מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. אלי מתחן Member

כמו ואן גוך אתה, לא מוערך בזמן אמת.
    נראה לי שאנחנו נצליח לחיות עם העובדה שלא גילינו את הגאונות.

2. WellNeverDie Member

DeLaHaza - ברגע שאתה אומר לי שסיידו נתן כמה משחקים טובים או שמשומר הוא המגן הימני הטוב בליגה, אני מתחיל לחשוד שלא ראית אף משחק של מכבי חיפה העונה.

מקום חמישי למועדון כמו מכבי חיפה זו בושה (כנ"ל לגבי מכבי ת"א למשל או בית"ר ירושלים, למרות התקציב ושאר הבעיות). אני לא מסתכל על שאר הליגה, אני מסתכל על מכבי חיפה. נכון שכל הליגה פח גם המועדונים המובילים נסחבים אחריה, וזה תפס כתירוץ בעונה האחרונה שלא הצגנו כדורגל גדול ועדיין היו בעיות בסגנון סיידו, קולמה, משומר וגם קטן. העונה הזאת היא בושה בכל קני מידה של מכבי חיפה. וכן, אני מבדיל את המועדון הזה שאני אוהד משאר הליגה העלובה שלנו.

3. oranfu Member

לסיידו היה כמה משחקים טובים (בעיקר עונה שעברה) והוא עדיף על קולמה.אבל בגדול הוא לא מספיק טוב.

משומר אכן המגן הימני הטוב בליגה.הוא מהיר מאוד,יש לו מסירות טובות,סגירה אלכסונית טובה ובגדול הוא סותם הרבה מאוד חורים שההגנה שלנו יוצרת.
    הוא אמנם לא להיט מבחינה התקפית,אבל הוא רחוק מלהיות גרוע כמו שהאוהדים עושים ממנו.
    ההגבהות שלו השתפרו משמעותית,יש לו דריבל טוב ובעיטה טובה.
    הוא גם כמובן נלחם יותר מכל שחקן אחר בקבוצה.
    אבל רוב האוהדים החליטו שהוא גרוע,אז מה כל התכונות האלה מעניינות..

והסגל הוא לפחות לפחות לפחות השלישי בטיבו בליגה.
    אלישע באמת לא מאמן,ומי שרואה את חיפה באופן קבוע זה ברור לו.אין שיטה,אין הנעת כדור מסודרת,איו תנועה בלי כדור,אין משחק לחץ מסודר, ההגנה לא מתואמת, ניהול משחק הזוי ותמוה..
    אבל הוא בחור נחמד והתקשורת אוהבת אותו,אז לא שומעים ביקורת עליו.שומעים ביקורת על השחקנים,על שחר, על הקהל..

4. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

באוסטריה מדווח כי איברהים סקאגיה (31), בלמה האוגנדי של רד בול זלצבורג, עשוי לחתום בשורותינו. אמנם, אין לי היכרות מעמיקה עם השחקן המדובר (ההתרשמות היחידה שלי ממנו מבוססת על צמד המפגשים בין האוסטרים לאדומים במוקדמות הצ'מפיונס לפני שנתיים - בהם הוא הציג יכולת פושרת למדי), אך בהתחשב בגילו המתקדם ובזהותם של השחקנים המגנים על העורף שלנו בשלב הזה - אינני מזהה כל צורך להביאו. במקום להוסיף עוד זר לחוליית ההגנה, מוטב לצוות המקצועי להתמקד במציאת קשר אחורי או שחקן אגף, הראוי ללבוש את המדים הירוקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/12
  5. alexshw Member

לא זכור לי יותר מדי מקרים אם בכלל, שהפרסומים בחו"ל לגבי זרים חדשים של חיפה התבררו כנכונים.

6. Ice Cream חסה

למה מכבי חיפה צריכה בלם זר שלישי?

7. Lazarobbie Member

בוליאט שוחרר, אז זה בעצם אומר שבמידה והבחור האוגנדי יגיע, יהיו שני בלמים זרים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/12
  8. Ice Cream חסה

אבל פיליאבסקי חזק, וצ'וצ'אליץ' נשאר, אז 3.

