מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

קובי מתאים מקצועית בליגה הזו לכל קבוצה בתור קשר אחורי. הורס ההתקפות (של היריב, אם אתה מתעקש להשחיל פה בדיחה) הכי טוב בליגה, פייטר ענק, מתקל מעולה, יש לו משחק ראש מצוין והוא שיפר במשחק ההתקפה שלו הרבה פרמטרים- הוא יודע גם למסור קדימה וגם להגביה יפה. אם הוא יבוא על אותה מוטיבציה כמו שהייתה לו בבית"ר, אז תרוויחו. אז זהו, קובי (כמו גם מנשק האדידס) ממש לא שש לעבור לחיפה והוא מציב להם דרישות גבוהות מאוד (בטח ביחס לאלה שהוא מוכן להתפשר עליהן בבית"ר :aaa8:), רק שבניגוד לפוץ הגנב מויאל באמת יעשה הכל כדי להישאר בבית"ר ולא יטזז בנו על גבי העיתון, אם כבר לא אירופה.

מבחינת ראובן עטר נראה הכי הגיוני לחפש אופציות זמינות כל עוד המו"מ עם השחקן שהוא בנה עליו לא זז. אולי זה בעיה שיש רק מועמד אחד (שוב, לחיפה אין תקציב ל-20 סקאוטים שישבו 5 ימים בשבוע במשרד מהבוקר עד הערב ויכינו תיקיות על מועמדים)- אבל אין מה לעשות אם שחקן לא רוצה לעבור לקבוצה, ושחר לא צריך להתפרע עם סכומים עכשיו על שחקן שגם ככה הוא חתכית חתול בשק.

והשנה אני לא יודע אם בית"ר מקבלת עזרה משחר שהוא משלם 2.5 מיליון שקל ונותן את עזריאל ומגרלשווילי בחינם על שחקן שנגמר לו החוזה בעונה הבאה, או ששחר מרוויח שחקן ענק במחיר שקית הפתעה ועל הדרך נפטר מהסוכן של הארץ...

מה קרה? לא קונים מנויים אם לא מביאים לכם את מסי?

2. G.B7 ירוק עולה

הזוי לשמוע שוב! על אדון סארי פאלח שעוד פעם יצא לחו"ל הוא רק עלה מהנוער וזה לא שבעונה שעברה הוא היה כוכב בלם בינוני עם פוטנציאל.
    פשוט לא מובן לי למה לעשות את זה מכבי חיפה לא עמדה בדרך של אף שחקן לצאת לחו"ל :תומר חמד,ליאור רפאלוב,שלומי ארביטמן,בירם כיאל.
    סארי פאלח רק התחיל את הקרירה וכבר רוצה לצאת לחו"ל אבל יש דרך
    וגם בנושא טאלב טוואטחה מגן עם פוטנציאל גדול שגם הוא בעונה שעברה היה בנוני.

3. Ice Cream חסה

חמד סיים בחיפה חוזה, ובכלל הוא נתן חצי עונה טובה בלבד וכשמכבי חיפה באה להציע לו הארכת חוזה הוא שלח אותם כמו ששחר שלח בזמנו את ברקוביץ' שרצה לחזור לעונת פרישה...

ובכלל זו המדיניות של מכבי חיפה בשנים האחרונות- לייצר שחקנים צעירים ולמכור אותם לחו"ל, זה גם חוסך לשחר הוצאות. כנראה שהנושא הזה (בתיווכו של דודו דהאן שנהייה שם דבר בישראל ובבלגיה) הלך רחוק מדי בחיפה וזה גרם לכל פוץ ששיחק משחק אחד במדים של חיפה לדרוש עזיבה.

4. cm punk Member

אני לא חושב שצריך להשאיר את פאלח ואת טלאב, הם לא מכבדים את המועדון שהם נמצאים בו וזה חבל מאוד,אני חושב שאם הם ישארו הם רק יעשו נזק

5. Ice Cream חסה

אז על זה שהם עשו בלגאנים ונזק כדי לעבור לחו"ל תתן להם פרס של שחרור לחו"ל?

6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק: אסור להעניק גושפנקא להתנהגות המבישה של צמד החמורים הללו בכך שנספק להם את מבוקשם ביתר קלות. אם פלאח וטוואטחה אינם מעוניינים להיפרד מאיתנו כידידים, מן הראוי שלא ננסה לסיים את הסאגה בצורה "יפה" בעצמנו; הווה אומר כי יש לשחרר אותם רק במקרה שתוגש הצעה כספית גבוהה מאוד בתמורה לשורותיהם. אם זה לא יקרה, תמיד ניתן לייבש אותם ביציע...

