מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Jul 6, 2012.

1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

התקציב השנה היה בשיאו 106 מיליון. של חיפה, אגב, 82 מיליון. אז דיי לזרוק סכומים ללא ביסוס.
    התקציב של מכבי יירד בעונה הבאה ל-85-90 מיליון. של חיפה למשהו כמו 65-70.
    מכירת מאיוקה זו עסקה רחוקה, מאז מכבי הכניסו 2.5 מיליון יורו על קונאטה וכ-500 אלף יורו מאחוזים על מכירתו של מאיוקה לאנגליה. בנוסף, מכבי קיבלה כסף על מכירת מדוניאנין ופונצ'ץ. בסיכומו של עניין בשוק ההעברות מכבי ברווח בשנתיים האחרונות, חיפה ממש לא.

2. מרקו ואן באסטן Member

העניין שאתה מציג את ה?פזרנות? של שחר באופן כזה שכאילו שנפלה עליו השגעת מפאת גילו והוא כבר אינו אחראי למעשיו. אבל קל לך לשכוח שמכבי חיפה איבדה את רוב הסגל לאחר עונת הקיזוז והאליפות,כיאל,ארביטמן,דקל קינן,מסיללה,רפאלוב ותומר חמד.חלקם נמכרו בהרבה כסף וחלקם שוחררו ללא תמורה בגלל התנהלות מחפירה. זה לא משנה את העובדה שאלו שחקני מפתח שהרכיבו קבוצה חזקה מאוד והיה צורך למצוא להם מחליפים ולמעשה לבנות קבוצה כמעט חדשה. הדברים הללו עולים כסף ואני לא נכנס לזה שחלק מהתחליפים שהביאו הם אינם ראויים,כי זה לא אופיהביקורת שאתה מעביר על המועדון,כלומר לא ביקורת על עניינים מקצועיים(רכש טוב, לא טוב). אתה פשוט מציג את השנתיים האחרונה לאחר שמכבי שלך ביזבזה עשרות מיליונים ושמרה על רוב הסגל וחיזקה באופן ספציפי עמדות חלשות.

Last edited: Jun 17, 2013
  3. מרקו ואן באסטן Member

ולעמן הסר ספק לא אני ולא רוב אוהדי מכבי חיפה היינו שבויים בקונספציה של ?הניהול האירופאי? או ?המועדון האירופאי? שמדובר עליה בעיקר בתקשורת הספורט הישראלי הנגועה באינטרסים מפה ועד באב אל עמוד. אם תסתכל פה בדיונים, שחר והמועדון מקבל ים של ביקורת פה ומהקהל בכלל.

4. Ice Cream חסה

אפשר לרשום את זה בתור ניצחון פרטי שלי? שנתיים באייסוקר שאני טוחן את זה וסופסוף...

היום באים 3 תותחים ו-2 ליצנים, כשאפשר יהיה להביא יותר זרים יבואו 4 תותחים ו-4 ליצנים. כל קבוצה הרוויחה עוד זר טוב, ובמקום זה איזשהו אסי אברהמי או יוחאי אהרוני יקבל פחות דקות ספסל.

אחרי שהעסקה עם אבוחצירא וגם עם גבאי ייסגרו, ומכבי תעביר את כל הבררה שהצטברה אצלה גם באופן רשמי, נראה את הסכומים ואז נחליט אם שחר מתנהל נכון או לא, עדיין אני משוכנע שלחיפה עדיף היה לחפש זר על אבוחצירא, בסכומים שהוא עולה, אם היא רק הייתה יכולה...

Last edited by a moderator: Jun 18, 2013
  5. Ice Cream חסה

וכמו בכל קיץ, השחקנים שמכבי חיפה החתימה סתם ככה על חוזים גבוהים ארוכי טווח ועכשיו נחושה לשחרר אותם, לא כל כך נחושים לעזוב.

6. alexshw Member

זה צריך להגיד תודה גם לשני המאמנים הקודמים. בכל מקרה בעניין עמאשה כשהשחקן נרכש הוא היה במצב פיזי הרבה יותר טוב ולפני שאיבד את המהירות שלו.
    חבל שהוא לא מודע לעצמו, אבל שיהיה לו בהצלחה במציאת קבוצה בחו"ל. שום קבוצה רצינית לא תיקח שחקן בלי לבדוק את ההסטוריה הרפואית שלו.
    בשורה התחתונה עמאשה כן יעבור לאנשהו. אני מהמר שעדיין זו תהיה ק"ש.

