מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איגי, עד כמה שזה מדהים סולימאני המשיך לשחק...

לגבי פלאח וטוואטחה. מצדי שיברחו לאירופה, שם כבר יבינו שהבעיה היא קודם המנטליות הדפוקה שלהם. איפה ארבייטמן משחק היום? שכטר וגילי וורמוט הכוכבים הגדולים? במוקדם או במאוחר החבר'ה האלה יבינו עד כמה שהם שחקנים בינוניים.

2. alexshw Member

שיחרור טווטחה יהווה סימן לא טוב. בשביל מה הקבוצה אז משקיע בנוער הרבה כסף, אם היא מוכרת מבלי באמת שמספיקה להנות מהתוצרת שלה?

ובכלל עם כל ההשקעה בנוער טרם ראיתי עילויים יוצאים מן המחלקה. יש את קינן, שהוא בלם בינוני אבל בהחלט מאוד מחובר למועדון שלנו, אבל הוא עלה לבוגרים עוד לפני 8 שנים, לרפאלוב לקח שנים לפרוץ.
    חמד הפך לשחקן הבית הכי אהוב עליי בתקופה הזו ביחד עם קינן.
    כיאל שחקן טיפש.
    לא מספיק לטעמי. עדיין לא מסופק מעבודת מחלקת הנוער.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/12
  3. Igi Member

לא נראה לי ש"טיפש" היה הופך לאחד הכוכבים הגדולים של סלטיק ושל מכבי חיפה בתקופה ששיחק פה ולשחקן חשוב בנבחרת ישראל. זה שהוא עושה לפעמים החלטות פזיזות לא הופכות אותו לטיפש. הוא שחקן מצויין שפשוט קבלת ההחלטות שלו לפעמים במשחקים גדולים לוקה בחסר, בדגש על לפעמים.

אם כבר יש מישהו שאפשר להגדיר כשחקן "טיפש" הוא פאלח. הוא אומנם לא כזה על המגרש, אבל מחוצה לו ההתנהלות שלו פשוט לא ברורה לי. הוא לא הוכיח אפילו שהוא ראוי להרכב בקבוצה מובילה בליגת העל, אז איך הוא רוצה כבר לרוץ לאירופה וגם לשיפור מעמדו? אם יצליחו למצוא אלטרנטיבה טובה, שישלחו אותו לעזאזל.

4. alexshw Member

בסלטיק של היום גם מהראן ראדי יכול להיות שחקן מוביל. תעשה לי טובה.
    הבנאדם חסר אחריות בהגנה וחסר מושג בהתקפה.

וחוץ מזה סלטיק הייתה משיגה את האליפות האחרונה שלה גם ללא כיאל. שחקן מוביל בפציעות אולי.
    לפחות עקצנו אותם במחיר.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/12
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dudu-dah...rater_1385.html

6. Igi Member

אנשי כדורגל אמיתיים נתנו לכיאל להנהיג את הקבוצה שלהם במרכז השדה, במקרה גם הקבוצה המובילה במדינה בשני המקרים. כמו כן, גם בנבחרת ישראל הוא בורג חשוב באמצע, אבל כמובן שalexshw הגדול יודע יותר מכל אנשי המקצוע שבאמת השיגו משהו בכדורגל ולא ע"י זריקת סיסמאות חסרות תוכן כמו "חה! גם מהראן רדי יצליח ב'סלטיק של היום'.

הבן אדם שחקן עם יכולות מצוינות בשני צידי המגרש, אבל הוא צריך לשפר את קבלת ההחלטות שלו ויוכל להגיע לקבוצה טובה באחת הליגות הגדולות.

