מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. alexshw Member

לכבוד בואו של רן אבוקרט על השושלות המשפחתיות במועדון:
    http://maccabi-haifafc.walla.co.il/?w=//1694947
    ממש נמל חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

מה שכן מעולם לא קרה שגם האב וגם הבן כיכבו בקבוצה. מבחינת האחים היה את רוני וליאור רוזנטל ששניהם הגיעו לנבחרת והיו שחקני הרכב שנים רבות, אבל גם פה רוני היה זוהר הרבה יותר.

אגב רן לקח כמובן את הספרה של אביו - 6.
    קינן חזר ל - 21 שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/13
  2. מרקו ואן באסטן Member

גם במילאן לא היה כזה דבר עד שהגיע פאולו מלדיני ב86

3. Ice Cream חסה

מה עם אריק ותום בנאדו? מאור ויוסי ג'נח? דווקא מבחינת ההורים שלמה בנאדו היה שחקן סגל סביר לפי מה שקראתי עכשיו.

מילא קליימן שהוא בן 23 ויכול לשמש בעתיד הקרוב, אבל מה בוער למכבי חיפה להביא שוער? אם זה ספין הוא חלש מאוד, אם זה דיווח של משהו שבאמת קורה במועדון אז משהו בקבוצה הזו חלש מאוד, מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/13
  4. oranfu Member

חארות צ'רלטון ביטלו את השידור.

5. Telkiyski Member

מישהו יכול לכתוב פה אולי מה ההרכב של מכבי חיפה נכון לעכשיו?

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הרכב מכבי חיפה:
    מכבי חיפה: בויאן שאראנוב, אייל משומר, טאלב טוואטחה, דקל קינן, אדין צוצאליץ', אנדריי פילאבסקי, רובן ראיוס, יניב קטן, חן עזרא, אלון תורג'מן, שמעון אבוחצירה.

לאור הפציעות של ידין ובוקולי, ועדיין אבוקרט לא עשה מספיק אימונים עם המועדון, פילאבסקי פתח בתפקיד הקשר האחורי.

7. alexshw Member

הבנתי שראיוס הרשים

8. Love Is Red Member

למרות שלא ראיתי את המשחק אם בכלל אפשר היה לראות את זה, ראיוס נראה לי שחקן שבאמת יכול להצעיד אותכם למקומות חיוביים, ואתם עוד רוצים בנוסף למה שיש לכם להביא את בניון.
    אם תביאו את בניון יהיה לכם את הקישור ההתקפי הכי מוכשר בליגה...

9. G.B7 ירוק עולה

בניון לא יבוא הוא אמר כבר כמה פעמים שהוא למד מהטעויות של רביבו וברקוביץ' הוא לא יחזור לשחק בישראל.
    לפי מה ששומעים ובנוסף אחרי הבישול רובן ראיוס שחקן טוב מקווה שהוא יספק את הסחורה בליגה ובאירופה.
    אני אוהב את הרכש של בנאדו, אחרי השנתיים האחרונות של הבאת שחקנים בינונים שלא הוכיחו את עצמם מספיק והגיעו לחיפה, בנאדו השנה מפעיל הרבה מחשבה ברכש ואחרי גאבי ראיוס אבוקארט ושמעון אבו חצירא אני חושב שצריך עוד חלוץ ופה צריכה להסתיים בניית הסגל.

(כמה זרים יש לחיפה בסגל? יש עוד מקום לחלוץ זר?)

10. Love Is Red Member

יש לכם כרגע 5 זרים, ביוואן שארנוב, צ'וצ'אליץ', פיליאבסקי, ראיוס ואנדלובו.

אריק בנאדו אומנם בנה קישור והגנה טובה וחזקה, אבל אוי ואבוי החלוצים שהוא השאיר הם לא חהלוצים הנכונים, הוא השאיר את אלון תורג'מון הפח במקום את אזולאי (הטוב מבין השניים) ואת אנדלובו במקום את עמאשה (הטוב מבין השניים), אבל עדיין אתם רוצים להתחזק בחלוץ ואולי פיליאבסקי יהיה זה שיעזוב (טעות שלישית).
    נראה לי שבנאדו טוב בבניית קישור והגנה, ההתקפה שלכם כרגע נראית לא טוב אולי פרט לאבוחצירא שהוא היחידי שיכול לכבוש מעל 10 שערים כל שאר החלוצים שלכם לא מספיק טובים וגוזלן הוא צעיר עדיין...

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כנראה הרשים במשחק האימון הראשון של העונה...שירשים מול מכבי ת"א במחזור השלישי בליגה, אז אהיה מבסוט. אני בטוח שאתה מסכים איתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מה שחשוב עכשיו זה להגיע מוכנים למשחקי המוקדמות באירופה. מכבי חיפה פשוט צריכה להופיע באירופה. מבחינתי זו מחוייבות. לא דורש גביע אירופאי, כן השתתפות. טוב גם לשמוע שבנאדו רוצה עוד חלוץ זר. אפשר בקלות לוותר על אנדלובו ולשלוח אותו בחזרה לבני יהודה. גם פיליאבסקי לעולם לא הרשים אותי.

בכל מקרה אנחנו נראה בתקופה הקרובה אם הקבוצה תצליח להתגבש ולא לעשות בושות באירופה.

12. alexshw Member

פשוט בשנים האחרונות עברה פה שרשרת זרים שידעת שהם ליצנים עוד לפני ששיחקו משחק אחד.
    ראיוס זה סוף סוף זר שכל האוהדים משתוקקים כבר לראות בפעולה.

13. מרקו ואן באסטן Member

הבנתי שהמו?מ עם קליימן פוצץ היום שוב ופעם האחרונה. ואני אומר בשעה טובה ומוצלחת. תביאו חלוץ כבר, לא מחר,לא היום, לא אתמול אלא לפני שנתיים. נחנקנו יענקלה נחנקנו.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כאחד מנוסה אני ממליץ לכולם להבין - אם שחקן מרשים במשחקי האימון, זה לא אומר דבר על מה שיציג במשחקים רשמיים. חיפה שיחקה מול קבוצה בערך ברמתה אם לא פחות טובה, קלוז' סיימה במקום התשיעי, מרחק 30 נק' מהאלופה ברומניה, שזו ליגה ברמה שהיא פחות או יותר זהה לשלנו אם לא חלשה ממנה (בניגוד, אגב, לליגות כדוגמת הבלגית, שהיא עדיפה על הישראלית).
    אבידור וישראילביץ' היו כוכבי מחנה האימון של מכבי לפני כמה עונות. אני מאחל לכם שראיוס ייתן יותר ממה שהם נתנו עבור מכבי..

מאותה סיבה, אגב, אין אפילו טיפת חשיבות להפסד.

15. מרקו ואן באסטן Member

ברור שזה לא אומר הרבה אבל אבידןר וישראלביץ הם שני טכנאים וזה היה ידוע עוד לפני מחנה האימון שלכם. ראיוס נתן שתי עונות גדולות בליגה היוונית והיה השחקן הכי טוב באסטרס. הציפיות לא קשורות למחנה האימון. ברור שיכול להיות שיכשל אבל לפי דעתי לא צריכה להיות סיבה