מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. alexshw Member

מקווה שקטן ישחק תפקיד מינורי. היתר יאבקו על מקומם בהרכב. צריך עומק.

2. ertyo Member

קטן לא יהיה בהרכב.
    ימפולסקי מיותר.
    בעיקרון גם עזרא וגם הזר שרוצים להביא הם ורסטיליים-יכולים לשחק באמצע ובצד שמאל.
    ורד וסולליק יתחרו על צד ימין.
    במערך של עטר יש באמצע שני שחקנים יצירתיים,כנראה גולסה ועוד זר ובצד שמאל ישחק חן עזרא.

3. Butragueño מנהלים

קטן ישמר למערכים של שחקן התקפי באמצע, ורד וסולליך יאיישו את הקשר הימני (לא חסרים פציעות במכבי חיפה) לפי רוטציות, הלוואי וימפולסקי ישוחרר כבר, עזרא מצד שמאל יחד עם גולסה שיכול להיות גם באמצע, ומה שחסר זה עוד קשר בעמדה הזאת וקשר אחורי.

4. Don Joan Roman Member

עבר כמה ניתוחים ועדיין הוא שחקן מוכשר שעם הקבוצה הנכונה יכול לתת אחלה כדורגל, מה שכן וזה אמר המגיב אחרייך, הסיבה שבגללה מכבי חיפה לא צריכה אותו היא כי הוא כבר לא הילד הטוב מאשקלון.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx כתבתי עליו כבר בדיון פה, אבל אולי השמטתי דברים - שחקן התקפי שלמרות שהוא מתואר כעושה משחק מבחינתי הוא יותר מדייהפונטה (חלוץ שני קיצוני) שמחפש את השער בבעיטות מרחוק או במסירה לגול, פחות מנהל את משחק ההתקפה של הקבוצה כמו עושה משחק קלאסי. במובן הזה הוא מזכיר את פדרו גאלבאן, שלפני הנחיתה בישראל תואר לעתים כעושה משחק. לרולה יש רגל טובה מכל טווח והוא יודע גם לעשות דריבל. הוא די קטן פיזית ונעלם לעתים בדקות רבות של המשחק, די קריטי אם מצפים ממנו באמת להיות מנהל משחק (מה שהוא לא לדעתי).

בעבר רולה נחשב לשחקן טוב בליגות הנמוכות וברמה הלאומית מעטים הכירו אותו, רק בשנתיים האחרונות פרץ לליגה הבכירה (שהוא כבר לא ילד) וזכה לחשיפה גדולה די מהר. בשנתיים האלו הוא הציג אמנם יכולת גבוהה, אך באחת מהקבוצות החלשות של הליגה ככה שצריך לקחת דברים בערבון מוגבל (גם בזה מזכיר את גאלבאן, שאם אני זוכר נכון ירד ליגה למרות שהציג יכולת סבירה מבחינה אישית). לדעתי מדובר בשחקן מעניין לישראל שיכול להצליח פה, אני רק חושב שחשוב למי שמביא אותו לדעת איזה שחקן הוא מביא בדיוק. כי רואים ארגנטינאי מספר 10 כזה, קטן פיזית וטכני, וחושבים שמביאים ריקלמה לעניים, אבל בפועל מדובר יותר בשחקן של הנגיעה האחרונה (בעיטה או מסירה) ולא ממש של ניהול משחק (תפקיד שהוא אולי יוכל למלא בליגה בא משחקים בקצב נמוך כמו פה, אבל לא מילא באולימפו).

אולמדו הוא שמו וקשר הגנתי הוא עיסוקו.

מי שיצפה ממנו לתרום הרבה למשחק ההתקפה צפוי להתאכזב.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשורות משמחות (אם כי יש שיראו אותן באור שלילי): בדף הפייסבוק הרשמי של המועדון פורסם כי ניר דוידוביץ' סיכם את תנאיו לעונה הבאה.

