מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Jul 6, 2012.

1. Prometheus Member

תכף תגידו שהם שחקני בית שלכם

2. Butragueño מנהלים

מכבי חיפה נראית טוב, הגנה חזקה, כל הקישור האחורי ומעלה עולה בכל התקפה, יציאות מהירות. וכרגיל, דבידוביץ' עם השטויות שלו. אבל זה נראה טוב.

והחדשות הכי טובות שקטן אפילו לא היה מהדומיננטים על המגרש.

מקווה שלא בזבזו הכל על סכנין, אני מקווה לראות את זה מול מכבי ת"א גם..

Last edited: Aug 18, 2012
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסלחו לי אבל סכנין היא הקבוצה הכי גרועה בליגה ביי פאר. ממה שראיתי היא ועכו בדרך הבטוחה למטה.

4. alexshw Member

אכן, אבל כאמור זה עזר לגבש את ההרכב הפותח ולהתחברות.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, ואם הקבוצה שלך היתה משחקת נגדם הייתם כבר היום אלופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בשביל 6-0 צריך שתי קבוצות, אחת טובה, השנייה חלשה. מה שכן חשוב לציין שמכבי חיפה דרסה וזה הרבה בזכות חן עזרא. גם צמד הבלמים היו טובים. דבר יחיד שממנו אני חושש: שוער. אם משווים בין השוערים שיש לקבוצות הצמרת אז ברור שאין לנו את השוער הכי טוב. גם המחליף של ה'תמנון' המזדקן הייתי כבר מזמן מוכר. אדרי לא מתאים למכבי חיפה.

מילה על סכנין. מה הם עשו בשבועות האחרונים? עישנו 24 שעות נרגילה או משהו שכזה? איך קבוצה מקצוענית בכלל לא מתביישת בקבוצה שמסוגלת לשחק רק 60 דקות ברמה הישראלית? פשוט לא מובן.

6. Ice Cream חסה

מלבד עידן ויצמן, שמעון הרוש ו-4 הזרים- די סוג של צמו. וגם 6 סבלו מנחת ידם של הדיונים בבקרה והמריבות בהנהלה...

לא מבין למה אתם מתרגשים ממכבי שבוע הבא. זה לא קבוצה שאתם לא הפסדתם לה כבר טריליון שנים?

לגבי עזריאל ומגרלשווילי: לשניהם יכולים לשלם בבית"ר רק חצי מיליון שקל ברוטו (תורידו 48% מס, 260 אלף שקל, 26 אלף בחודש) שזה יוצא שכר של 65 אלף דולר כ"א. סכום מאוד נמוך שמשלמים בקבוצות תחתית בליגת העל, לא משהו שבית"ר מתיימרת להיות. מגרלשווילי יצא גבר כפי שזה מסתמן ויסכים לתנאים, עזריאל עשה את מה שהוא יודע הכי טוב- פוזות על התקשורת באמצעות אבא שלו על כולם, ודרש ששחר ישלים את ה-400 אלף שקל, וכרגע גם דרש לחזור להתאמן בחיפה עד שלא יסדרו את העניינים לגבי השאלתו. עזריאל הוא כמובן כמו ילד קקה מהסוג הגרוע ביותר, ואחרי שהוא הבין שאם הוא לא מסכים הוא יושב ביציע ורץ מסביב למגרש באימונים- הוא שלח את אבא שלו (אבא קקה מהסוג הגרוע ביותר, גם) לומר בשחצנות "שזה לא משתלם לחיפה בשכר שחן מרוויח ובם פוגעים בכישרון של הילד והוא ייגש לבוררות" (מזכיר מישהו, לא?).
    אני מאוד מקווה שלא הוא ולא שחר לא יתפשרו- והוא ימשיך להדליף מחדר ההלבשה שלכם, ולא לפטם את משה בוקר.

אם אתם עדיין לא מבינים למה שחר כן מוכן לרכוש את אנדלובו (שדווקא נראה טוב, יכול להיות עוד חתיכת בינגו) ואלקיים אבל לא מוכן לשלם מיליון דולר על זר לעמדת מפתח- אז אני לא יודע איפה הייתם שנתיים כששחר קנה את ורד ועזריאל וטביב קנה את עומר דמארי... ועם כל הכבוד להשאלתו של מרטינס דופק-כוס, לחיפה יש עוד חוזים של 10 שחקנים בוגרים שתקועים לה כרגע והיא פשוט לא מצליחה להיפטר מהם- שאראנוב, בוליאט, כהן, פלאח, מסיללה, מגרלשווילי, עזריאל, סוללך, ועוד אחד עבור כל שחקני הנוער שטרם מצאו קבוצה (כמו הייתם חלבי למשל).

