מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. מרקו ואן באסטן Member

עושה רושם שיענקלה ממשיך בשלו ולא מעוניין להחליף את הדיסקט. שחר לא מעוניין להשקיע יותר מדי בעונה הזאת שהיא עונת ה100 של המועדון ומתוך 5 שחקנים שבנאדו שם עליהם את יהבו הגיע רק ראיוס.
    הליגות נגמרו ככה שכל חלוץ זר שיביאו הוא בגדר הימור,וחלוצים ישראלים מוכחים דוגמאת טוטו,ביטון או שכטר(לא מחזיק ממנו) הם לא בשביל יענקלה. חוזרים למועמדים אפריקאים שכנראה יהיו כושלים,ולמציאות מפיני חבר של יענקלה. ככה לא מכוונים לתארים, וככה לא ימכרו מנויים, וככה לא יהיו רווחים.
    מכבי תל אביב תשייט לאליפות נוספת אלא אם כן יקרה שם סקנדל, ואז נוכל לגנוב תואר, כמו שהמועדון אוהב ב7 שנים האחרונות.

2. alexshw Member

בינתיים גם אזולאי שוחרר. יכלל בעסקת אבוחצירא?

3. מרקו ואן באסטן Member

לא יאמן כמה שוק החלוצים הישראלי הוא בינוני בדור הנוכחי...עדיף להחזיר מפרישה את שי הולצמן מאשר להביא את אבוחצירא וחבריו. ועכשיו ברצינות, לדעתי יש להתחזק בעמדת החלוץ רק בזרים. אין ברירה אחרת. אפילו זר שמשחק בארץ. שספוביץ מאשדוד הוא שחקן שיתן מספרים גבוהים בקבוצה כמו מכבי חיפה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/13
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מצד אחד צריך להגיד כל הכבוד לבנאדו שמתחיל לנקות את כל הזבל'ה שנשאר במועדון הזה משנים עברו, כל שחקן בינוני משוחרר. מצד שני, אני מקווה מאוד שיש להם על הכוונת איזה שועל רחבות כי אחרת אנחנו עם פאקינג חצי חלוץ בסגל. (תורג'מן וגוזלן אם להיות יותר מדוייקים). חלוץ זאת העמדה הראשונה שהייתה צריכה חיזוק, מצחיק שלבסוף נשאר עם אבוחצירה ועוד איזה בלוף לצידו.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם שי למרות שלדעתי היינו גם צריכים לפחות קשר התקפי אחד שמסוגל לעשות שערים. מדאיג לראות שמכל השמות שהוזכרו בשבועות האחרונים לא הרבה נשאר, בטח בהתקפה. אני אישית לא מתלהב מאבוחצירא, אבל כרגע נראה שהוא יגיע.

אין כרגע מה לעשות, בוא נחכה מה יקרה בקבוצה בתקופה הקצרה. אני רק חושש שנשאר תקועים עם גולסה וקטן בקישור. אגב, אם גולסה היה עוזב אבוקרט ג'וניור היה המועמד המוביל להצטרף. אפשר לחשוב שזה אמור לשמח אותנו האוהדים...

6. מרקו ואן באסטן Member

אבל הביאו את ראיוס. זה הקשר ההתקפי שאמור לתת שערים ובישולים

7. alexshw Member

זה לא מספיק.

8. מרקו ואן באסטן Member

מסכים,אבל כרגע יותר דחוף חלוץ שפיץ וגם חלוץ שיוכל לבוא הכנף לאמצע ויתן שערים

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/13
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר אמרתי בסוף העונה שעברה שלדעתי מכבי חיפה צריכה גם לחזק את הקישור וגם את ההתקפה. מאז שבנאדו הגיע הוא הצליח לייצב את ההגנה וזה יאמר לזכותו, אבל אם הקבוצה שלנו רוצה לזכות בתארים היא צריכה שחקנים שיודעים לכבוש.

