מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. Mellow29 Kopite

אתה רואה את אלישע כבר 3 שנים במכבי חיפה. אתה חושב שהוא מסוגל לעשות משהו שיפתיע אותנו לטובה?

אני נורא רוצה שנעבור, אבל כמו שזה נראה אנחנו נעוף בגלל שטויות קטנות. אם כבר לעוף אז בגדול, כדי לא לסבול את המאמן הזה במשך כל השנה.

2. סטפן שאלוי Member

באמת שבלי צחוקים וציניות: פיני זהבי ושחר ילידי נס-ציונה, למדו וגדלו יחד. תקרא בקורות החיים שלהם, תבדוק בגוגל. המכוניות ששחר מוכר ממילא עם הגה שמאלי, ולא מתאימות לאנגליה.

אני באמת לא רוצה לאבד את הרוש, שמאוד רוצה לשחק באירופה, ובחר בסוכן הטוב ביותר, ולדעתי הדרך הטובה ביותר היא דרך מכבי חיפה, ולא דרך הפועל ת"א, מה עוד שחיפה זקוקה מאוד לשוער מצויין.

3. Don Joan Roman Member

אריאל הרוש אכן יעבור לאירופה אבל דרך בית"ר ירושלים.

4. Mellow29 Kopite

הסרט של ערוץ הספורט על אריק בנאדו

שחקן אדיר, אחד הבלמים הישראלים הטובים אי פעם. אמנם הוא לא היה בעל נתונים גדולים אבל הוא חיפה עליהם בהרבה נחישות ובעיקר חוכמת משחק ולכן הגיע לאן שהגיע. נורא חבל לי עליו, שחקן מצוין וכנראה גם אדם די אינטליגנטי יחסית לענף שבו הוא משחק.

ועל אף העבודה העיתונאית היפה של עומר בנוביץ', נורא הרגיז אותי לראות מצלמות ועיתונים שורצים בחדר ההלבשה של הקבוצה לפני משחקים חשובים. אין פלא שאומרים שעיתונאי החצר הם אלה שקובעים את ההרכב, ולא צריך להיות גאון גדול כדי לזהות מי השחקנים שמדליפים ביקורות על שחקנים אחרים (בעיקר על זרים) מחדר ההלבשה. חבל מאוד שמועדון שמתנהל כמו אירופה כמעט בכל התחומים, כושל בתחום כ"כ בסיסי של להפוך את חדר ההלבשה לאזור סטרילי לפני משחקים ואחריהם. להעיף את עיתונאי החצר, ויפה שעה אחת קודם!

5. Butragueño מנהלים

וכרגיל, זה נהיה עניין של מסורת, דבידוביץ' נפצע בגב ובספק למשחק הקרוב. אולי זה ספין של ניר כדי להרגיש שלא "הודח" מההרכב הפותח.

6. סטפן שאלוי Member

תמיד כשהיכולת שלו גרועה, וזה קורה הרבה, אז הוא לפתע נפצע: פעם זה הגב, פעם הברכיים.

אני מתפלא שאוהדי מכבי חיפה קונים את הלוקשים שלו. הוא יוצר אי בטחון לחוליית ההגנה. זו הגירסה הצפונית של שטראובר. ואחר כך הוא גם מלכלך בלי טיפת בושה, ומנצל את טוב ליבו של יענקל'ה.

ועל "אלישע והטעויות" כבר נמאס לי לכתוב.

7. alexshw Member

אין לי ספק שהפציעה של ניר נקראת "מתיחה ברצועות החשק". הוא פרינצסה, לא בכבוד שלו לרדת לספסל.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניר בחר לו טיימינג מעניין להיפצע...

אני באמת מקווה ששראנוב ייקח את ההזדמנות שהוא מקבל בשתי ידיים, יתפוס מקום של קבע בהרכב וישים סוף לעידן דוידוביץ' במכבי חיפה. אם אנחנו רוצים להתקדם צריך לשים סוף לפארסה הזו.