7. Civil Anti Madridista

מצטרף, ממש לא מחזיק מהשחקן הזה. אם הוא מוכן לשחק בבית"ר בהתנדבות שיעשה את זה

8. Raulito Madridista

חן עזרא בדרך למכבי חיפה - זה עניין של זמן והעיסקה כמעט סגורה. לדעתי מדובר ברכש קטלני של חיפה. הליגה מאוד בינונית אבל אם יש מישהו שמתעלה מעל האפרוריות זה חן עזרא. על המהירות והדריבל אין עוררין ואני זוכר איך הוא פירק את גרשון ובנאדו כבר לפני שלוש שנים כמה שבועות לפני שנפצע בצורה קשה - וכעת עזרא הוסיף לרפרטואר(אכן, מילת שגיא כהן) גם את חוש הכיבוש והתנועה לעומק. ראובן עטר תמך בו ללא עוררין ועזר לו לבצע התקדמות גדולה. חן עזרא כיום הוא אולי השחקן הכי טוב בארץ יחד עם עומר דמארי.

לגבי ברק יצחקי - אני מבין את אלה שזה קורץ להם ונשמע מפתה ממחשבה ראשונה ולא מעמיקה בנושא - בטח יצחקי יבוא עם מוטיבצייה לקבוצה חדשה, הוא כבר הצליח תחת עטר ומדובר בשחקן שמגיע כאילו בחינם. מצד שני, יצחקי יכול לזעזע את עניין השכר במועדון, הוא לא מקצוען ולא בטוח שהוא מתאים למרקם של מכבי חיפה.

9. alexshw Member

החיזוק הגדול של הקיץ הגיע - יא יא סיידו סיכם בפוליישטי הרומנית.

10. alexshw Member

אחרי שהלך אחרי הלב ו"נשאר" במכבי נתניה, חן עזרא "הלך אחרי החלום שלו" והפך היום לשחקן מכבי חיפה.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בעוד שנתיים - חן עזרא הולך אחרי הרצון לקבל דקות משחק וחותם בבני יהודה

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שחן עזרא הרוויח ביושר את כל העוקצניות כלפיו לאחר שדילג מספר פעמים בין שתי קבוצות תוך חודש ימים. לצערי הרב, במגרש הוא ירוויח במהרה את הכבוד שלו בחזרה, כי בליגה הזו אין מי שיעצור אותו, מלבד האפשרות שיפצע - בזה אני נאחז.

13. abcd Member

כמו כולנו, עזבו אותנו שחקנים בעבר, תמיד זה כאב אבל הפעם יש משהו מעבר. אין שום תירוץ למהלך של עזרא את נמני, כפיות טובה ותאוות בצע נטו ולכן כל מה שנותר לנו לאחל לו זה להיכשל ובגלל שלדעתי אין באמת סיבה שהוא לא יצליח בחיפה, פציעה זה המוצא היחיד שלנו. אין לי למה להשוות אבל לדעתי לראות אותו גומר את העונה יהיה קצת כמו תואר(ולא, אני לא ארחם עליו, ה-190 אלף יורו עדיין ייכנסו כמו שעון)

14. alexshw Member

טווטחה מתנהג באופן גועלי בדיוק כמו פלאח ומתכוון להחרים אימון.
    נמאס מההתנהגות הזו. לקנוס במשכורת חודשית. מי אתם בכלל חבורת חארות. אתם הייתם בין הגורמים הראשיים לעונה המאכזבת.

ובנושא אחר, שוב שחר תורם לבית"ר ומביא שחקן שסביר להניח שלא מתאים מקצועית. במקביל המו"ם עם הארגנטינאים נכשל. אני באמת מציע לעטר להביא שני זרים לקישור ולא להסתמך על מויאל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/12
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הנה עוד פישר שחושב שאחרי עונה אחת הוא צריך לקבל חוזה של שחקן בכיר. שדרגו לו את השכר ביותר מ 30 אלף דולר, שחקן בן 20 שנתן עונה אחת טובה בבוגרים, מה הוא רוצה? עוד חוצפן. פאלח לפחות הגיע היום לאימון וערך בדיקות רפואיות. טאלב החליט שלא מתאים לו. משהו צריך להסביר לצעירים האלה שהגיע הזמן שיידעו את מקומם.

בנוגע לזרים, ממש "מפתיע" ששוב שחר בוחר להתפשר בבחירת הזרים ומחפש את הפיתרון הקל והזול יותר- קובי מויאל. מצחיק שבאים בתלונות לאוהדים למה לא מתלהבים לרכוש מנויים העונה אבל בפועל העמדות היחידות שהיו צריכות חיזוק- לא נרכש אף שחקן שאכן ישדרג אותנו. אגב, לדעתי בלי קשר לאם יוחתם מויאל או לא, צריך עוד קשר אחורי. אי אפשר להתבסס עונה שלמה על שחקן אחד, עם כל הכבוד לבוקולי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/12