J.R Riquelme, ההפך הוא הנכון: לו הקלטות והדיסקים לא היו זוכים לחשיבות כה רבה בקרב מועדוני היבשת, סביר להניח ששחקן כמו טוואטחה לעולם לא היה מקושר לקבוצות בקאליבר של האנובר (במיוחד לאחר העונה הנוראית שחווה). בכל אופן, תסריט בו שיימן יציג יכולת טובה מהמגן השמאלי הנוכחי שלנו בהחלט יכול לצאת אל הפועל, אבל האם כל שעלינו (מועדון גדול עם שאיפה לרוץ לכל התארים) להסתפק בו הוא שחקן הגנה בעל שתי רגליים?
זה בערך מה שעשינו השנה הזו, לטואטחה אין שום דבר יעיל בכל הקשר לתפקיד מגן שמאלי. ההרמות שלו נוראיות, חוץ מההגבהה לימפולסקי בגמר הגביע לא ראיתי ממנו שום הרמה טובה בשנתיים האחרונות. שמואל שיימן נראה כמו שחקן עם גוף בריא (לפחות יותר משל טואטחה), עם נסיון גדול יותר, ולא יודע למה, יש לי הרגשה שמגן שמאלי ששיחק בהולנד בשנים האחרונות יודע להרים כדור. בכל מה שקשור למה שאמרת - אני מסכים איתך.
שוב ניר עושה פוזות, כרגיל בכל מו"ם. האמת לפי דעתי הזדמנות מצוינת להפטר מהחוזה שלו. ושלא יספרו סיפורים על זה שלא עושים כבוד לותיקים. למה המועדון צריך להפגע בגלל שאותו שחקן ותיק אינו מודע לעצמו? אבל בסופו של דבר כרגיל בטח העניין יסתדר.
נו כן אז אתה נפטר מלשלם לו שכר גבוה. זו הכוונה. וואן האלה בידור טהור. אתמול היה דמארי היום זה שכטר ככה זה כשמדי יום צריך למלא 300 מילים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
מכבי חיפה התלוננה על דודו דהאן בפני תובע ההתאחדות בגין עבירות לכאורה על חוקי ההתאחדות ופיפ"א בנוגע לשחקנים. יותר מוקדם סארי פלאח הודה שטס לגנט וביצע בדיקות רפואיות במועדון.
ביזיון, גועל נפש. שחקן צעיר בעונתו המלאה הראשונה בבוגרים שקיבל את חולצת ההרכב לא מעט פעמים יורק עלינו ומנסה לברוח לבלגיה בלי אישור. איזה חוסר כבוד למועדון, לאנשים סביבו שהביאו אותו לאן שהוא עכשיו. פשוט נורא מה שהסוכנים עושים לשחקנים, צריך להגביל את זה איכשהו, זה מגיע למקומות לא סבירים (שפוגעים לא מעט גם בשחקנים עצמם מבחינה מקצועית, לא רק בקבוצות).
קשה לי להאמין שניתן להגביל את מעורבות הסוכנים בשיקולי השחקנים אותם הם מייצגים, משום שאי אפשר לדעת היכן להעביר את קו הגבול: האם ניתן למנוע מהם "לשווק" את השחקן לקבוצות מבלגיה? האם אסור להם ליידע אותו בהתעניינות בשירותיו מצד מועדונים מחו"ל, ולנסות לשכנע אותו לקבל את הצעתם? בהיבטים הללו, פחות או יותר, הסתכם תפקידו של דודו דהאן ב"פרשת גנט", למשל. האם, לדעתך, מדובר בהתנהגות שאינה לגיטימית? הטענה הזו מובילה אותי לעמוד התווך של הסיפור, האשם העיקרי במקרה המביך: סארי פלאח. בין כל הלכלוכים על דודו דהאן, עושה רושם שחזירותו של פלאח חמקה מעט מתחת לרדאר; אחרי הכל, הבלם הצעיר לא נחטף על ידי סוכנו ולא נסחט על ידו באיומים. הוא היה מי שנכנע בקלות ללחץ (הלגיטימי) שהפעיל עליו דהאן והוא היה מי שבחר "להשתין בקשת" על המועדון בו גדל וניסה לברוח לבלגיה ללא אישור; הוא ולא אחר. על כן, את סארי פלאח ודומיו צריך לגנות ולהוקיע מתוך המועדון - לא את הסוכן שבסך הכל עשה עבודתו נאמנה (גם אם בחוצפה מסוימת).
