מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לי בעיה שאזולאי ואנדלובו יישארו כחלוצים שעולים מהספסל, או שמידי פעם פותחים בהרכב במשחקים פחות חשובים בליגה, בכל זאת יש אירופה ונצטרך רוטציה. אבל בטח שלא כמו שבנאדו מתכנן עד כה וזה לתת להם את המושכות בהתקפה, בעיקר לאנדלובו. כשאני שומע ציטוט כמו "בנאדו תחילה רצה את מנגה אבל חושב שורד יכול למלא את המשבצת שלו בצורה טובה מאוד" אני שוב מבין שגם העונה המועדון הזה יסתפק בבינוניות.

ראיתי כמה יעיל היה היום גולסה. בכיף אפשר למכור אותו. לא חושב שצעירי הוא איזה שחקן גדול, אבל הוא לפחות רץ ומשקיע מה שלא תמיד אפשר להגיד על הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/13
  2. alexshw Member

אנדלובו זר ואם זר מיועד לספסל, אז יש פה בעיה גדולה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא שאתה מוציא עכשיו כסף על זר, הוא כבר נרכש.

יש לך את שראנוב, צואליץ, אנדלובו. (פילאבסקי והבר ישוחררו).

שיתחזקו במנגה ועוד חלוץ תותח ואני מסופק.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

גם עזרא רץ ומשקיע אבל קבלת ההחלטות שלו הכי גרועה בליגה בפער ענק.
    אם הוא לא ישתפר בהיבט הזה, לא מן הנמנע שגם הוא יהיה ברשימת המתנדנדים.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני קונה שכל השחקנים שלנו עם קבלת החלטות גרועה, יסיימו את העונה עם מאזן זהה לשלו.

6. קשר שמאלי Member

מנגה שחקן בינוני. הוא לא שווה מקום של זר
    מצד אחד אתם מתלוננים על הבינוניות
    מצד שני רוצים להביא זרים בינוניים כמו מנגה והסרבי הזה של אשדוד
    לא מסתדר לי
    זר במכבי חיפה צריך להיות שחקן איכותי
    לא איזה שחקן בינוני עם פוטנציאל

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין עם 'קשר שמאלי'. עזבו אותי עם מנגה או שפצוביץ'. ברור שאין ביכולת הקבוצה להביא שחקנים זרים מדרג מסוים, אבל זה לא אומר שצריך להסתפק בזרים מסכנין ורמת גן. מה השטויות האלו? לדעתי הרב פה בשביל להחזיר את אנדלובו בחזרה לבני יהודה, לא? אז רוצים לצרף זר של קבוצה שעומדת לרדת ליגה?

בנתיים אני קורא באתר ערוץ הספורט על זה שקטן לוקח את המשחק בשבוע הבא ברצינות. הוא מדבר על 'יוקרה' ודברים כאלה. איפה היתה היוקרה אתמול? בשבוע הבא אפשר לבטל את המשחק...

בסה"כ העונה הזאת נפתחה והסתיימה בקול ענות חלשה. זה שמכבי ת"א לוקחת אליפות כבר ידוע הרבה זמן, אבל הכשלון בגביע פשוט עדיין מעצבן אותי. לא מסכים עם בנאדו שעכשיו עושה כאילו עשינו עונה גדולה. חוץ מהעובדה שבנאדו שיקם מהר את ההגנה לא ראיתי שום דבר שמשמח אותי במיוחד.

יאללה, הולכים לים...נותר עכשיו רק לקוות ששחר יחזק את הקבוצה כמו שצריך. אני בספק, אבל אנסה להיות אופטימי.

8. alexshw Member

כמו שהקבוצה התנהלה, היא הייתה אמורה בקושי לגרד פליי אוף עליון ובפועל הגענו לאירופה וזה הכל לזכותו של בנאדו.
    אם בקבוצה רוצים ללכת על בטוח(והרי יודעים איך במועדון עוקבים אחרי הזרים) קרי לא להשקיע יותר מדי, אז מנגה ושצ'פוביץ' אופציות לא רעות בכלל. להזכירכם בוקולי בכלל הגיע מאחי נצרת, אז מה?
    צריך להסתכל לגופו של שחקן.