Last edited: Jun 18, 2013
  7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור לגמריי....
    שחקנים בינוניים (ברובם) שקיבלו משכורת עתק יודעים שלא יקבלו את אותו הדבר במקום אחר אז למה להם לעזוב?
    הם מחכים לקבל שחרור ללא תמורה ופיצוי על התרת החוזה.
    ליצחק שום יש דוקטורט בהתשת בעלי קבוצה וקבלת מלוא סכום החוזה...
    לא פלא למה הוא לא מאמן כבר כמה שנים טובות...
    הוא עוד חי על העודף מבית"ר/הפועל /ולאדי קווקאז
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

8. alexshw Member

טביב הולך לרכוש את בית"ר ורוצה את ורד וזו הזדמנת נפלאה להפטר מהילדה הזו. אם הם מעוניינים גם בימפולסקי ותמיר כהן, אז אפשר לעשות מבצע שתיים + אחד

Last edited: Jun 18, 2013
  9. Ice Cream חסה

ואם לא, המבצע עדיין תקף?

10. G.B7 ירוק עולה

לגבי עידן ורד אני לא מסכים איתך.
    אני מחזיק מעידן ורד שחקן טוב שלא מנצל את מלוא הפוטנציאל והכישרון שלו אבל הוא היה עונה שלמה פצוע ואני חושב שצריכים לתת לו זמן ואם הוא כשיר לפתיחת העונה אני חושב שיש לו מקום ב-11 ואם לא ב-11 אז בספסל בתור שחקן מחליף טוב מאוד.

11. sagi4814 Member

מסכים, עידן ורד שחקן מאוד מוכשר, שאומנם לא יותר מדי, אבל ראינו מה יש לו ברגליים, לצערי במידה מועטה. עידן ורד עשה טעות גדולה כאשר איך שקרתה לו הפציעה בכתף הוא לא ישר הלך וביצע ניתוח והחליט למשוך, כתוצאה מכך עוד פעם נפצע ועוד פעם נפצע, חוץ מחבל כל מילה מיותרת.

עכשיו כאשר הוא עשה את הניתוח אני מקווה שנראה את עידן ורד בכושר טוב ( רק מולנו שישחק רגוע) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx כי באמת מדובר בשחקן מצוין.

לגבי ימפולסקי ותמיר כהן, אני חושב שמדובר בשחקנים טובים, אבל ללא ספק אין להם מקום בארבעת הגדולות. בוא נראה מה הם יתרמו בקבוצות מרכז טבלה.

12. alexshw Member

הוא כבר 3 שנים בקבוצה ורק נהיה יותר ויותר גרוע שלא לדבר על הפציעה המאוד בעייתית שלו שבסיכוי רב תחזור בעתיד.

13. sagi4814 Member

הפציעה שיש לעידן ורד היא הפריקת כתף, הבעיה אצל שחקני כדורגל שבגלל שההחלמה מהניתוח היא ארוכה הם לא תמיד רצים לעשות את הניתוח (שלעניות דעתי זה טעות) עידן ורד עשה כרוב השחקנים ולא הלך לבצע את הניתוח ובגלל זה כל פעם זה חזר לו. עכשיו לאחר הניתוח זה לא אמור לחזור לו עוד פעם. אלא אם כן יש לו נאחס חבל על הזמן, אבל סיכוי קטן

14. alexshw Member

זה לא הניתוח הראשון שלו. פרט לכך הוא בכלל שחקן שברירי כי הוא לא עובד מספיק טוב.

15. מרקו ואן באסטן Member

לפי איך שהסגל פחות או יותר מסתמן, בנאדו יעשה בשכל אם יוותר על שיטת ה4-4-3 שהוא שיחק בעונה שעברה ויעבור ל4-4-2 עם שני חלוצי מטרה. אני חושב שבמערך ה4-4-3 המסוים שבנאדו אוהב, שבו משחקים למעשה 2 קיצוניים בצדדים וחלוץ חוד בודד, לא מתאימה לסגל משום שהוא הולך לזרוק חלוץ רחבה לאגף וזה יפגע במשחק ההתקפה. לפי דעתי הוא יפיק את המירב אם יעלה עם רביעיית קישור שכוללת את עזרא וראיו בצדדים עם חילופי מקומות, ידין וגולסה/קטן באמצע ובחוד אבו חצירא וחלוץ זר. נכון להיום אין לו כלים לשחק 4-4-3. או לחלופין לשחק בשיטת ה3-5-2 של נבחרת איטליה של פראנדלי ויובה של קונטה. שבשיטה זאת ישחקו בהגנה פילבסקי קינן וצוצאליץ ובקישור ישחקו גבאי וטוואטחה בשני הצדדים, כך שהם קשרים שבבסיסם מכינים ויוכלו לחרוש את הקווים ולשחק כקיצוניים ומגינים בהתאם. לדעתי זאת השיטה שהכי מתאימה למכבי חיפה היום וגם תומכת במשחק הלחץ משום שבלם יוכל לעלות קדימה לקישור האחורי וללחוץ את היריבה טוב יותר בחלק שלה, ומצד שני בקלות ישנם שלושה שחקנים מאחור במקרה של מתפרצת של היריבה. אבל אני סתם משלה את עצמי כי זאת שיטה שדורשת הבנה גדולה ומחוייבות מצד השחקנים, וראינו עם עטר מה קורה שנותנים להם לשחק בשיטה שהם לא מכירים.

Last edited: Jun 20, 2013