מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Jul 6, 2012.

1. קשר שמאלי Member

ראיוס קשר 50-50

Last edited: Jun 4, 2013
  2. alexshw Member

ראיוס גם יכול לשחק מתחת לחלוצים. 50-50 הוא לא

3. קשר שמאלי Member

4. Igi Member

גם בתור 50/50 הוא יהיה לנו טוב.

5. shawarma Member

מבסוט על ראיוס, אני חושב שגולסה נכשל וצריך לקפל אותו הביתה, אריק עשה בשכל שהביא שחקן שיכול להחליף אותו

6. N כמוני Member

לא יודע... ברגע שאני שומע את צמד המילים קשר / חלוץ נהיה לי רע.
    לא זוכר מתי הגיע לחיפה קשר / חלוץ שעושה את שני התפקידים פה. בדרך כלל מדובר בשחקן שאולי הוא יחסית מהיר, אבל עושה את שני התפקידים הללו בצורה די בינונית.
    לא מכיר לא את ראיוס ולא את חריסטופי בשביל לחוות דעה, אבל הייתי הרבה יותר שמח אם היה מגיע לפה חלוץ בנקר עם נתונים מוכחים.
    לגבי אלעד גבאי, לא בטוח שמדובר בשדרוג כל- כך משמעותי ביחס למשומר (מה שמעיד על מצוקת המגנים הישראלים כיום), אני חושב שבעמדה הזאת היה נכון יותר לנסות להביא שחקן זר.

7. מרקו ואן באסטן Member

צר לי שאני מקלקל פה את החגיגה,שחקן ששיחק בליגה ב3 בספרד ו"כיכב" בליגה היוונית בקבוצה אלמונית בליגה שלא טובה מהליגה שלנו כלל וכלל לדעתיוהוא כבר בגיל 27... אני מקווה שלא הסתנוורו אצלנו לחינם כי לדעתי אני מריח שחקן נחמד שלא יועיל לנו יותר מדי. יש לי חשש שזהו פלופ מארץ הפלופים,ואני יודע שאני נמצא פה בעמדת מיעוט רצינית אבל אני מקווה שאתבדה. סך הכל אכלנו מלא קש בשנים האחרונות עם זרים. החיזוק הראשון שלנו היה צריך להיות קשר מרכזי (50:50) זר ברמה גבוהה שיסתום וישדרג את החור במרכז המגרש וזה לא קורה... נקווה לטוב.

וגם איתי שכטר שנמצא חזק בתכניות אצל בנאדו לא נותן לי לישון טוב בלילה. אין ספק שהוא שחקן טוב מאוד אבל הבעיה היא שהוא פצוע כרוני(!) והוא לא חלוץ 9 קלאסי שמשחק עם הגב לשער,עם משחק ראש טוב. מה שמכבי חיפה מאוד צריכה. שלא לדבר שהבן אדם לא שיחק באופן רצוף במשך 3 שנים.אני מקווה מאוד שאנחנו לא רודפים אחריו סתם כי הוא אמור להיות שחקן מרכזי ומה גם שהוא עולה לא מעט כסף

Last edited: Jun 4, 2013
  8. alexshw Member

לא נתליח לחתום שחקן שכיכב בלה ליגה. מה לעשות?
    התבצע כאן מעקב רציני אחריו והוא הרשים את כולם לכן הסיכויים שיצליח גבוהים.
    אין אף פעם ביטחון של 100% בהצלחת זר כזה או אחר. אפשר רק לעשות תהליך בחירה נכון שיגביר את הסיכוי להצלחה.

9. מרקו ואן באסטן Member

מקווה מאוד שאתה צודק ואני טועה. לא אמרתי את זה כביקורת למועדון ולמי שעקב אחריו.. פשוט חשש נורמלי לאור השנים האחרונות

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אפשר להתלונן על חיזוק אפשרי בדמות שכטר?
    הוא חזק, מהיר, טכני, גולר ועם משחק ראש לא רע יותר מכל חלוץ ישראלי שמשחק בארץ, היחיד שעוד נותן לו פייט זה עומר דמארי ואין ספק ששכטר שחקן מוכח יותר ממנו. אין רכש יותר טוב לעמדת החלוץ(כל עוד אתם לא מסתכנים על זר) משכטר שאתם יכולים להביא, והוא לא פצוע כרוני, בשנתיים האחרונות הוא לא שיחק כי לא היה טוב מספיק ולא כי היה פצוע.

