מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. מרקו ואן באסטן Member

לא טענתי שדיברת ממניע גזעני חלילה, זאת לא הייתה כוונתי. התכוונתי שמרוב שאנו למודי אכזבות מזרים אפריקאים ולטינים, אז ישנה נטייה לוותר מראש. פשוט צריך להשקיע ולחפש זרים בכל מקום ולבחור אותם בקפידה ועל פי קריטריונים ועם מידע מבוסס על שחקנים. להפסיק את בקומבינות של הסוכנים בעזרת מקצועיות ויסודיות. אז גם תראה זרים טובים מכל מני מקומות. ואני לא אוהד הפועל למזלי הרב.. תעקוץ כמה שתרצה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

2. מרקו ואן באסטן Member

וגם אז בשנות ה90 אני זוכר נפילות איומות עם זרים מבטיחים. על כל קנדאורוב או צאנוב או בזצק הגיעו גם קינטושים מוגאיים קוזנצובים ואנדינולפים וואוורות ונידרגראוסים... נפילות תמיד היו

3. oranfu Member

יש משהו בסוגיה של מהיכן מגיע הזר. הזרים שהיו בשנות ה90 שהגיעו מאירופה הגיעו בשלב יותר מבוסס בקריירה שלהם אם אני זוכר נכון. הזרים שמגיעים בשנים האחרונות מדרום אמריקה ואפריקה מגיעים בגיל צעיר בהרבה והיסודות שלהם פחות טובים.
    עוד סיבה שקשה להביא היום זרים טובים מכיוון שכל אירופה מחפשת היום את המציאות באפריקה ודרום אמריקה, הרבה יותר מאשר מה שהיה נהוג לפני 20 שנה. אז לקבוצות הישראליות החובבניות מבחינת סקאוטינג ובעלות אמצעים כלכליים נחותים קשה להביא שחקנים ברמה ונאלצים להסתפק בהימורים גדולים על שחקנים שאולי יהיו טובים.

אבוחצירא חלוץ בינוני ואני מאוד לא מתרשם ממנו. אם במועדון חושבים שלהביא אותו, בנוסף לאנדלובו, תורג'מן וגוזלן יספיק לאליפות אז יש להם טעות מרה. חייבים חלוץ ברמה גבוהה, אם במקום אנדלובו או אם במקום אבוחצירא.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמענו את אותם סיפורים על עידן ורד ואנחנו רואים איפה הוא היום, ממש שידרג את הקריירה שלו, שמעתי שדורטמונד מעוניינת בו כמחליף לגצה. שלא נדבר על חן עזריאל שאחרי העונה אצלכם כמעט פרש מכדורגל.

אם הבחירה היא אתם או מכבי ת"א אז כמובן שעדיף לו לעבור אליכם אם מסתכלים רק על דקות משחק. אבל בכל אופציה שלבית"ר יש כסף עדיף לו להישאר בבית אם הוא רוצה להמשיך להתפתח כשחקן מוביל ולא להפוך לעוד שחקן במועדון אחר.

5. מרקו ואן באסטן Member

ורד הוא חתיכת כלומניק עם בעיטה של ילדה עם קוקיות שיודע לעשות דריבל אחורה ולרוחב, גם אם היה נשאר בביתר היה גומר כמו ברוכיאן. וגם ריקן הוא לא בידיוק עידן טל. השוק הישראלי מביך מאוד, כל בינוני נהיה פה סופרסטאר. דווקא אבוחצירא שאני לא מחזיק ממנו הוא חלוץ ישראלי טוב יחסית לשוק שיכול לתת מספרים יפים, כל עונה בארץ הוא כובש בדאבל פיגרס ואנחנו צריכים חלוץ כזה בנוסף לחלוץ זר טוב

6. alexshw Member

ההצלחה לא מובטחת. עידו ורד גם לא מקצוען וגם סובל מפציעה כרונית בכתף שכנראה תלווה אותו עד סוף בהקריירה.
    עדיין זה תלוי בשחקן. עידן ורד קיבל את ההזדמנות שלו ולפי מה שמסתמן עוד יקבל.

