מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי תחושה שבסופו של דבר בניון לא ימצא קבוצה בחו"ל ואז הוא יקבל טלפון מיעקב שחר....
    מה דעתכם?

2. Mellow29 Kopite

האזרים האלה הם עוד אחד ממועדוני הנפט באזור הקווקז, קשה לדעת האם הם יהיו בדיחה או קבוצה לא רעה. ג'ון טושאק הוא המנג'ר שלהם.

אבוחצירא סיכם את התנאים שלו וחתם רשמית.

3. alexshw Member

בניון אומר בכל ראיון שלא ישחק בארץ. לא חושב שיש ברור יותר מזה.
    לגבי האזרים זוכר אותם מלפני שנתיים. קבוצה עלובה, צריך לעבור אותם עם כל הכבוד לטושאק.

4. Love Is Red Member

יודע מה, סבבה אזולאי שחקן גרוע, אבל עמאשה גמור?
    אפילו אחריי פציעה הוא שחקן טוב שיכול לעזור מהספסל, לוותר עליו זה פשוט לומר: "אני טיפש"
    קבוצה טובה צריכה 4 חלוצים טובים ולא שניים בלבד, כי עם אבוחצירא ועם שובל גוזלן בלבד אתם לא תסתדרו, לא בליגה ולא באירופה...

5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים נגמרות לו ההצעות.
    ווסט ברומיץ לא תמשיך איתו את המשא ומתן ומה שנשאר לו כביכול זה ההצעות מארה"ב..אם בכלל יש.

6. oranfu Member

כן. עמאשה גמור. בתור שחקן הרכב הוא נתן כמה? 9 שערים כולל איזה 5 פנדלים? וגם השערים שכן הבקיע רובם ככולם היו ממצבים מצויינים שהקבוצה סידרה לו. מצד שני, הוא החמיץ המון מצבים מצויינים.

הוא איבד את המהירות, הוא לגמרי לא חד והוא לא סקורר טוב במיוחד.
    אני מעדיף לראות את גוזלן עולה מהספסל. גם תורג'מן שחקן הרבה יותר אנרגטי כיום ואני מעדיף לראות אותו עולה מהספסל.
    עמאשה יכול אולי להיות שחקן טוב עבור קבוצות עם שאיפות צנועות יותר. הוא לא שחקן רע ויש לו אופי טוב מאוד. אבל אין לו שום פרמטר שגורם לי לחשוב שטוב יהיה אם יישאר בסגל. הוא לא תותח, הוא לא יעיל במיוחד, אין לו אספקט במשחק שבו הוא בולט במיוחד על מנת להוות אופציה שונה משאר החלוצים (משחק ראש משובח, מהירות מסחררת, פיזיות מרשימה ויכולת לשחק כפיבוט או סתם חלוץ שעושה הרבה עבודה שחורה) והוא לא שחקן צעיר שכדאי להשקיע בו את הזמן בתקווה שישתפשף ושהקבוצה תרוויח כתוצאה מכך בעתיד.

צריכים 4 חלוצים. זר חדש (רמה גבוהה), אבוחצירא, תורג'מן וגוזלן.

בניון לא יחזור לארץ, לפחות לא הקיץ. קשה לי להאמין שהוא לא יכול למצוא קבוצה בארה"ב, בלגיה והולנד למשל, אלא אם כן יש לו דרישות שכר גבוהות מאוד, מה שבכל מקרה ימנע ממנו לחזור.

7. sagi4814 Member

שלא יבוא לארץ, עדיף בשבילו. מגיע לו קצת יותר כבוד מה"כבוד" שיתנו לו בארץ

8. Ice Cream חסה

קינן צפוי לחתום בקרוב על חוזה חדש ל-3 עונות תמורת 230 אלף דולר לעונה.
    הכי טוב ל-2 הצדדים.

9. alexshw Member

בניון מכוןן ל - MLS

10. קשר שמאלי Member

יש שמועות שהחלוץ ז'רמי בוקילה על סף חתימה בקבוצה

11. ertyo Member

מה בדיוק המקור של השמועות האלה?

12. oranfu Member

לפי ספורט5, מתבשל טרייד במהלכו אזולאי יעבור להפועל וקליימן יעבור אלינו כשהכוונה היא להשאיל אותו כנראה ושבעונה הבאה הוא יהיה השוער הראשון שלנו.

13. Ice Cream חסה

יכול לצאת פה סופר טרייד של כמה שחקנים (דגני ו-ורד הוזכרו בידיעה הזו). למה מכבי חיפה ממהרת להיפטר משאראנוב? ולמה קליימן שיש לו אפשרות להשתחרר בחינם בינואר אם הוא לא פותח ב-70% מהמשחקים, ולקבל את כרטיס השחקן שלו ביד צריך עכשיו להיות עכשיו כפוף למכבי חיפה ולהיות שוער שני שם?

14. מרקו ואן באסטן Member

מצטרף לשאלה

דינו, במכבי חיפה מאוד מחזיקים משראנוב ולדעתי כל הקשקושים האלה של טליה סלנט על טרייד על בוריס קליימן שלא מעוניין להיות שוער שני בהפועל-ובטח שלא בחיפה,הם לא יותר יותר מאשר מה שאמרתי,קשקושים.

מה שהוךף בהפועל ת"א עם שני הילדים מהלוזוניה זה מחדל. מי שסגר את העסקאות האלה על בן חיים ודמארי או שהיה שיכור,לוקה בנפשו או מושחת שהכניס הרבה שקלים לכיסו מהעניין הזה. הפועל ת"א מפסידה המון בעסקאות האלה ועמוס לוזון מחזיק אותה בביצים

15. oranfu Member

טביב...

לא יודע מה הסיכוי לטרייד הזה ואם אנחנו רוצים את קליימן, אבל זה לא נשמע לי הזוי כל כך. מה שאני מניח שכן קרה זה שהם רוצים את אזולאי ומכיוון שאין להם הרבה כסף הם הציעו לנו את קליימן שאין להם ממש צורך בו.