ראיוס וחריסטופי מסתמנים כרכשים איכותיים על הנייר לפחות, לא מדובר כאן בפליטים או משהו בסגנון אלא בשחקנים שאשכרה שיחקו בקבוצות שלהם והיו שם גורמים משמעותיים ויכולים לשדרג אתכם מאוד, לדעתי המשבר הכלכלי במדינות שמהם הגיעו גרמו להם להגיע לליגה הישראלית וזאת יכולה להתברר כהברקה של חיפה.

כאשר במכבי עדיין אין מאמן ואתם כבר קרובים להשלמת 5 עסקאות טובות בתחילת יוני אז אין הרבה סיבות לבוא בטענות לבנאדו, רואים עובדים במכבי חיפה לצמצם את הפערים מהעונה שחלפה ולהעמיד קבוצה לאליפות.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ממה שאני קורא יותר ויותר, ראיוס קשר שאוהב לשחק בצד ימין ולהכנס למרכז עם רגל שמאל הדומיננטית שלו. שילוב שלו ושל עזרא בהחלט יכול להיות אופציה מצוינת בכנפיים של הקבוצה. למרות זאת, חובה להביא קשר לאמצע, שישחק לצידו של ידין. אי אפשר לבנות על בוקולי וקטן בעמדה הזאת ולקוות לרוץ לאליפות ולשחק באירופה. האמת שאני די בספק שריקן יגיע אלינו. הוא או יישאר בבית"ר או יעבור למכבי. זאת ההשערה שלי.

תקנו אותי אם אני טועה אבל גם חריסטופי הוא יותר קשר שבורח לצדדים בסגנון אלירן עטר ולא קשר אמצע פיזי כמו פריצה, שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

12. Ice Cream חסה

תשאל את מכבי תל אביב כמה קשה להביא שחקני לה-ליגה...
    קונים שחקן ב-4 מיליון שקל, משלמים לו שכר 2 מיליון, ואם נוסיף עמלות סוכן, רכב, דירה, ביטוח ובמידת הצורך סידורים למשפחה - זה יכול להגיע גם ל-7 מיליון שקל, קרלוס גארסיה היה יותר זול. אם מדובר בבלוף, אז זה יהיה בלוף צורם שחיפה תתקע איתו לעוד שנתיים ב-2-2.5 מיליון שקל כל שנה, ולא זכור לי מתי בפעם האחרונה מכבי מכרה שחקן והכניסה מזומנים לקופה (רפאלוב?), ובזבוזים לא חסרים. לא שמכבי חיפה תקרוס בגלל זה - אבל זה כן מה שיגרום אחרי זה לשחר למכור כל שחקן שיש הזדמנות.

13. קשר שמאלי Member

רפאלוב - 2.5 מיליון דולר
    כיאל - 2 מיליון יורו
    ארבייטמן - מיליון יורו
    טישיירה - מיליון יורו
    מסיללה - לא פורסם בכמה הוא נמכר
    דבא- 250 אלף יורו

Last edited: Jun 5, 2013
  14. alexshw Member

לדעתי קרלוס גרסיה הגיע מליגת המשנה בספרד. מההתרשמות שלי היה מדובר בשחקן לה ליגה די חלש.
    בכל מקרה אני מאוד שמח שהקבוצה חיפשה זרים ביוון וקפריסין. אלה בדיוק השווקים הכי טובים בשבילינו ביחד עם פורטוגל וליגת המשנה בספרד.
    ככה יגברו סיכויים להצלחה עם זרים.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עושה רושם שגם הקיץ חיפה לחוצה ותחתים המון שחקנים חדשים בהרבה מאוד כסף (אם הדיווחים בתקשורת נכונים). מצחיק שלמרות כל זה נכנסים דווקא במועדון עם תקציב הרכש השלישי בגודלו בעונה החולפת על בזבזנות..
    מצד שני עושה רושם שבנאדו לוקח דוגמה מההתנהלות הנכונה של ג'ורדי ומתמקד על קפריסין ויוון ולא מעט ספרדים - אלה שווקים בטוחים יחסית לליגה הישראלית.