ברור.
בגלל שאנחנו שבוע לפני פתיחת העונה וכצפוי הוא יהיה החתמה רק של לחץ ושל הרגע האחרון. מוכשר ככל שיהיה, הוא משחק בליגה ה 3 בשוויץ. אני לרגע לא מזלזל בליגות אחרות, אבל עם כל הכבוד אני בספק עד כמה שחקן גדול הוא יכול להיות אם הוא משחק בליגה הזאת.
הוא שיחק פעם. בעונה האחרונה שיחק בהארט אוף ליונס שסיימה במקום ה - 12 בליגה הגנאית. אגב אני לא בטוח שליגה שלישית בשוייץ מקצוענית בכלל.
ראיון מעניין עם רובן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271891,00.html עטר מפגין ביטחון גדול ומשוכנע בהצלחה שלו כאן. כמה שאלות מטומטמת: "בכדורגל סופרים בסוף תארים" - יופי ואיפה עטר היה יכל לזכות בהרבה תארים בדיוק עד עכשיו? אבל משהו קטן צד את עיני: כתב: תמיד אמרו שיענקל'ה שחר ופיני זהבי קובעים מי הזרים. דינו אנדלובו רעיון שלך? עטר: אני יכול לבקש, מי שמאשר וקובע זה יענקל'ה. אני חושב שזה עונה מצוין על השאלה למה אין קשר אחורי איכותי שכל כך נחוץ. כשיעקב שחר ירצה שחקן כזה, הוא ינחת מהר. וכל הסיפורים שעטר לא מוצא זה חרטא. כמו בימי אלישע, גם כאן שחר בוחר את השחקנים קודם כל לפי שיקול כלכלי. ולא אכפת לו שעל זה הוא לא יקח אליפות אפילו.
המאמן בוחר שחקנים ומבקש מהבעלים לרכוש אותם. מעניין אם זה ככה בעוד מקומות.. אנשים מחפשים מתחת לבלטות. מי שנותן את הכסף הוא זה שמחליט אם העיסקה כדאית. זה ברור לחלוטין ורוב הקבוצות בעולם עובדות ככה.
אין ספק, אבל שלא יתעצבן ביציע. משווה פשוטה - זרים איכותיים במכבי חיפה= שליטה בליגה. שליטה בליגה = המון הכנסות מאירופה מדי שנה.