מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. WellNeverDie Member

מה? למה לעזאזל החתימו אותו?
    כדי לזרוק את דבאשווילי ולהביא זר חזק וטוב לאמצע? אבל במלא דבאשווילי בסדר גמור ומשחק טוב מאוד ביחס לציפיות. אולי בשביל מסיללה? הוא במלא לא רוצה לשחק פה.

הזוי מאוד. שחר אומנם עם האינטרסים שלו, אבל זה נראה מוגזם מידי.

2. Butragueño מנהלים

מאוד מעניין אותי למה חיפה התנפלה על עזריאל, גם מהרגע הראשון, מכל שחקני בית"ר. זה לא שיש מבחר ענק, אבל מויאל,סטיבן כהן או אפילו ברוכיאן (שאין סיכוי שיעבור) יכולים להיות בחירות ראשונות לפניו. שלא נדבר על אבי ריקן שמאוד נחמד אם יהיה גיבוי באגף שמאל מהספסל.

אולי בסוף יתברר שעזריאל דוד/שכן/נגד/סבא/אח של יעקב שחר. אחרת אין סיבה הגיונית לרדוף אחריו.

3. Ice Cream חסה

המטרה היא גם לא לפגוע בבית"ר, גם להביא שחקן שזה הגיוני לשלם עליו כזה סכום, גם כזה שיתאים לחיפה ולמודל שלה וכו' וגם יהיה ברמה מספיק גבוהה.

סביב עזריאל היה את ההייפ התקשורתי (הלא מוצדק בעליל!), מה אתה מצפה, שחיפה תקנה קשר התקפי שכבש שער אחד ובישל 3 ולא תמיד פתח בהרכב או שיחק בספסל? יש גבול כמה פראייר שחר מוכן לצאת בתקשורת/ כלפי בית"ר.

4. alexshw Member

פיליאבסקי שבר את הקרסול. יעדר בין חודש לחודשיים.
    כך מדווח האתר הרשמי.

בטח עכשיו יפנו לאופציית איציק כהן.

5. Ice Cream חסה

בדיוק כשכבר הוא חזר מאימונים בדה גראשפחאפ וצפוי לחתום אם עכו וההולנדים יסכימו ביניהן על דמי ההעברה (150 אלף יורו)? חוץ מעכו שיכולה להרוויח המון כסף דרך ההתמקחות, זה לא יועיל.

6. Butragueño מנהלים

איציק כהן רק יקפוץ על ההזדמנות אם חיפה תתעניין.
    אני אישית לא רוצה את איציק כהן, תמיד חשבתי שדין מורי יכול להשתבץ טוב בחיפה.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

דין מורי אוברייטד. אני אשמח לראות את איציק חוזר הביתה, יכול להוסיף מהניסיון שלו.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר אחד נראה לי בטוח, בלם חדש יגיע. כך לפחות אני מקווה...
    החתמת עזריאל לא מובנת לי, היות שאנחנו צריכים לפחות קשר הגנתי אחד, ומישהו שיעזור בבניית המשחק.
    קשה לי להאמין שעזריאל הגיע כדי לשחרר את דבאלישווילי. הגאורגי לא סקורר מחונן, אבל אני לא רוצה בשחרור הגאורגי כדי שתהיה לנו התקפה עם אזולאי, עזריאל ועמאשה. האחרון עוד יבלוט בליגה, אבל שני החבר'ה האחרים?

