מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בספורט 5 דיווחו שאם אכן הוא יוקפא ייתנו למסיללה להרשם כזר החמישי של הקבוצה.
    מעבר לזה שיהיו לנו 3 מגנים שמאליים בקבוצה, לי זה נשמע כמו חרטא מהסיבה הפשוטה שאיפה ישחק מסיללה כאשר פביאבסקי יחור מהפציעה? נשמע לי מטופש כל הרעיון הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/11
  2. Mellow29 Kopite

כנראה שאחד מהם ישאר מוקפא עד ינואר ואז יושאל. נראה לי כמו קומבינות אידיוטיות מאוד, אלא אם כן אלישע גידל ביצים והולך לנסות לשחק עם מסיללה/טאלב כשחקני קו שמאל, במקום קטן ו/או גולסה ו/או עמאשה ו/או שחקן אחר שנאנס לשחק שם למרות שזו לא העמדה הטבעית שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/11
  3. Valencia_MyLove Member

אלישע חייב לנסות לשחק עם טאלב בכנף שמאל אבל הוא לא יעשה את זה.
    מי שכן אנחנו הולכים לראות הרבה בעמדה הזאת העונה זה חן עזריאל,התחביב של אלישע זה לקחת חלוצים מהירים ולשחק איתם בכנפיים וגם עזריאל שיחק הרבה ככה בביתר.

4. vasisualy Member

נו? נשמה ממך "סליחה"? מי שיצאו שקרנים - אתה ושחר.

5. alexshw Member

צריך לשחק עם טוואטחה בתור קשר שמאלי. אין לו גוף להיות מגן. לפחות כרגע.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחק עם מגן בקישור זה הכול חוץ מלהיות עם ביצים, בדרך כלל עושים את זה כשיש מגן חזק התקפית בקבוצה השניה.

7. Mellow29 Kopite

או כשאחד המגנים שלך הוא בעצם סוג של חלוץ-קשר שמאלי שאין לו לא פיזיות ולא הבנת כדורגל להיות מגן שמאלי. מצד שני, טוואטחה כן יודע לרוץ ולמסור ופעם ב... גם יוצא לו כדור רוחב מדויק. הוא לא מגן שמאלי קלאסי כי קודם כל מגן אמור לדעת להגן, ובזה הוא לוקה נורא. במקום לנסות כל מיני סירוסים מוזרים כמו עמאשה/גולסה בצד שמאל ו/או יניב קטן על המגרש, צריך לנסות את טוואטחה בתור קשר שמאלי. אני לא בטוח ששם זו לא העמדה האמיתית שבה הוא צריך לשחק. אחרי הכל, הוא התחיל כחלוץ ואז ירד אחורה במורד האגף השמאלי. לדעתי, עמדה אחת נמוך מדי....

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

4 שורות ועדיין לא הבנתי מה הקשר ללגדל ביצים.

9. alexshw Member

עזריאל חתם סוף כל סוף. רק שזה כרגע לא פותר לנו שום בעיה.

10. Ice Cream חסה

למה? התכנית של שחר פה הייתה להציל את ההכנסות לשנים הבאות מאוהדי בית"ר כשיש משחק בין ה-2 בקריית אליעזר, עוד לא פתר סופית, אבל עזר להשלים 34% מהמשימה.

תשמח שאלה הבעיות של מכבי חיה, או שבעצם לא- לחיפה לא חסרות בעיות ולא ברור איך זאת נמצאת בראש סדר העדיפיות... מה אני אומר לך? תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/11
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.104281.html
    כל המתהלמים בעולם הכדורגל שלנו יכולים ללמוד מהאיש הזה! זה מתחיל מראש הפירמידה, אבי לוזון, זה ממשיך באנשים המנהלים את הפועל ת"א ועד לעסקנים הקטנים ביותר שחושבים שהם המציאו את אמריקה.

האלופה הישראלית מקבלת על הנייר דרך הרבה יותר קלה מאשר קבוצות יותר טובות ממכבי חיפה או הפועל ת"א. יעקב שחר שם את האצבע על נקודה מאד כואבת ולמרות שיש לאוהדי מכבי חיפה ביקורת על ניהול הקבוצה שחר פשוט איש מיוחד. מבחינתי הוא אפילו לא מתאים לניהול של ישראל. ממתי בארץ מודים שהקבוצה שלך נהנית
    ממזל או מהנחות מסוימות?

בדיוק, יעקב שחר יש רק אחד (ולפעמים אנחנו כאוהדי מכבי חיפה קצת כפוי טובה)

12. alexshw Member

נו אבל חצי אירופה נהנת מזה. שיגיד תודה.
    בסך הכל הוא דיבר שם לעניין, אבל האמירה הזו נאמרת בתזמון לא מתאים. מצטרפת לשורה ארוכה של אמירות מעצבנות שלו.

לא צריך להיות יותר קדוש מהאפיפיור. נותנים לך תיקח...

13. alexshw Member

בלם הפועל עכו והנבחרת, איציק כהן, בדרך למכבי חיפה תמורת חצי מליון שקל ומספר שחקנים צעירים(הייתי בכיף דוחף להם את מימון בעסקה הזו. בלם נוער כבר עדיף עליו).
    איציק שחקן בית של הירוקים, זכה לשחק במדי קבוצתינו בליגה דקה אחת + תוספת זמן. זה קרה בפברואר 2002, כשמכבי חיפה ניצחה בחוץ את ראשון 3:1. סביליה כבש צמד ופראליה אחד.

14. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחתמה הזאת מעידה על כך שפיליאבסקי יוקפא, צעד אשר יפנה למכבי חיפה מקום נוסף של זר בסגל; ככל הנראה, מדובר בבשורה על הבאתו של הקשר האחורי המיוחל. על פניו, נראה כי מדובר במהלך חכם ונבון של ההנהלה והצוות המקצועי.

יש לי הסתייגות אחת, הנובעת מחוסר ידע בסוגיית הקפאות הזרים: האם מכבי חיפה תוכל להפשיר את פיליאבסקי ברגע שיחלים מהפציעה, ולהקפיא זר אחר באופן חד צדדי, או שהיא תצטרך לחכות עד חלון ההעברות של ינואר בכדי לבצע את המהלכים הללו?

15. alexshw Member

לפי מיטב ידיעתי אפשר להוציא מהקפאה רק בינואר.