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/12
  7. Don Joan Roman Member

פלאח וטוואטחה הם 2 חוצפנים מהרמה גהבוהה ביותר שיש בעולם, מותר להם לא להסכים לחוזה שהציעו להם, מותר להם לא לחתום על הארכת חוזים, מותר להם לדרוש מה שהם רוצים אבל הלו אתם תחת חוזה בקבוצה, תכבדו אותו ותגיעו לאימונים.
    2 אפסים, אם אני אוהד מכבי חיפה אני לא רוצה לראות את 2 הנבלות האלה לובשים את המדים לעולם.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בוא נשים דברים על דיוקם.
    מנויים נמכרו, נמכרים וגם ימשיכו להימכר, ההנהלה ציפתה שהאוהדים "ייתנפלו" על המנויים ולא מבינה למה קצב המכירה נשאר כשגרתי. אגב, מחיר המנוי עלה לעומת העונה החולפת.
    אין פה אפס. המועדון נתן את אחת מהעונות הגרועות ביותר שלו ממתי שעלה לליגה הבכירה, ואתה מצפה ממנו להיערך בהתאם, לבצע שינויים בעמדות שמצריכות שינוי. לבנות על זה שחן עזרא הוא היחיד שיעשה את אותו שינוי, ולצפות שהאוהדים יישתכנעו ויירכשו מנויים בצורה קיצונית זאת בדיחה. העמדה ההכי חשובה שהמועדון הזה זקוק לה כבר שנים על גבי שנים זה קשר אחורי טוב, מדהים איך עוד שנה עוברת ושוב לא מצליחים להחתים אחד כזה.

9. Igi Member

איך הגענו למצב ששני פישרים קטנים ומסריחים שכאלה שלא קרעו עוד זוג נעליים, מרשים לעצמם להתנהל ככה. הם יגמרו בסופו של דבר הרבה יותר גרוע מגולסה.

10. Ice Cream חסה

אחת העונות היותר גרועות? עוד עונה בלי לרדת מהמקום ה-5, שנה 25 ברציפות. זה שנולדת הרבה אחרי שהמועדון עלה לליגה הבכירה לא אומר שלא הייתה קבוצה לפני זה, וגם תשווה את הקבוצה שלך לטלטלות שעוברות קבוצות אחרות ושים דברים בפרופורציות- כלומר תקנה מנויים באותו יחס של הישגים של מכבי, בית"ר והפועל.

בדקתי את המחירים, 1000 למבוגר ו-600 לנוער זה מחיר הוגן וסביר.

המועדון כן עשה שינויים ושינויים שאמורים למשוך קהל: החליפו את הפטרייה בתלתלים לבקשת האוהדים וזה מהלך שאמור לגרום להם לחטוף מנויים כמו לחמניות חמות. ואם היו חורגים מהמדיניות ומביאים 2 קשרים אחוריים (אפשר לחשוב שרק בזה תלויה עונה עם הבדל בין טרבל לעוד עונה במקום החמישי) באמת ברמה הכי גבוהה בעולם- את זה רוברטו ואת תומאש הובשמן, זה מה שהיה גורם לאוהדים להתנפל על מנויים?
    ונגיד שבאמת הדרישה שלכם היא שיביאו קשר אחורי טוב, באים להביא לכם את הקשר האחורי הכי טוב בליגה, מה עוד אתם מצפים? שינחיתו זרים תותחים? זה יפה לדבר בסיסמאות, תביא שם. משום מה גם יש לי תחושה שעם רולה ואולמדו היו מגיעים זה גם לא מה שהיה גורם לאוהדים להתנפל על מנויים. יש סיבות אחרות- אולי קרית אליעזר המיושן, אבל אולי זה גם כי סתם אין לאוהדים שלכם את זה, ולא משנה מה יעשו עבורם.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם מכבי חיפה תתן פרס ל2 האלה היא בושה וחרפה
    שיישבו 10 שנים ביציע על הפוזות שהם עושים הקיץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/6/12
  12. alexshw Member

לדעתי טווטחה עוד יתיישר.
    לגבי פלאח, אז החמור הזה שוב טס לחו"ל, נו ומה? יבוא לקבוצה X וודאי שישאלו אותו על החוזה במכבי חיפה, אחרי זמן קצר אותה קבוצה תבין שהוא אידיוט גמור ותזרוק אותו מכל המדרגות. אף אחד לא ירצה להסתבך, בטח בגלל שחקן ללא שום רקורד בכלל.

דודו דהאן טוען שהחוזה לא תקף כי הוא לא שודרג, אני בטוח שבמכבי חיפה למדו ממקרה גולסה ואין כאן שום פריצה שמאפשרת לפלאח לברוח מהחוזה שלו.

עדכון: מכבי חיפה תדרוש על פלאח מליון וחצי יורו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/12
  13. Don Joan Roman Member

בדרך כלל אני נגד קבוצות שמונעות משחקן להתקדם, במקרים הנשיא"ל אני במקום שחר דורש גם 4 מיליון יורו שבפעם הבאה יחשבו טוב טוב לפניי שהם עושים מה בראש שלהם, בושה וחרפה.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי שאמר פה על מויאל שהוא לא מתאים מקצועית לחיפה לא ראה אותו משחק כנראה, קשר אחורי ברמה גבוהה מאוד שאולי לא טכני מספיק ולא מצטרף הרבה למשחק ההתקפה אבל הגנתית הוא אולי הקשר מספר 1 בארץ. אם לא הוא בית"ר נראית שונה לגמרי תחת אלי כהן ולא לטובה.

15. Ice Cream חסה

אם כך אז זה סיפור אחר לגמרי, ומכבי חיפה אשמה...