בכל מקרה אני אסיים את זה פה כי דיונים איתך עם חסרי תועלת, שום הסבר הגיוני שיביאו לך לא יעזור. אתה תמשיך כמו תמיד ללכת עם הראש בקיר ותביא סיסמאות של "פברק פציעות, טיפש והצליח בזכות הסוכנים". או משהו בסגנון. זה בסדר, בינתיים הוא ימשיך לככב בסלטיק ולהיות שחקן מפתח בנבחרת בעוד שאתה תקרא לו טיפש בלי שום הסבר הגיוני.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

8. ARSI Member

זה שעטר או הצוות המקצועי לא עקב אחרי שיימן כנראה במהלך העונה האחרונה לא אומר שאותו צוות לא ראה קלטות שלו. במועדון מקצועי כמו מכבי חיפה, עם מאמן כמו ראובן עטר, סביר להניח שיש מחשבה ובדיקה לפני שמחתימים שחקן חדש.
    אני אשמח לראות בחיפה מגן שהידע ההתקפי שלו לא מתחיל בדריבל יפה על הקו ונגמר בטיל חסר רגש וכיוון לאזור הרחבה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx נשמע כמו צעד שאין לו תקדים בישראל. שני הצדדים מפסידים מזה, חבל. אצל דודו מוחזקים השחקנים הישראלים מהטובים שיש וחיפה הוא מועדון איכותי. צריך צד שלישי שיפשר בינהם.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/12
  9. alexshw Member

אם אתה מחפש סיבה מקצועית לאיבוד אליפות הקיזוז, אז היא בראש ובראשונה כיאל, גם בנבחרת הוא ביצע כמה טעויות קריטיות.
    שחקן אוברייטד שמשחק בליגה למקומות עבודה.

אני כבר לא מדבר עלזה שהלויאליות שלו למועדון יותר גרועה מזו של תמיר כהן.

איפה הוא מככב בדיוק בסלטיק? הוא פצוע חצי מן הזמן וסלטיק יכולה לקחת אליפות שם גם עם הרכש שלה מהצ'מפיונשיפ.

ליגה בושה וחרפה, תראה את התוצאות שלהם בגביעי אירופה.

10. Milevskiy Member

מצד אחד אפשר להבין שחקן שרוצה לעבוד עם סוכן כמו דודו דאהן, רוב השחקנים היום כל מה שמעניין אותם זה כסף ולעשות פוזות. זה לגיטימי שהסוכן יעשה את מה שהוא צריך לעשות שזה להשיג ללקוח שלו את החוזה הטוב ביותר, רק הבעיה שנוכל כמו דאהן לא יודע את הגבולות שלו.
    מצד שני יש את הקבוצה, שכבר נמאס לה שכל טמבל שעלה מהנוער אחרי שני משחקים בטוח שהוא איזה סופרסטאר שיכול להציב תנאים.
    אם יש מאחורייך רזומה מוכח אז סבבה תבוא תדרוש דברים, יכול להיות שמגיע לך אפילו. אבל כשלא קרעת עוד זוג נעליים ולא הוכחת את עצמך אתה בא ודורש דברים כי הסוכן שלך חופר לך במוח זאת כבר חוצפה.
    בגדול זאת החלטה שנועדה להחזיר את כולם לקרקע לפי דעתי, ולשמור על אחדות וחדר הלבשה בריא.

11. ARSI Member

מתקבל על הדעת מה שאתה כותב, מילבסקי. אני רק מקווה שחיפה לא ילכו עם זה רחוק מידי וכל סוכן שיעשה קצת קונצים יכנס לרשימה השחורה. ככה האופציות של שחקנים מקומיים ילכו ויתמעטו.

12. Igi Member

אמנם הסבירות שיגיעו אלינו שחקנים המיוצגים על ידו תהיה יותר נמוכה עכשיו, אבל אני לא חושב שזה באמת יזיק לקבוצה. החלטה אמיצה וטובה. הגיע הזמן להפסיק את החלטורות האלה.

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי, ניסיון העבר אומר אחרת. נוסף על כך, קשה לי להאמין שראובן עטר צפה בקלטות שהכילו את מיטב ביצועיו של שיימן - היות שבכל אמצעי התקשורת פורסם כי הוא החליט להחתימו עוד ברגע בו הסוכן שלו הציע את שירותיו למועדון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/12
  14. Butragueño מנהלים

מספיק שיהיה לו שני רגליים, והוא יהיה יעיל יותר מטואטחה. לא צריך קלטות בשביל זה, אם מועדונים היו נותנים יחס רב לקלטות, האחרון לא היה מחוזר ע"י האנובר.

15. ARSI Member

עם ככה במקרה של כישלון נוכל להגיד שהכתובת הייתה על הקיר. ציון 3.