לחלוטין מסכים. לכן כבר הזהרתי את אלכס. משחק אימון אחד באמת לא אומר הרבה. ראיוס יצטרך להוכיח לי במשחקים רשמיים שהוא שחקן טוב. מילה לגבי סבון קליימן. תודה לאל שהוא לא יגיע. אולי בחור נחמד, אבל מלכתחילה לא הבנתי למה אנחנו מתעקשים ללכת על שוער כמו קליימן. אם בהפועל ת"א לא ממש מאמינים בו למה אנחנו צריכים אותו אצלנו מחמם את הספסל?
חוזר להיות שוער שני ויצא למחנה האימונים ככזה. אבל הוא העלה המון קצף אחרי הדיווחים שחיפה מעוניינת בקליימן.
בזבוז של קריירה לדעתי חייב לצאת להתפתח בקבוצה אחרת, אפילו ליגה לאומית. יביאו/לא יביאו את קליימן שידפוק על השולחן ויבקש הבהרות.
אדרי לא בזבוז של קריירה. כי אין לו נתונים רציניים לשוער והוא גם מעולם לא סומן כפוטנציאל. רק בגלל דור שוערים עלוב הוא יכול להיות שוער בתחתית ליגת העל.
למען ההגינות חשוב להזכיר שאדרי עמד בשער בפתיחת העונה ב2 האליפויות של אלישע ונתן הופעות יפות יחסית שנתנו תקוות ליום שאחרי ניר. העניין הוא שאז הוא היה נראה כמו ספורטאי והיום הוא פשוט בטטה. זו גם הסיבה להופעות האיומות בעידן רובן עטר. הבחור פשוט כבד.. לא מסוגל לזנק כמו שצריך והתגובות שלו שלו איטיות. לא יודע מה עובר עליו אבל הוא צריך לקחת את עצמו בידיים. משטר דיאטה ואימונים. הוא נראה כמו הודף כדור ברזל לא כמו שוער.
אני מקווה מאוד שהניצחון הזה לא יגרום לבנאדו לחשוב שאנחנו כבר לא זקוקים לחלוץ תותח בהתקפה. לא רציתי להראות לחץ כלשהו אבל לא אוהב את זה שהקבוצה בעוד מספר ימים בודדים מסיימת את מחנה האימון, ועדיין לא הגיע אחד כזה. בנאדו טוען שהוא לא ירכוש חלוץ שהוא לא חושב שלא ישדרג אותנו בכמה רמות, אני רק מקווה שבסוף לא נשאר במקרה הטוב עם ארבייטמן ובמקרה הרע עם האמירה של "בעצם עמאשה בתור שחקן ספסל לא כל כך נורא".
אף אחד במועדון לא חושב להביא את ארבייטמן, מדובר בספין של הגברת אסייג שמנסה לסדר לשלומי חוזה בקבוצת צמרת בארץ. הוא לא מתאים לשיטה של בנאדו והוא שחקן מאוד מוגבל. יבוא חלוץ זר, בנאדו לא טיפש והוא יודע שזה מה שצריך לעשות כדי להפוך את הסגל למצוין בקנה מידה ישראלי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx ב"ש כבר אמרנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
בפעם החמש עשרה אלף שבע מאות ארבעים וחמש: מכסת הזרים של חיפה כרגע מלאה. את נדלובו בנאדו החליט להשאיר (שזו טעות לדעתי), ויש את פיליאבסקי שיש לו חוזה, הוא עם הקבוצה במחנה האימון, הוא לא רץ לשום מקום וגם קראתי שהוא מרשים באימון וגורם לדילמה בעניינו.
מי הם המועמדים שהמו"מ איתם נגדע רק אחרי ששחר שמע על העלויות שלהם וירד מהם בגלל זה, ומה הסכומים שהם דרשו? זה שחיפה מחפשים עוד שחקן זר כשהמכסה שלהם מלאה זו בעיה בפני עצמה, בסוף יהיה אותו דבר כמו עם בולייאט שאין לי מושג כמה שילמו לו כדי שהוא יעזוב, אחרי שרק לפני קיץ הוא הגיע תמורת מיליון יורו ושכר 300 אלף יורו עלות.