ראיוס אולי יוכיח את עצמו, אבל את זה נדע רק בעוד מספר חודשים. חוץ ממנו רק חן עזרא מבקיע מדי פעם. קטן גמר את הסוס ומבקיע שער פעם בתוך איזה עשרה משחקים. מי נשאר? גולסה שאולי יישאר בקבוצה? כשאני קורא שאבוקארט ג'וניור אמור להצטרף במקום 'מר לאציו' אני פשוט בהלם. לגולסה יש עוד כישורים התקפיים אז איך זה שאבוקרט יחליף אותו? שוב מגיעים קשר שלא מבקיע?

מה שלא יקרה, אני מאד רוצה לדעת כמה שחקני נוער יקבלו הזדמנות. אני לא שם את כל כספי על נוער, בטח לא הנוער הישראלי העצלן, אבל אולי צעיר זה או אחר כן יצליח לבלוט. רק כולי תקווה שהוא לא תוך שנה חושב שהוא גאון כדורגל ושכל הקבוצה צריכה להבנות מסביבו אחרת הוא עוזב. בשנים האחרונות ראינו יותר מדי 'כשרונות' כאלו. לצערי יש לנו עדיין עכשיו בסגל כמה חבר'ה כאלה...(ושניים מהם עושים עכשיו בושות באליפות אירופה לצעירים)

היו לי תקוות לעתיד יותר כשבשבועות האחרונים נראה היה ששחר רוצה כמה שיותר מהר לחזק את הקבוצה. מאז נכתב הרבה, שחקנים 'סיכמו', אבל לא הרבה קרה.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בהתחשב במצוקת שחקני ההתקפה שיש לנו, אני משער שגם ריאן וגם גוזלן יהיו חלק מהסגל של הקבוצה הבוגרת בעונה הבאה.

11. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקצב שחיפה בונה על שחקני התקפה לא מובן איך ישתלב גוזלן בהרכב.

12. alexshw Member

למה כמה שחקני התקפה יש לה עכשיו? גם אם תביא עוד שני חלוצים אפשר יהיה לשלב את גוזלן.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בנאדו מתכוון להמשיך לשחק עם חלוץ אחד,הרכישה של אבוחצירה תסגור לו את הפינה.
    אנדלובו עשוי לחזור באוקטובר מהפציעה,ובנתים יש את תורג'מן וגוזלן זה אמור לספיק לליגה.

סה"כ בנאדו עושה עבודה טובה הוא ושחר משחררים שחקנים שלא נחוצים ומשלבים אותם בטריידים על שחקנים שכן יוכלו לשדרג את הקבוצה,סוף סוף הביאו מחילף למשומר שלא יודע להגביה כדור אחד כמו שצריך. נפתרו מבלופים כמו דגאני ואלקיים,הבר,דמאו ושלומי אזולאי (הלוואי שגם יעיפו את עידן ורד סוף סוף,מתי כבר יבינו שהוא לא שחקן?!). הקישור למעשה סגור עם ההחתמה של ראויוס,ורק נשאר להחתים את אבוחצירה,ואת עומרי בן הרוש אם נתניה יפחיתו בדירשות שלהם עליו.

עד עכשיו יש לי את כל הסיבות להיות מרוצה מהתנהלות של חיפה,כל צעד בנתיים בינגו.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תורג'מן וגוזלן מספיקים לליגה? אתה רציני?
    אוי ואבוי עם ההתקפה שלנו תהיה בנוייה מהשניים האלה, גם אנדלובו פצוע ואבוחצירא לא בדיוק עושים אותי רגוע. די כמה אפשר לדחות שוב ושוב את הבעיה.
    שיביאו כבר חלוץ נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/13
  15. oranfu Member

אני מאוד אוהב כל מה שקרה עד עכשיו (בעיקר את השיחרורים), אבל אם הם חושבים שאפשר ללכת לעונה בלי חלוץ אחד רציני (לא אבוחצירא ולא ביטון) אז חבל לנו על הזמן. צריכים חלוץ תותח. אני מאמין שנביא כזה, כי אנחנו שיחררנו כבר 2 חלוצים וגם אנדלובו כנראה ייחתך, וזה לא שהבאנו שחקנים במקום.