מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה עד כמה טובה אמורה להיות "קבוצת חלומותיך". אם רכש זר הכולל שחקנים דמויי טישיירה, דבאלשווילי, מסיללה וקולמה ישביע את רצונך - הרי שהפנטזיה שלך בהחלט ברת קיימא; יחד עם זאת, אם התסריט היחיד אשר עולה בדמיונך הוא מכבי חיפה "איכותית באמת", המזכירה את החבורה שרקדה על הדשא של קרית אליעזר בשנות ה90 - כדאי לך להחזיר אותו לבלוקבסטר במהרה.

הסברה הזו מהווה את עמוד התווך עליו מתבססת גישתך המעוותת. אם אף קבוצה בישראל לא יכולה לבנות על רווחים מהליגה המקומית, מדוע עליה להתפרע בשוק ההעברות בעונה בה אין לה שמץ של סיכוי להכניס סכומים ראויים לשמם (הכוונה, כמובן, להשתתפות בצ'מפיונס ליג או אפילו בליגה האירופית)? האם אתה באמת מעוניין להיווכח בתוצאותיה של אותה התאבדות תקציבית בעוד 4-5 שנים?

תרשה לי להסב את תשומת לבך לנתון הבא: במהלך הקדנציה של אלישע לוי בקבוצה, רשמה מכבי חיפה את ממוצעי מכירות המנויים הגבוהים ביותר בתולדותיה (לפחות ב3 העונות האחרונות). אם כך, כיצד הוא מסתדר עם ההנחה שלך, הגורסת כי "רק השקעה בשחקנים איכותיים תביא לרווחים ולשבירת שיאי מנויים"? האמת הפשוטה היא שדי בצלחת, גביע או העפלה לצ'מפיונס - בסך הכל ניצוץ קטן של הצלחה - כדי להוציא את האוהדים הירוקים מחוריהם ולהביא לנהירה המונית אל עבר הקריה (בקרוב יהיה זה אצטדיון "סמי עופר" אשר יוזכר בהקשר הזה). ובשביל לזכות באליפות בליגת העל מודל 2012/13, אין צורך בתקציב של 80 מיליון ש"ח, או בזרים יקרים במיוחד בעמדות הקישור וההתקפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/12
  2. alexshw Member

שוב ההנחה שלי היא ששחר רוצה את הצ'מפיונס בעונה הבאה באיצטדיון החדש ולכן יתן לעטר את כל הכלים שהוא ידרוש.
    נראה אם ההנחה הזו נכונה בחודשים הקרובים.

חייבת לבוא השקעה בזרים בעיקר. אצל הישראלים שניים-שלושה חוזרים וכנראה יביאו את עזרא.
    אם עטר יצליח לכוון את ורד, ימפולסקי וגולסה(בתנאי שאייל יפסיק להפצע) זה הרכש הכי טוב שיכול להיות לעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/12
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

4. GAGO123 Member

לגבי סארי פאלח-אני יכול לאמר לכם בוודאות שהוא טס לחו"ל ביחד עם אבא שלו ועוד קרוב משפחה....

לאחר כמה דקות אחרי שהוא כבר הגיע לביקורת גבולות דודו דהן היה באותו התור איתם אבל במרחק של כמה אנשים.

5. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יתרה מזאת, איציק יצחקי מוסיף שסארי פלאח עבר בדיקות רפואיות בבלגיה והוא קרוב לחתימה בגנט.
    מאחל לו שלא יהיו לו טחורים מישיבה ממושכת על הספסל, שלום ולא להתראות.

7. alexshw Member

טפשות גמורה מצד הכתבים. בנאדם תחת חוזה במכבי חיפה. יכול לנהל מו"ם רק באישור המועדון ורק אחרי שיש סיכום בין הקבוצות.

8. Ice Cream חסה

פלאח לא מנהל מו"מ, רק עובר התרשמות הדדית בבלגיה...

9. alexshw Member

מי אישר לו? גם ההתנהגות שלו פסולה והוא חייב להיענש, אבל בארץ הכתבים מנסים לצייר תמונה כאילו הוא כבר הולך לחתום.
    אין דבר כזה. קודם המועדון חייב בכלל להסכים למכור אותו וגם להסתדר על הסכום

10. WellNeverDie Member

הסיפור עם הרוש נראה הזוי לחלוטין. לא מבין את זה, נמאס מהתרומות האלו ומקווה מאוד שעטר יעמוד על שלו ולא יתן לזה לקרות. הרי אם לא רוצים את הרוש השנה, שיחכו לשנה הבאה. כך הוא קרוב יותר בשנה לסיום חוזה והמחיר, בהתאם, קצת יותר.
    האמת שאני לא מחזיק ממנו שוער ענק, אלא פחות או יותר ברמה של אדרי - למרות שלאדרי הרבה פחות דקות משחק וניסיון.

11. Ice Cream חסה

אם שחר ירצה, הוא לא ישאל את עטר אם לקנות ולהשאיל מיד את הרוש. זה התפקיד של ג'נרל מנג'ר- לא מאמן. ושחר הוא זה שמשמש בתור ג'נרל מנג'ר בחיפה...

12. WellNeverDie Member

נכון, אבל לבנתיים עטר התעקש וגם קיבל צוות מקצועי כרצונו (למרות שזה לא נראה הכי חכם, ואני במקום שחר הייתי מתעקש על הצוות הנוכחי) ככה שלך תדע.

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריק בנאדו מונה למאמן קבוצת הנוער.

כבר כעת, כשבנאדו עדיין לא זכה להעביר את אימון הבכורה שלו, ניתן לסמן את ההחתמה הזו כהצלחה גדולה; התפקיד העיקרי של המאמן בגילאים הללו אינו מסתכם בהקניית ידע טקטי ובביצוע מטלות מקצועיות כאלו ואחרות - אלא כולל בעיקר חינוך למצוינות ולמקצוענות. אם לשפוט את המאמן החדש על פני שני הפרמטרים הללו, עושה רושם שאין ראוי מאריק לתפקיד. אני מאחל לו הצלחה מרובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/12
  14. Ice Cream חסה

קטנוניות: רק לי מפריע הקעקוע הענק שיש לו על היד? זה לא מסתדר לי עם מאמן, בטח לא של נוער...

15. alexshw Member

יוריצה בוליאט בסגל הסופי של קרואטיה ליורו.
    :aaarofl:

הוא הזר השני של מכבי חיפה שנמצא בסגל ליורו, אחרי שרוסו היה וגם שיחק ביורו 2004.