היה כמה שמות - בנגורה, בוקילה, מולנגה(אבל הוא בכלל לא רצה לשחק פה) ועוד. אני לא יודע עד כמה הפרסומים על הסכומים אמיתיים. לא כל כך סומך על התקשורת ברומניה שממנה הגיעו הפרסומים על בוקילה שעולה 3 מיליון יורו. בכל אופן ניתן למצוא חלוץ זר טוב גם במיליון יורו. ואם כבר מתכוונים להביא רק זר אחד נוסף, אז לא מובן לי למה לוותר על פיליאבסקי שהוא בלם טוב יחסית למעמדו בקבוצה. אנדלובו שחקן שכל הזמן נפצע והוא גם נכה ביותר. עליו צריך לוותר.
אז אתה לא יכול לדעת בוודאות שהשחקנים האלה נפלו על סכומים, או שזה מה שקרה והם העדיפו הצעות אחרות של סכומים שאף אחד לא אמור לצפות מחיפה להתמודד איתם. לגבי נדלובו מסכים, אבל אני לא מבין איך בנאדו מתכנן להביא חלוץ זר בסיבוב המוק' הבא בנוסף אליו, אם הוא רואה שפיליאבסקי לא מתקרב לשום מקום. אולי הוא חושב כמוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
האמת שזה נראה ממש אדיוטי שמחפשים חלוץ זר, מכסת הזרים מלאה ואף אחד אפילו לא חושב להעיף את אנדלובו שאני בספק אם יראה השנה דקות משחק
לפחות האווירה במחנה האימונים כבר נהדר...כך מדווחים באתר ערוץ הספורט. אני לא אומר שצריך פנים חמוצות ומכות, אבל לא הייתי מגזים. עד שיגיעו ההפסדים הכל יכול להיות שמח, אבל ברגעים הכי קשים העונה יכולה לקבל תפנית חיובית או שלילית. לגבי חלוץ זר. ללא ספק צריכים עוד מישהו, כרגע יש רק את אבוחצירה. אם הוא חלילה ייפצע מה אז? שחקן צעיר כמו גוזלן צריך לקבל דקות בלי לחץ. תורג'מן שחקן נחמד, אבל הוא לא יהיה מלך שערי הליגה. את אנדלובו צריך לשחרר, רק יכול לקוות שגם בנאדו יבין את זה.
יש הבדל גדול בין המחנה השנה למה שהתנהל בשנה שעברה.... זוכרים את מקרה ימפולסקי והאגרטל בראש של משומר? http://www.one.co.il/Article/203088.html
אני חייב להודות שבקטע הזה אתה לגמרי צודק. בכל זאת אני רוצה לחכות עם ההתלהבות שלי עד שהליגה נפתחת ומשחקי מוקדמות באירופה. טוב שהקבוצה מרגישה טוב מבחינה חברתית, אבל בסופו של דבר הכי חשוב ההשגים.
אתה לא יודע על מי צפויה לצוץ פתאום הצעה (בטח אחרי המשחקים באירופה), כשגם מעל גולסה ובעיקר על פיליאבסקי יש ענן לא קטן של עזיבה. תוסיף לזה את ורד, סלליך, אדרי, שחקנים עם חוזה שעוד יצוצו בלי שאף אחד ייקח אותם (עזריאל, עמאשה, אזולאי, ימפולסקי, איציק כהן) שיהיו חלק מחדר ההלבשה - במובן החברתי עוד יכולות לצוץ בעיות. גם המקרה עם האגרטל היה אחרי שזרקו כריות אחד על השני בצחוק...
בלי קשר לתוצאת המשחק, ההרכב שפתח היום מעליב. ככל שבוקולי וקטן ישחקו פחות העונה, ככה יש סיכוי יותר טוב שמכבי חיפה תצליח. אם הם ישחקו הרבה, במחנה האימון הבא יהיה מאמן אחר. פרט לכך חסר קיצוני לקבוצה. זה מאוד בולט. ברמה שיכול לעשות הבדל בין אליפות לסגנות.
אז אלכס בוא תרשום את ההרכב והחילופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הרכב מכבי חיפה: בויאן שראנוב; אייל משומר (אלעד גבאי /62), אדין צוצאליץ', דקל קינן, שמואל שיימן; גוסטבו בוקולי (אנדריי פיליאבסקי /71), חן עזרא (סינטיהו סולליך /69), יניב קטן (אייל גולסה /65), רובן ראיוס (רן אבוקרט /73); אלון תורג'מן (איסמעיל ריאן /65), שמעון אבוחצירה (שובל גוזלן /75) הפסדנו 1-0 משער של הבן של אבו טיר (סדאייב). ראיתי רק כמה דקות לקראת סוף המשחק כך שלא אגיד הרבה על התוצאה הסופית. מצד אחד אני לא מתחשב למשחקי האימון האלה (האווירה נהדרת...), אבל מצד שני לא צריך לזלזל בהם. הדיעה שלי על קטן ובוקולי דומה לזו של אלכס כך שבנקודה הזאת אין ויכוח. אני כרגע לא יודע מהראש נגד מי אנחנו נשחק בשבוע הבא באירופה, אבל אם לא נצליח שם הראש של הצמד הזה יהיה בשבילי על המגש (אם כמובן ישחקו). נראה מה יהיה בהמשך. אני לא אופטימי או פסימי. פשוט מאד רוצה לראות מה הולך לקרות במשחקים הרשמיים הראשונים.
לא יודע, מבחינתי אירופה מאד חשובה. קבוצה חלשה או לא, אני מאד מאד מקווה שנחזור לשחק באירופה ושלב הבתים של הליגה האירופאית היא בעיניי המטרה של הקבוצה שלנו. לא מצפה לזכייה בגביע, אבל כן במשחקים עד סוף דצמבר. מכבי חיפה צריכה לשאוף כיאה לקבוצת צמרת למטרות הגדולות ביותר. בשביל הקבוצה שלנו זו השתתפות בשלב הבתים של הליגה האירופאית. אין לי ממש חשק בעוד איזה ביזיון מול קבוצה מסכנה.
אליפות שווה לתחת בלי ניקוד ראוי. איבדנו באירופה הרבה נקודות,כי לא השתתפנו בחלק מהשנים האחרונות. המטרה זה בהחלט שלב הבתים של הליגה האירופית. זו משימה אפשרית גם עם הסגל הנוכחי. אח''כ נדבר על אליפות.