וזאת טעות. כי מכבי חיפה ומכבי פתח תקווה הן חלק מבדיוק אותה ליגה עלובה.

9. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx.

ובנימה יותר רצינית - ההפרדה בין מועדוני פאר מקומיים כמכבי חיפה או כמכבי תל אביב, אשר מכוונים את ציפיותיהם לשחקים בכל המסגרות, לבין קבוצות כמו רמה"ש ועכו - אשר שואפות בסך הכל להתברג באמצע הטבלה - הינה נכונה ולגיטימית. פערי הציפיות מהווים, למעשה, את הגורם העיקרי לכך שעונה המסתיימת עם מקום בשיפולי הצמרת נתפסת ככשלון צורב בקרב הירוקים - בעוד שבהפועל חיפה, לדוגמה, היו מתייגים אותה כהצלחה כבירה.

10. Ice Cream חסה

מן הסתם הציפיות של מכבי חיפה שונות מאלה של רמת השרון, אבל שתיהן חלק מאותה "ליגה עלובה" שעליה ניסן מדבר.

כמו שאוהדי מכבי חיפה או מכבי תל אביב אומרים "סתכלו על שאר הקבוצות מהן כבר שוות בושה לא לקחת בליגה כזו אליפות" אז גם אוהדי רמה"ש יכולים ואוהדי נתניה אפילו פה אומרים (הזוי, אבל קורה) דברים בסגנון "כל הגדולות במצב עלוב זה בושה שאנחנו לא לוקחים אליפות". אולי החלק של מכבי חיפה בעליבות הליגה הזו הוא פחות רציני, אבל גם לה יש חלק בלעשות אותה ליגה עלובה.

11. Igi Member

אני לא מבין מה ההתלבטות כאן. במידה והצוות המקצועי מחליט להביא את האוגנדי הזה יהיו לנו 3 בלמים זרים ומכיוון שזה מטומטם להשאיר זר על הספסל, פילאבסקי צריך להיחתך גם מהסיבה שהוא לא זר מספיק טוב לקבוצה שלנו.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

איגור, מדוע אתה ממעיט מערכו של פיליאבסקי? בסיטואציה אחרת הייתי שואל "למה לא אוגנדה?",
    אבל כשמדובר בבלם אוגנדי בן 31 וחצי שספק אם ישכנע, אני מעדיף את האוקראיני.

13. Igi Member

בגלל שאני פשוט לא מעריך את יכולותיו המקצועיות. אני חושב שהוא שווה ערך לבלם טוב ממוצע בליגת העל שהוא ישראלי. כשאני מסתכל על זרים בקבוצה שלי אני מחפש זרים שישדרגו את הקבוצה ויהיו יותר טובים מהישראלי הממוצע שמכבי חיפה יכולה להביא.

לגבי האוגנדי אני באמת לא יודע מה היכולות שלו, אבל אם מוכנים לשלם עליו כנראה שחושבים שהוא עדיף על פילבסקי כי לא נראה לי שהם ירכשו עכשיו בלם זר בשביל הספסל, מה שאומר שפילבסקי עצמו ירד לספסל ולדעתי זו טעות, צריך לשחרר אותו ולא לבזבז עליו מקום של זר שישדרג אותנו במקומות יותר נחוצים.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

פילאבסקי לא יירד לספסל.
    במידה ויגיע בלם זר אחר, הוא יושאל / ישוחרר.

15. Ice Cream חסה

כוכב הקבוצה יורק (יותר נכון מוריד וואחד שמוכטה) על הבאר שממנה הוא שתה. אני מבין אותו. בתור כוכב ששדרג את הגנת מכבי חיפה פלאים וכבר מגיש להם הצעה מברצלונה שהם לא מוכנים לחתום עליה גם אני הייתי מתייחס אליהם ככה.

ובקטנה גם שתראו מי אלה שחקני בית... בתחילת השנה הוא נראה כמו אריק החדש, עכשיו הוא הפך לבוזגלו החדש.