הקשר היחיד בין זכייתה של צ'לסי בליגת האלופות לאנגליה, הוא שיש בלונדון שכונה בשם של הקבוצה. שום דבר מעבר. בשנות ה90, לפני עידן הזרים ללא הגבלה וחוק בוסמן, הליגה האנגלית הייתה מדורגת 6-7 באירופה. אחרי הולנד וצרפת למשל. קבוצות כמו פיינורד, איינדהובן או אוקזר היו זורקות את יונייטד ואברטון בלי הרבה בעיות.
10 שנים עד ההשעיה ב - 85 המועדונים האנגלים שלטו בגביעי אירופה. ברור שאחרי שהם היו 5 שנים בחוץ, הדירוג שלהם ירד ולקח זמן לחזור לעניינים.
http://static5.depositphotos.com/1021561/489/i/450/dep_4898342-Soccer-Ball-Football-Cyprus.Xxx זה כדורגל קפריסאי. אין לו שום ישות מיוחדת בפני עצמה. לא ראיתי אוהדי 19 קבוצות אחרות מהפרמייר ליג הולכות לחגוג את הניצחון של צ'לסי על באיירן בגמר. זה ממש לא עזר לנבחרת האנגלית לעבור את החצי מול אנגליה. תפסיק לזרוק דוגמאות לא קשורות, זה לא עוזר לך בדיון. זה מקשה על אנשים אולי לענות לך על כל שטות ואולי גורם לך לחשוב שפשוט אין להם מה להגיד, אז לא. אני לא הולך להתחיל להתווכח איתך על המהות של בניינים בדיון על כדורגל.
עפ"י כמה אתרי ספורט - אופיר קריאף למכבי חיפה? מאיפה הגיעה השטות הזאת? אני לא מבין למה זה נחוץ ומקווה שזה לא יצא לפועל, יש לנו גם ככה פקק בעמדות הקישור עכשיו כשאבוקרט הגיע
העזרה השנתית לבית"ר, מדברים על פיליאבסקי+עזריאל+סולליך (כולם בהשאלה, כולל השלמת שכר במקרה הצורך)+אולי סכום כסף נוסף. עריכה: בעצם קורנפיין כבר עזב אז לא נראה לי שזו עזרה, אלא אופציה ב' במקום רן אובקרט.
מישהו זוכר שמכבי חיפה שחררה הצהרה לפיה המועדון לא יעשה יותר עסקים עם הסוכן הלאומי דודו דהאן? התפלאתי לקרוא שבוריס קליינמן תחת ייצוגו. מעניין.
מה רצית שיעשו? שיפטרו כל שחקן שיוצר קשר עם דודו דהאן? גם הערבים אמרו שהם יחרימו כל חברה שתהייה בקשר עסקי עם ישראל, אבל הם כן רצו לנהוג בפולקסווגנים...
בינתיים כץ ההזוי ממשיך להערים קשיים בנושא רן אבוקרט. אני מקווה שאבו קרט יחתום בחול וישאיר את האהבל הזה עם אוויר. 2 מיליון דולר שקל דמי השבחה.. נו באמת
כמו שהסברתי, יש סיכוי יותר מסביר שהועדה תקבע על אבוקרט מחיר קרוב ל-2 מיליון שקל. לאיתן טיבי היה סעיף בחוזה ומה ששרצקי ניסה להיתפס בו זה שהוא דיבר עם טיבי על זה שהוא ימשיך והיה הסכם בע"פ ביניהם... זה יותר מורכב - יכול להיות שאבוקרט יחתום אצלו על חוזה חדש, יכול להיות שכץ ימצא קבוצה אחרת שתרצה אותו, נראה לי שגם אם הוא עובר לאירופה (הוא בן 24.5) הפועל חיפה תקבל עלי ודמי השבחה. אם אף קבוצה לא משלמת עליו את מה שהוא דורש ואבוקרט לא חותם על חוזה - הוא לא יכול לשחק בשום מקום עד ינואר (כמו שקרה לרועי בקל).
מי שרוצה להכיר את היריבה הבאה של חיפה בליגה האירופית - מחר ב-18:40 ישודר בספורט2 המפגש בין סליימה וונדררס המלטזית מול לנקאראן האזרית. המנצחת בצמד המפגשים (הגומלין בשבוע הבא) תפגוש בעוד שבועיים את מכבי חיפה. הימור שלי - לנקאראן תהיה זו שתגיע לישראל.
שלשום יצאו 26 שחקנים לאוסטריה למחנה האימון, מי שלא יצא הם כמובן וויאם עמאשה ושלומי אזולאי שקיבלו הודעת שחרור מהקבוצה, אולם פיליאבסקי שגם חיפה נוטה לשחרר כן יצא. עטאא ג'אבר מחלים מפציעה, ונשאר בארץ. גם רן אבוקרט (אין סיכום על דמי השבחה עם הפועל חיפה) ובוריס קליימן (מחלוקת עם דודו דהאן) לא הצטרפו. אולי בגלל הסחבת עם קליימן אמיר אדרי כן יצא. החלוץ המצטיין של קבוצת נערים א', שון ווייסמן יצא גם הוא לאוסטריה, יחד עם איעד חובשי, רון שושן, איסמעיל ריאן ושובל גוזלן עלו מהנוער. סגל מלא: שוערים: בויאן שאראנוב, אמיר אדרי ורון שושן הגנה: אייל משומר, אלעד גבאי, טאלב טאווטחה, שמואל שיימן, אדין צוצאליץ, דקל קינן, אנדריי פילאבסקי, איעד חבשי וסארי פאלח קישור: רובן ראיוס, גוסטבו בוקולי, חן עזרא, עידן ורד, אביחי ידין, אייל גולסה, יניב קטן, סינטיהו סולליך ואיסמעיל ריאן התקפה: שמעון אבוחצירא, דינו נדלובו, אלון תורג'מן, שובל גוזלן ושון ווייסמן מה עם קונסטנטינוס?
בסוף מכבי והפועל חיפה סיכמו על 1.1 מיליון שמתוכם 550 אלף הולכות לאובקרט ש-50% מהכרטיס שייך לו. או שהחוק לגבי דמי השבחה הרבה יותר מסובך, או שכץ הציע לאבוקרט 55 אלף דולר נטו, שזה לא ממש דומה למשכורות אחרות שאנחנו שומעים שחיפה משלמת.. רן ילבש חולצה מס' 6, שזה היה גם המספר שתחתיו שיחק אברהם אבוקרט אבא שלו.