אני לא יודע עד כמה הדיווח הזה רציני, אבל האם מכבי חיפה כן תחתים עוד קשר הגנתי?
    http://one.co.il/Article/184053.html
    (וואן אולי אתר לא אמין ורציני, אבל בזמנו הם כן צדקו עם הסקופ עם גולסה ולאציו)

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העונה כל מה שאנחנו חושבים שצריך לקרות, לא קורה, אבל איכשהו משהו קורה שגורם לאלישע להבין שצריך לעשות שינוי. אמרנו שדוידוביץ גרוע בסוף העונה החולפת, הגיעו שני המשחקים הנוראיים שלו שגרמו לאלישע להבין שהוא פשוט צריך שוער אחר. בקישור אמרנו שיש דלילות שלא שכנעה את אלישע, אחרי ההשעיות של שניהם, אלישע משתכנע שצריך קשר אמצע. עכשיו, כשגם בלם אמרנו שצריך כבר מזמן, הגיעה הפציעה של פביאבסקי שנראה שתזרז את התהליכים ברכישת בלם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/11
  10. Ice Cream חסה

אבל אין לאלישע מה לחפש בשוק שיתאים למכבי חיפה, ומה שיש מאוד יקר עבור היכולת שלהם והתועלת שהם יביאו לחיפה, וגם לשחקנים הצעירים למיניהם שנגיד ויספיקו לחיפה כמו זגורי וסולליך יש דרישות שלא מתאימות למועדון מקצועני. רק במקרה שזה משהו שיציל את בית"ר שחר יהיה מוכן לשים את הכסף...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/11
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מבחינתי איציק כהן בעמדת הבלם השלישי בהחלט יכול להוות תחליף ראוי למקרה של פציעה / השעיה. לסמוך על פאלאח הצעיר להמשך העונה נראה לי הימור גדול ביותר, בטח שהבלם הכביכול "מנוסה" שלנו הוא זה שנפצע.
    מחר אלישע יתרגל את ההרכב שיפתח בשבוע הבא, כאשר נוכל להתרשם לראשונה מפאלאח ובולייט בצוותא. גם מגרשוילי יפתח בעמדת המגן השמאלי.

12. Civil Anti Madridista

אם השמיכה כ"כ קצרה, למה גם זגורי בדרך החוצה? מה יש עודף ישראלים בשוק?

במקום עזריאל הייתי מביא את קובי מויאל, ראיתי שיש כאן לא מעט מתנגדים לגביו אבל הוא יכל לפרוח אצלנו. והוא בוודאי עדיף על בוקולי וסיידו. שחקן אגרסיבי שעשה סוג של התקדמות בשנה האחרונה

בנוגע לחיזוק, מה כבר יש להגיד. חודשים אלישע מודיע לכל העולם שהוא רוצה חלוץ ותראו איפה אנחנו היום. העונה מתחילה עוד 3 דקות ואנחנו אם בלם וחצי בהגנה ובלי קישור

13. Ice Cream חסה

אתה רוצה בסגל שחקן שדורש התחייבות למקום גבוה ברוטציה בלי קשר ליכולת?

14. Mellow29 Kopite

הוא יכול לדרוש עד מחרתיים. לא אתה ולא אני יודעים מה הוא באמת דורש אלא מה העיתונאים בשקל אומרים לנו, והוא בכלל תחת חוזה ומחויב להתאמן ולעמוד לרשות המועדון.

15. Ice Cream חסה

די כבר עם הקלישאות של העיתונאים בשקל. אם עדיין לא למדתם לפתח שיטה למה להאמין ולמה לא אז הנה כמה עצות: מה שלא יוצא בכותרות מפציצות אלא בחצי שורה בכתבה, מה שמדווח בכל האתרים, מה שמגובה על ידי גורם במועדון, מה שרשום באתר הרשמי של המועדון. כבר אין משמעות אם זה ONE או הארץ, כולם בד"כ צודקים במקרים האלה.

העובדה היא שזגורי ואלמליח שוחררו לחפש קבוצה שתשאיל אותם, הסיבות? או שאלישע לא רואה את מה שכולם רואים- וזה שלחיפה יש 3 קשרים אחוריים כרגע, ולא נראה לי שהוא עד כדי כך דפוק. או השמועות על כך שזגורי הגיע עם דרישות שלא התאימו לחיפה, או הוא עצמו לא מתאים לחיפה.