הסוכן הזה רק חושב על כסף,לגטימי מבחינתו,אבל יחד עם זאת הוא הורס את הכדורגל הישראלי. הוא משווק כל טמבל שנתן 2 פסים לקבוצת שקר כלשהי בבלגיה ושנה אח''כ מחזיר אותו עם משכורת כפולה. לא רק זה,הוא גם מפעיל לחץ על שחקנים בני 17 ומסובב להם את הראש שהם כוכבים ושבלגיה זו הליגה החלומית בשבילם. דודו דהאן הוא נוכל,מה שהוא עושה על פניו חוקי,אבל מסריח. טוב עשו במועדון שהפסיקו לעבוד עם היצור הזה. החלטה שניה שהם צריכים לקבל זה שכל שחקן נוער שיש לו סוכן-לשלוח אותו הביתה.
ertyo, מקור פרנסתו של דהאן טמון ב"שיווק כל טמבל שנתן 2 פסים לקבוצת שקר כלשהי בבלגיה" ו"הפעלת לחץ על שחקנים בני 17". מסריח? אולי, אך תרשה לי להניח שלו אתה היית מנסה לפתח קריירה כסוכן שחקנים, היית נוקט באמצעים זהים לחלוטין. בכל אופן, כל אמירותייך אינן סותרות במאומה את הטענות שלי כלפי סארי פלאח, אייל גולסה (הפלא ופלא - הסוכן שלו אינו עונה לשם "דודו דהאן") וחבריהם: בעיניי, מדובר בנוכלים הרבה יותר גדולים מאיש שיווק כזה או אחר - כיוון שהם אינם חשים ולו צל של בושה כשהם טסים בחשאי לבדיקות רפואיות בגנט, "בורחים" לעושר של לאציו ויורקים במודע לבאר ממנה שתו לרוויה במשך שנים. בשורה התחתונה, אותם צריך להעניש - למען יראו וייראו.
כמו שאמר תומר, זה לא משהו אסור. אם לקרוא למה שדודו דהאן עושה "מסריח", אז כל הקבוצות שמחליפות תלבושת כל שנה ומוציאות 3 סטים שחלקם בצבעים לא קשורים למועדון ובכך סוחטות את הארנק של הורים של ינוקות שרופים- הן תעלת ביוב בלתי נגמרת. ואת זה בכלל אפשר לומר על כל הנושא של שיווק ופרסום. דוידוביץ' חוצפן והייתי בועט אותו על טיל ממכבי חיפה. מבחינתו המצב מורכב: הוא גם חייב כסף וצריך 2 עונות שיסדרו אותו (כלומר את אביגיל...) כלכלית, אבל גם לא רוצה להרוס לעצמו את התדמית של הסמל במכבי חיפה ולא יהיה מוכן לשחק בקבוצה אחרת. כך שהוא ינסה בזכות כתבי החצר שלו והאוהדים לסחוט את שחר עד הסוף. כולי תקווה ששחר לא ייכנע כדי לחשוף את פרצופו האמיתי של ניר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. עכשיו אבל זה נראה טעות לוותר על שאראנוב, או שאולי שחר ועטר יודעים משהו על הכוונות של גידמאק להעביר את הכסף ומכינים את הקרקע ליולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אגב שאראנוב, ב-ONE מדווחים שחיפה לא מוכנה לשלם חלקי שכר של שחקנים במטרה להקטין את התקציב- וכל החבורה העליזה שראובן עטר שחרר: סיידו (קרוב לפלויישטי), שאראנוב, בוליאט (בעקבות ה"הופעה" שלו ביורו הוא אולי יקבל הצעות), עזריאל, מגרלשווילי, כהן, עותמאן ואולי גם מנדס- תשוחרר רק אם קבוצה תקח את מלוא השכר עליהם. וחלקם כמו שאתם יודעים מרוויחים סכומים דמיוניים... לא יודע עד כמה אמין ועד כמה שחר באמת יישם את זה, אבל זה טיפשי מאוד ורק דופק את מכבי חיפה יותר. שיינמן (הוא דומה מאוד למגרלשווילי, ביי דה וואי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx) נראה כמו שחקן סולידי. לא הולך להיות בלוף, אבל גם לא כוכב על.
חסרים לנו מגנים ימניים ולא סיפרו לי? עודד אלקיים, שגדל בהפועל חיפה ושיחק בעונה שעברה בבני סכנין, סיכם לשלוש שנים בקבוצה. השחקן הגיע בהעברה חופשית. מעבר לזה שאני לא באמת זוכר ממנו משהו מיוחד, מי זה ולמה צריך לצרפו אם יש לנו כבר את משומר ודגני בדיוק באותה העמדה? בכל מקרה, קצת פרטים על המגן הימני החדש: אלקיים (24) החל את הקריירה המקצוענית שלו בהפועל חיפה, במדיה שיחק בין השנים 2006 ל-2011. מהאדומים שבכרמל המגן עבר להפועל רמת גן ובעונה החולפת שיחק אצל שלומי דורה בסכנין. הוא פתח 31 פעמים בהרכב, כבש שער אחד (ב-0:3 על בית"ר ירושלים) ובישל שני שערים נוספים.