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי, צודק, שכחתי את נושא הרמדאן. בעיה שלהם, בשבילי דת וספורט לא הולכים גם ככה ביחד. מילא לא לשחק ביום כיפור, אבל לא צריך להתעקש על לא לשחק בשישי/שבת. למי שמנוחת השבוע קדוש לו פשוט לא יכול להיות ספורטאי צמרת.

את האמת, בעונה שהקבוצה אפילו לא הצליחה להשיג כרטיס אירופאי ברור לי ששחר בימים האלה בכלל לא יבזבז כספים. אם הוא לא חיזק בצורה משמעותית וטובה את הקבוצה מתי שעלינו לשלב הבתים בליגת האלופות למה העונה כן?

למכבי חיפה יש בסה"כ סגל מספיק טוב בשביל להתמודד על האליפות. הגיע הזמן ששחקנים כמו גולסה ועידן ורד יתחילו להזיז את התחת. לא צריך שחקני חיזוק בשביל לדעת שהשניים האלה צריכים עכשיו לקום מהתרדמת שלהם ולמצות את הפוטנציאל שלהם. אם קטן לא יתמוטט פיזית, חן עזרא ימשיך לככב כמו אתמול ואנדלובו יכבוש במידה מספקת אז מכבי חיפה תאבק על האליפות.

8. Ice Cream חסה

חוץ מאחמד טיזי, לא ראיתי אף אחד אף פעם מתלונן על זה שהרמאדן מפריע לכדורגל.

ברור שלמכבי חיפה יש סגל מספיק מוכשר, וגם בעמדת הקשר האחורי אילתור של גולסה יחד עם השאריות מבוקולי (לעזאזל, מדובר פה באחד הקשרים המרכזיים הטובים שהיו פה בשנות ה-2000, לא חיים בנון!) אמור להספיק ביום סביר. גם כמה שטופי ואלכס יטענו שתמיר כהן לא שחקן, מספיק שהוא חוזר ליכולת שלו ממכבי תל אביב (אפילו לא נתניה) ולהרבה קבוצות יהיה כאב ראש במרכז המגרש.

Last edited by a moderator: Aug 19, 2012
  9. alexshw Member

יסלח לי בוקולי, אבל הוא קצת לא מודע לעצמו. היה חייב לפרוש כבר לפני שנה.

10. shawarma Member

גם אם סכנין חלשה אותי המשחק מאוד מעודד, רואים שיש כדורגל בחיפה השנה.

רק המשכיות ובאמת תהיה עונה יפה..

11. WellNeverDie Member

DeLaHaza - בוקולי כיכב כשישחק כקשר ימני. היית לו עונה אחת טובה באמצע,וזה טובה יחסית. אומנם אולי גולסה יכול לעבוד כקשר 50:50 אבל עדיין צריך שחקן יותר הגנתי ומסודר לצידו. אומנם לא בור התקפי כמו קולמה אבל כן צריך מישהו בסגנון של דירסאו. שחקן שיהיה 60% ממנו אפילו יספיק.

12. תומס מולר Member

לפי הצהובון הבלם גל כהן מועמד להצטרף לקבוצה
    אני מקווה שהוא יגיע
    הוא בלם הרבה יותר מאיציק כהן
    אגב הוא אוהד של הקבוצה

Last edited: Aug 19, 2012
  13. alexshw Member

בשנתיים האחרונות תרומתו ההתקפית לא עולה על זו שהייתה לקולמה.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני חייב להגיד שלא ראיתי איך עזרא משתלב במכבי חיפה
    אבל בנתיים הוא נותן משחקים מצויינים ונכנס נהדר לעונה הזו

15. alexshw Member

בסופו של דבר סלליך יושאל לק"ש. כמדומני אפשר לרשום שחקן אחד יום לפני משחק ראשון של סיבוב בגביע אירופה, לכן לטעמי הוא יוכל לשחק נגד באטה.

Last edited: Aug 20, 2012