נכון וזה דבר די ברור.לא רק פה אלא גם בכל העולם, אולי למעט באנגליה וגרמניה ששם המועדון הוא הפנים היצוגיים של הקהילה. גם ביציעי מילאן אינטר ויובה יש קרחות בהרבה משחקים. גם בצרפת וגם בספרד
הדיון הזה פתאטי. זו לא אותה מכבי חיפה ב7 השנים האחרונות. המספרים מדברים בעד עצמם 2 אליפויות. 0 גביעי מדינה 4 עונות מתוך ה7 האלה היו בלי אירופה. האוהדים ממשיכים לבוא למרות,ולמרות שאין שום דבר אטרקטיבי בקבוצה הזאת-לא שחקנים ולא שיטה. אז למי בכלל באים בטענות? לבית''ר שלך באותו מספר שנים יש אותו מספר אליפויות וגביע וזה אומר הכל,ולא שונה משום קבוצה אחרת בליגה. שתי התל אביביות עושות תמיד רכש מפוצץ בתחילת העונה,אז ברור שימכרו יותר מנויים. ומה זה בדיוק התמודדת על האליפות? משחקות פה מנצ'סטר,ברצלונה וריאל? נראה לך שזה מספיק לקבוצה הישגית? מכבי חיפה התרגלה לקחת אליפויות ולהציג שחקנים איכותיים ובזה נכשלים בשנים האחרונות בגדול.
לקברניטי המועדון ובראשם יעקב שחר שלא מכוונים לזכייה בתארים, ומזלזלים במפעלים האירופאים כאילו זה גביע הטוטו.לא צריך 150 מיליון בשביל להעמיד קבוצה ראויה וחזקה, גם לא 100 מיליון.
במקום למנף את ההעפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות להצלחה נוספת הביאו כל מיני ליצנים בשני שקל והתעסקו בלתרום כסף לבית"ר. שחר זילזל בשלב הבתים של ליגת האלופות וגם אחר כך רצה לעלות לשם עם יא יא סיידו ועוד אומרים לי פה שהבנאדם גאון והשיטה שלו מצליחה. עם כל הכבוד זה שהוא משלם משכורת בזמן ולא רב מכות עם אוהדים זה לא משהו שצריך לשבח. זה כמו לשבח עובד שמגיע בזמן לעבודה. שתי האליפויות שמכבי חיפה לקחה היו למרות ולא בגלל שחר, שעשה הכל בשביל שהפועל תיקח אותם. ההתנהלות שלו טפשית ומגוחכת בשבע השנים האחרונות. לגבי הפגרה הנוכחית נשפוט יותר מאוחר כי עוד אין את התמונה הכללית.
מה שמדהים אותי שמכבי חיפה לא מחתימה חלוצים ומשחררת חלוצים בסיטונאות, יש לכם שני חלוצים, אחד רק עלה מהנוער לפניי שנה, והשני רק חתם, אבוחצירא ושובל גוזלן, אז למה לשחרר את אזולאי שהוא חלוץ לא רע כמחליף ואת עמאשה? ללא ספק בחירת השחקנים של אריק בנאדו עד כה לוקה בחסר...
זיכרון קצר, אתה שוכח מה הייתה מכבי חיפה לפני יענ'לה אה? אתה לא יודע מה הולך לו בעסקים הפרטיים שלו, (גם אני לא יודוע) ואם הוא עוזר לביתר זה בסדר, כי הוא דואג לכדורגל הישראלי, להזכירך הוא לא הראשון (ראה מקרה גאידמק לסכנין) זה שהוא לא מוציא מיליוני שקלים זה כי יש לו את הדרך ואת השיטה שלו, וזאת זכותו. ועם כל הכבוד לגולדהר עדיין הבעל בית מספר אחד בכדורגל הישראלי זה שחר
לא שוכחים את העבר ואת תרומתו למועדון. אבל תרומתו בעבר לא הופכת אותו לפרה קדושה ולחסין מביקורת. ויעקב שחר הוא הבעלים מספר אחד בכדורגל הישראלי משום שהוא הבעלים היחיד שאשכרה אכפת לו מכדורגל. וגם לפני יענקלה מכבי חיפה הייתה מועדון גדול שלקח אליפויות ודאבל.
אזולאי פח ועמאשה גמור. מה שהכי מעודד אותי הקיץ זה שבנאדו לא רוצה אותם. עמאשה לפחות מבחינת אופי חבל לי עליו כי ברור שהוא מאוד רוצה להיות במועדון וזה הפציעות גמרו אותו. אזולאי זה שחקן שלא הייתי בוחר בשכונה. לא ראיתי אף פעם במכבי חיפה שחקן שמשקיע פחות ממנו על המגרש, אולי תמיר כהן. בקשר לשחר, אין ספק שמשהו השתנה בשני האחרונות. מאז אלישע פחות או יותר. הרעב כאילו נעלם. הוא כמובן לא האשם באובדן האליפויות והוא עדיין הנכס הכי גדול שלנו והבעלים הכי טוב בליגה, אבל עושה רושם שאיבדנו משהו. אין לי טענות אם לא נותנים לשכטר חצי מיליון דולר לעונה על פני 5 שנים, אין לי טענות אם לא יכולים להנחית פה תותחים שיעדיפו אותנו על פני הליגה בשוויץ. הטענה היא יותר אסטרטגית. לא יודע איך מחליטים להביא אצלנו שחקנים. רצינו את כריסטופי שלא הגיע - מי במקום? הצורך בחלוץ איכותי זועק לשמיים כבר הרבה זמן - אנחנו בכלל לא מקושרים לכזה. אנחנו מסוגלים להתמקח עם רכש על כל 10K דולר, אבל מצד שני נותנים מתנות לבית"ר כל הזמן (עכשיו מפורסם שהם רוצים את סלליך, אני כבר רואה איך אנחנו נותנים להם אותו).. אני לא יודע מי אחראי על כל הדברים האלה, אני לא בטוח בכלל שמדובר בשחר אלא אולי במנכ"ל והחשב, אבל משהו לא מתקתק כמו שצריך בשנים האחרונות זה בטוח.
אבל למה לחיות על העבר? ואם הוא רוצה לעזור לקבוצות אחרות, שיתמנה ליו"ר ההתאחדות ויעזור. תרומה לבית"ר פגעה מקצועית וכלכלית במועדון שלנו.
כלכלית, אני בטוח שלא, ומקצועית איך בידיוק? באמת אלישע או עטר היו בונים על חן עזריאל? או על מגרלשוילי שלא שיחק דקה!?
עזריאל עלה מיליון דולר וגם ורד, את השכר של פילבסקי ועזריאל אנחנו שילמנו אחרי שהושאלו, עזריאל מרוויח סביבות ה120 אלף דולר, זה המון כסף