זה קישור שנשמע מאוד סקסי, ועל הנייר מאוד מתאים למשחק בית, בו אנחנו אמורים לשלוט וללחוץ את היריבה, אבל אסור לשכוח שקודם כל אסור לספוג שער חוץ במשחק הזה. אני חושב שלפתוח עם כזה קישור מופקר זו תהיה הגזמה. אולי אפשר לעבור לכזה מערך אם רואים במחצית השנייה שהמשחק עדיין תקוע על 0-0 וצריך לעשות שינוי. אבל לעלות ככה נשמע לי מוגזם. מה גם שמוחמד גאדיר כל כך מעצבן אותי בשנה האחרונה, כואב לי לראות אותו משחק, בחיי...

9. Mellow29 Kopite

הביקורת על יניב קטן מגיעה לשיאה לאחר ההפסד 4-1 להפ' ת"א בסיבוב השני של העונה הקודמת - פציעה בגב והוא יורד לנוח ביציע.
    הביקורת על ניר דוידוביץ' מגיעה לשיאה לאחר ההפסד 2-3 לבוראץ בסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות - פציעה בגב והוא יורד לנוח ביציע.

ואני שואל - מתי לאלישע תהיה פציעה בגב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווידוביץ' בהחלט מכניס פה שערים עצמיים. מילא אם היה חס וחלילה שובר איזה אצבע או קורע משהו, אבל אחרי המשחקים מול בוראץ' כולם יודעים שדווידוביץ' כנראה היה יורד לספסל. מאד ילדותי אם הוא מזייף פציעה.
    אני באמת מודה לשוער על תרומה ענקית בעבר, אבל מה שקורה בשנה האחרונה דומה לאופרת סבון גרועה.

אגב, כמו שכבר ציפינו פה. ימפולסקי ועותמאן ישחקו במקום סיידו ובוקולי. אני רק יכול לקוות שהשלישייה שאמורה לשחק תעשה את ההבדל ושהיורדים לספסל יבינו שאם ברצונם להשאר שהם צריכים להתחיל לשחק תפקיד משני.

11. shlomydavid מנהלים

תולים תקוות בשארנוב כאילו הוא קסיאס. ואם שראנוב יעשה טעות פאטלית וזה יעלה לנו בעלייה, מה תגידו אז?
    שתהיה החלמה מהירה לניר ואמן שיחזור להרכב במהרה.
    אני עם ניר עד שהוא מודיע על פרישה..

12. Yotam Member

אני לא מבין עד כמה נסחפים באדישות כלפי שאראנוב, גם בקבוצה הקודמת שלו הוא הראה מנהיגות והפך לקפטן בגיל צעיר יחסית. אבל כנראה בחיפה חשבו על היום שאחרי (דוידוביץ' יפרוש) והחתימו אותו לשם כך.
    * וגם הגיע הזמן שמישהו צעיר ינהיג את חיפה, נאמר בספורט 5 שהשחקן הכי מבוגר שיפתח מול מאריבור יהיה משומר (27).

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/11
  13. alexshw Member

כל שוער יכול לעשות טעויות קריטיות, אבל אתה מתעלם לחלוטין ממצבו הגופני של ניר, גם כשהוא "כשיר".
    חלאס הבנאדם כבר בסוף הקריירה. הוא צריך כבר להפוך לשוער שני.

14. shlomydavid מנהלים

בעניין ניר וגם יניב, הלב חזק מהראש.
    אני יודע שניר בסוף הקריירה, אבל אני רוצה לראות אותו בשער ולא יושב על הספסל בכל העונה הזאת.
    לשראנוב יהיה מספיק זמן להוכיח את עצמו.

15. alexshw Member

המועדון מעל הכל. אין שחקן, גדול ככל שיהיה, שנמצא מעל המועדון. המצאותם בהרכב פוגעת בקבוצה מקצועית.