7. alexshw Member

ריקן חתם בציריך, ככה שאפשר לסיים את הדיון עליו

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבוחצירא סיכם ל-4 עונות בקבוצה. עכשיו נראה אם יגיע עוד חלוץ זר, בנאדו רוצה עדיין אחד שכזה. מה שנותר לי להגיד זה שהזמן יספר לנו אם מדובר ברכש טוב. על הנייר אמור אבוחצירא להבקיע יותר מאנדלובו ואזולאי.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איזי שרצקי גאון פיננסי.
    על גבאי עוד לא ידוע כמה חיפה תשלם בנוסף לטרייד אבל סביר להניח שלא מעט. אבוחצירא (מחמיצן לא קטן) ב-500-700 אלף יורו. ואי אפשר לשכוח את עסקאות העבר.

רק משגע אותי איך אחרי שגם הקיץ, בדומה לשנה שעברה, חיפה מוציאה סכום כולל בעל 7 ספרות, ביורו (ובינתיים לא מכניסה), כולם מדברים על כמה יענקל'ה בעלים ממולח, ו"השייח' הקנדי" שמחזיק בקבוצתי האהודה ורכש את השחקן הכי טוב בארץ ב-250 אלף יורו, הוא בזבזן חסר תקנה.

10. Red47 Member

האמת שכן. הוא באמת זרק הרבה כסף גם על שחקנים לא נחוצים, אבל מצד שני אם הוא לא היה "מתפרע" היו אומרים מה זאת הקמצנות הזאת וכו'. די קשה למצוא את האיזון במצב הזה, זאת לא חיפה של רוני לוי למשל שהיה לה שלד ובקיץ היה צריך רק להביא חיזוק נקודתי פה ושם, חיפה של השנים האחרונות משנה כל קיץ לא מעט אז גם הוצאה כספית מתבקשת.
    אם יענקל'ה היה שם קו אדום על המעבר של עזרא בקיץ הקודם, ופיננסית אפשר לומר שבצדק כי הוא עלה די הרבה, איפה חיפה הייתה בלעדיו העונה?

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/13
  11. מרקו ואן באסטן Member

שחר הוא בזבזן כרוני קונה מה שזז טייקון, קרטל של איש אחד,מאפיונר,לא שפוי ובעלים גרוע. ומיץ הוא גאון פיננסי וגאון כדורגל, קוסם,חסיד אומות העולם ומשיח בן דוד. למכבי חיפה אין אוהדים ואין היסטוריה, ולמכבי תל אביב יש 400 אליפויות 80 גביעי אסיה ו9 פעמים אלופי הגלקסיה ויש לה הכי הרבה אוהדים בעולם והם גם הכי טובים בעולם ומכבי זה הכי הכי הכי ובלה בלה בלה... אפשר להתקדם?

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/13
  12. alexshw Member

וסתם פרט קטן התקציב של מכבי ת"א יהיה כפול בעונה הקרובה מזה של מכבי חיפה.

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני מבין שלאוהדי קבוצות שאינן מכבי חיפה אסור להעביר ביקורת על שום דבר בקבוצה שלכם?

14. G.B7 ירוק עולה

ראיתי בעונה האחרונה הרבה את הנוער גם רז שטין ובעיקר דור כוכב שחקנים מאוד מוכשרים עם פוטנציאל אבל עדין לא מספיק טובים בשביל להיות בסגל (מקווה שבעתיד כן) לעומת איסמאיל ריאן ושובל גוזלן אני חושב שהם יכולים להשתלב לאט לאט לא להיות שחקני הרכב קבועים אבל בהחלט לקחת חלק ברוטציה של הקבוצה והם יכולים לתרום כבר בעונה הבאה.

15. ertyo Member

לא היה מדובר בביקרות לגטימית.
    צריך לזכור ששחר גם הכניס כסף ממכירת שחקנים וקמפיינים בליגת האלופות.
    וגולדהאר עם כל הכבוד רק מוציא כספים חוץ מרווח על מאיוקה שהיה להם.
    חוץ מזה התקציב השנה עבר את ה120 מיליון בעוד ששלנו היה חצי מזה.