9. קשר שמאלי Member

אני צפיתי לא מעט פעמיים במנגה ובשפצוביץ' ולא ראיתי מהם שום דבר מיוחד
    מנגה-שחקן מהיר עם רגל שמאל טובה. רגל ימין אין לו. שכל אין לו.
    לדעתי ריאן וסולליך יותר מוכשרים ממנו.
    שפצוביץ'- יש לו טאץ' נחמד בכדור וזהו בערך. במשחקים שראיתי אותו העונה הוא התקשה להתמודד מול הגנות חלשות בליגה.
    הוא איטי ואין לו מספיק נוכחות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/13
  10. Love Is Red Member

יש לכם בעיה לגביי מנגה, מי שיחזור ובגדול בכושר נהדר לסגל שלכם זה סינטיהו סולליך ומנגה הוא יותר בתפקיד של אנדולובו מאשר בתפקיד של גולר, או בתפקיד של סוללין ככה שאתם לא באמת צריכים אותו, אלא אם תחליטו לוותר על אנדלובו ולהביא את מנגה.
    מה שאתם צריכים זה חלוץ סטייל דבאשווילי במקומו של אנדלובו, להביא אולי קשר מחליף במקום השחקן ההוא שהשם שלו פרח לי מהזיכרון זה עם הרסטות ששיחק בנתניה, ובנוסף במידה וטוואטחה עוזב להתחזק במגן שמאלי.
    ואולי להביא שוער טוב יותר (לויטה יכול להתאים לכם כמו כפפה ליד).

סך הכל זה מצריך 3-4 שחקנים ואתם יכולים בשקט, בשקט להתחרות על האליפות.

11. alexshw Member

לויטה שוער עלוב. אין לי בעיה עם שראנוב, כלומר אני מודע לבעיה שלו בכדורי גובה, אבל עדיין הוא מספיק טוב למכבי חיפה.
    מאמן השוערים הנוכחים שלו הוא האחרון שיכול ללמד אותו את הנושא הזה. מקווה שאנטמן יצליח לשפר אותו בעונה הבאה.

12. oranfu Member

גולסה לא תמיד רץ ומשקיע? רק 2 שחקנים בקבוצה משקיעים יותר ממנו.
    יש לי בעיה גדולה אם אזולאי יישאר בעונה הבאה. שחקן בינוני שמשקיע 0 מאמץ וחושב שהוא תותח.
    קטן אמר שיש הרבה יוקרה בשבוע הבא? אז זה אומר שהוא הולך לשרוף את הדשא 25-30 דקות במקום רבע שעה 20 דקות?
    עזרא עם קבל החלטות גרועה מאוד. ועדיין מספק מספרים והשחקן היחיד בקבוצה שמסוגל לייצר גול מכלום, או לעבור שחקן בדריבל רחמנא ליצלן. הלוואי היו לנו 3 כמוהו בקישור.

אם קטן יהיה באנקר בעונה הבאה בהרכב, והחלוצים הולכים להישאר אותם חלוצים פחות או יותר כשאולי אחד מהם יוחלף, חבל לנו על הזמן.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני רואה איך פריצה עושה מכל חצי מצב שער, ואצלנו משחקים חלוצים שצריכים 3 מצבים מול שוער כדי לשים כדור אחד.
    אם פריצה היה בעונה הזאת אצלנו הוא היה מסיים עם 30 שערים בעונה.

14. alexshw Member

אין סיכוי ששחקנים כאלה ישחקו במכבי חיפה, גם אם תגיד לשחר שהם מוליכים אותך לאליפות ויותר אפילו אם תבטיח לו שאחר כך יוליכו לבתים של ליגת האלופות, כי אי אפשר למכור אותו אחר כך ברווח.

מחפשים פה קודם כל שחקנים כדי להרוויח עליהם ולעזאזל כל היתר.

15. Love Is Red Member

מה ששחר צריך זה לא אלף פריצות אלא אחד, אם הוא משיג שחקן אחד כמו ראדה פריצה הוא הופך את העונה הבאה של מכבי לחלום אמיתי (במידה ו99% מהסגל שלכם ישאר בנוסף לשפצורים של מושאלים וכו').

ושוב את מנגה אתם לא צריכים, מנגה הוא סטייל עמאשה, אנדלובו וסטייל סולליך...
    מה שאתם צריכים זה חלוץ גולר, אפילו ארבייטמן יתאים (אם והיה ושחר באמת יתקמצן).

אגב לויטה שוער מעולה...

ואז ברגע שתשיגו את מה שבאמת חסר לכם (כי אם טוואטחה עוזב המגנים זאת לא הבעיה שלכם, אולי אולי מגן ימני אולי) אתם תצליחו להלחם על האליפות בכבוד.

אגב 2 למה אנטמן יהיה אצלכם שנה הבאה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx