אני לא מבין בשביל מה חיפה צריכים להשאיל את סולליך לק"ש... אותו סיפור עם דיא סבע ממכבי. למה קבוצות כמו חיפה או מכבי צריכות לחזק יריבות אחרות לצמרת? מילא היה בישראל החוק באנגליה, לפיו שחקן שמושאל מקבוצה א' לקבוצה ב' לא יכול לשחק נגד קבוצה א', אבל זה לא קיים בכדורגל הישראלי, ואני חושב שזה הזוי שיהיה משחק בין חיפה לק"ש, וסולליך יבקיע נגדה. לגבי ה 6-0 - לא ראיתי את המשחק, אלא רק תקציר, ובאמת ראו שחיפה תקפה "גלים גלים" את האין הגנה של סכנין. אני לא יודע עד כמה זה מעיד על חולשה של סכנין או עוצמה של חיפה, הרי שבמשחקים הקודמים חיפה הייתה רחוקה מלהרשים. מקווה למשחק טוב ביום שני הבא.
אני מסכים איתך. לדעתי, קרית שמונה היא היריבה הכי חזקה של חיפה לתואר העונה ולחזק אותה בשחקן נוסף זה אומנם צעד נחמד מצידה של חיפה לאור הפציעה של סולארי, אך לא צעד חכם.
יופי סוף סוף מיישמים את החוק הזה שיש בליגה האנגלית. מקווה שגם שאר הקבוצות יקבלו שכל ויכניסו את הסעיף הזה כשהן משאילות שחקנים לקבוצות אחרות.
עמאשה פצוע והוא נמצא בספק למשחק נגד מכבי ת''א עוד לא התחילה העונה והוא כבר פצוע חבל מאוד שלא מכרנו את הפצוע הכרוני הזה
(האמת שעמאשה הפסיד רק 9 משחקים אבל) כן אה, גם אני רוצה פצוע כרוני שמניב 14 שערים בעונה. מכבי חיפה קיבלה על השאלת סלליך 200-250 אלף שקל. לא שהם יעשו את ההבדל, אבל זה בהחלט שיקול לעומת חיזוק יריבה שהוא קצת תלוש בהקשר של סינטיהו. זה שרק לפני שנתיים עלה 2 מיליון דולר :aaarofl: :aaarofl: שמועות כאלה משמעותן בני יהודה בצרות כספיות, אבל יכול להיות שבמקרה הזה סתם אין לה אמצעים להחתים את פלאח/ איציק כהן. בינתיים דמאיו הטיל וטו*. גל כהן הוא בלם בינוני פלוס, כן אחד שיתאים לרוב קבוצות הליגה (ועדיין לא בדיוק יככב) אבל לא למכבי חיפה. והוא כבר בן 30, אז זה לא נראה חכם למרות שאמרי זייד כרגע הוא הבלם השלישי. קצת מצחיק שמכבי חיפה מחזיקה ב-3 בלמים שכל קבוצה בליגה הייתה חוטפת (פלאח, בולייאט ואיציק כהן) אבל מכולם היא מנסה להיפטר והיא במצוקה...
מכבי חיפה בבעיה עם בוליאט. ממילא לא נמלא את המכסה, אולי עדיף להשאיר אותו כבלם שלישי. לגבי עמאשה, אני צריך את הגולים במאני טיים. עמאשה לא קיים מנובמבר. או שהוא פצוע או שהוא "מוריד חלודה"(בשביל להפצע שוב). הבנאדם נפצע מכל אפצ'י. במקום ללכת לניתוח בינואר, הוא חיכה עד הקיץ. בסוף נתקע גם איתו.
לדעתי בעונה האחרונה נתנו לו לשחק פצוע בשביל שאולי הוא יבקיע עוד כמה שערים ויהיו עליו הצעות אני בטוח שגם במועדון הבינו שעשו טעות ששילמו כל כך הרבה כסף(מיליון יורו על 75 אחוז מהכרטיס) על הפצוע הכרוני הזה
מה קורה עם השאלת מסיללה ואייל שטרכמן, מישהו יודע? בנוסף גם מה קורה עם שי מימון? הוא עוד שייך למועדון? כי לדעתי רק השאלנו אותו למכבי פ"ת.
מסיללה כנראה יושאל/יימכר לקייזר צ'יפס שי מימון כבר לא שייך לנו שחקן עלוב שלא מתאים ל2 הליגות הבכירות בישראל
אני לא מבין, אם אתה לא הולך ראש בקיר אתה לא מרגיש טוב עם עצמך? אז הוא כבש 14 שערים עד נובמבר שמתוכם פעם אחת הוא כבש רבעייה ופעם אחת שליישייה. בהתחשב בזה שהוא כבש גם כמה שערים בפנדלים, בקיצור הוא הגיע גם עד נובמבר לאולי 4 משחקים טובים. אבל נניח שהוא שיחק יותר, ושיחק טוב. אם שחקן משחק 3 חודשים מתוך עונה שלמה כי בכל יתר השנה נפצע שוב ושוב, בגלל שהוא שיחק טוב במשך ה 3 חודשים הראשונים זה אומר שאין לו בעיה של פציעות? וכן, אני מעדיף שחקן שיכבוש שער אחד כל משחק ב 14 משחקים שונים מאשר שיכבוש לי בפעם אחת 4 שערים ועוד פעם אחת 3 במשחק שגם ככה הקבוצה כובשת 6.