מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Jul 6, 2012.

1. מרקו ואן באסטן Member

לפי דעתי זאת הולכת להיות העונה שבה יענקלה שחר יאבד מהקונצנזוס שלו בחיפה. הקהל לא טיפש ומתחיל לראות שהקבוצה לא הולכת להיאבק על תיארים,לא משקיעים ברכש שהוא מאסט. וכל מו?מ נופל על ?עלויות?, או שהוא נמרח כמו מסטיק(אבוחצירא). ההתנהלות לא רצינית כל יומיים יוצא ספין אחר. אחרי שנתבזה באירופה על ידי כך שלא נצליח לעלות לשלב הבתים, נראה לאן העונה הזאת הולכת. יש לנו סגל חלש מאוד עם חצי קשר אחורי,בלי אמצע בכלל ובלי חלוץ אחד נורמלי. על מי הם חושבים שהם עובדים? הם חושבים שהם ימכרו יותר מ5000 מנויים? שיחשבו שוב.

2. alexshw Member

הדחה מוקדמת מאירופה דווקא מטיבה עם מכבי חיפה בליגה.
    אני עדיין מתלבט אם זה טוב להעפיל לשלב הבתים העונה או שזה עלול לעלות באליפות.

Last edited: Jun 23, 2013
  3. Ice Cream חסה

איזה אוהדים שרופים יש לחיפה...

בחייאת, סיימתם מקום שני עם סגל חלש יותר מזה שיש כרגע. ידין קשר אחורי וגם בוקולי הוא יותר מחצי. יש את ג'אבר עטאא מהנוער. מו"מ זה לא משהו שמתרחש תוך יום ולא רק בחיפה. סתכל כמה זמן נמשך המו"מ על קבאני...
    זכותו של שחר לשמור על שפיות כלכלית ולא להשקיע במועדון אחרי שהוא כבר השקיע מעל 100 מיליון שקל בקבוצה. הוא כבר 20 שנה בחיפה והוביל אותה ללא מעט הישגים בשביל לראות שהשיטה שלו מצליחה.

4. alexshw Member

השיטה שלו לא מצליחה. מאז 2006 כשיש שינו במדיניות הקבוצה יותר פעמים לא העפילה לאירופה מאשר זכתה באליפות.
    גם בעונה שעברה לא התמודדנו על האליפות, ככה שבתאכלס זה 3 עונות בהם הקבוצה רצה לאליפות מתוך 7.

5. Ice Cream חסה

3 מתוך 7 עונות הקבוצה שלכם לא רצה לאליפות, ויותר פעמים לא הגעתם לאירופה מאשר זכיתם באירופה? וואו, צריך להצדיע לכם שאתם עדיין ממשיכים לאהוד את הקבוצה, אני מזמן הייתי מחליף קבוצה...

6. מרקו ואן באסטן Member

מה לעשות שהקהל לא יעשה יותר מנויים אם לא תהיה קבוצה אטרקטיבית. מה שכן, זה הרבה יותר מה2500 שלכם בעונות שיא. לא? ואלכס, עונה בלי אירופה זה ביזיון. אין שום דבר טוב בלהת בזות באירופה,גם אם לוקחים אליפות בסוף. חוץ מזה מכבי חיפה של 94 עשתה דברים יפים באירופה ולקחה אליפות, גם הפועל תל אביב. זה לא סותר השאלה איזה קבוצה מעמידים, ואם מכוונים גבוה או מסתפקים בבינוניות

7. alexshw Member

מה זה קשור לשאלה אם לאהוד או לא?
    קבעת שהשיטה מצליחה ואני טוען שלא ויש חיזוק בולט לטענה שלי.
    אם למשל לקחת את עונת 2009/10 אז מי שאשם באיבוד האליפות של מכבי חיפה זה קודם כל לוזון עם שיטה לא ספורטיבית, אבל לאחריו זה בהחלט שחר שלא רצה להוציא שקל והוא גם אשם באפס את אפס בליגת האלופות. הוא זה שלא העמיד סגל ראוי למעמד.

8. Ice Cream חסה

8000 בעונת שיא, 2500 בעונה האחרונה (1000 מתוכם שעמותה קנתה וחילקה). מעולם לא אמרתי שהאוהדים שלנו יותר טובים, אבל אם הייתי אוהד מכבי הרצליה, גם היה אסור לי לבקר אתכם בפורום? עצוב מאוד שאתם צריכים קבוצה ארטקטיבית בשביל לקנות מנויים.

מכבי חיפה היא קבוצת צמרת שזוכה באליפויות, מגיעה לשלבים המאוחרים בגביע ולמקומות גבוהים בליגה. היא מעפילה לשלבי הבתים של אירופה. הניהול במועדון יציב ושקט, ועזיבה של שחר (שכבר כמעט ולא נאלץ להשקיע כסף במועדון) אפילו לא נראית באופק, אז השיטה כן מצליחה.

Last edited by a moderator: Jun 23, 2013
  9. מרקו ואן באסטן Member

דינו, אני אוהד הקבוצה קרוב ל40 שנה. הייתי במגרשים בליגה ארצית שלא הייתי נותן לבהמות לחיות בהם. נסעתי עם הקבוצה מטבריה דרך יהוד ודרך ימקא עד לווסרמיל בסוף שנות ה70 וה80. משנות ה90 הוצב רף חדש בסטנדרטים של המועדון וזכותנו כקהל לדרוש הישגיות ולמתוח ביקורת. זה לא עושה אותנו לאוהדים פחות טובים

10. Ice Cream חסה

זה עושה אתכם לאוהדים בכיינים ולא נאמנים שלא יודעים להיות שמחים בחלקם ברמה שזה חורה לצופה מהצד, כלומר לי.

11. מרקו ואן באסטן Member

נאמנים מאוד. היה לנו ממוצע הקהל הגבוה בליגה עד המחזור ה30 לדעתי מעל מכבי תל אביב שבעונת שיא רצה לאליפות. גם בתקופה שהיינו בתחתית הבאנו 11 אלף צופים כמעט בכל משחק. מעולם אבל מעולם לא נטשנו את הקבוצה שלנו כמוכם עם 500 צופים במשחק בית ואני לא נכנס לסיבה, וגם מהבחינה הזאת אין נסיבות מקלות. ההתבכיינות שלנו לגיטימית וגם השנה נצבע את טדי בירוק ונעשה לכם בית ספר ל. מה הקשר לרצון שלנו לראות קבוצה אטרקטיבית?

12. Ice Cream חסה

למה אתם צריכים קבוצה אטרקטיבית בשביל לרכוש מנויים (שזה עוד אחת מאותות הנאמנות של אוהד לקבוצה, לא פחות מממוצע צופים)?

13. מרקו ואן באסטן Member

זה לא אנחנו המצאנו. כשאין קבוצה אטרקטיבית ישנם פחות מנויים. לא המצאה בלעדית של אוהדי מכבי חיפה

14. sagi4814 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

כל קבוצה ככל שהיא תהיה יותר אטרקטיבית יהיה לה יותר מינויים, כל הדיונים למי יש קהל יותר טוב יותר מעודד יותר לא יודע מה, זה דיונים עקרים.

15. Ice Cream חסה

בארץ, לא נראה לי שבעולם גם יש סיטואציות כאלה. ומי ישמע מכבי חיפה לפי חומר השחקנים שלה תיאלץ להתמודד נגד הירידה ושום תואר או אירופה בכלל לא נראים באופק..