מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. alexshw Member

שראנוב צריך להיות שוער ראשון בעונה הבאה.
    לא צריך שחקני בית"ר. אין שם מישהו שמתאים.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני לא פוסל מעבר של ורד לאירופה עוד הקיץ, אם תבוא קבוצה עם הצעה מפתה, מאמין שיענקל'ה לא יהסס למכור אותו.
    לצערי נאלץ לסבול את ימפולסקי המוגבל גם בעונה הבאה, אין לי בעיה שיהיה אופציה שלישית על הספסל, אבל סביר להניח שעטר ישמור לו חסד נעורים.

מקווה שהפבלובסקי הזה לא יגיע. כבר רכשנו את מרטינס דפקוס הליטאי, בשביל מה עוד פוטנציאל עתידי שעלול לתפוס מקום של שחקן מהנוער? מיותר.
    מצטרף לדעתו של אלכס, גם לדעתי שראנוב צריך להיות השוער הראשון בעונה הבאה. עם כל הכבוד שאני רוכש לדוידוביץ' והסופרלטיבים שהוא ראוי להם, בעוד כחצי שנה ימלאו לו 36 חורפים וזו תהיה טעות לבנות עליו כשוער ראשון.

להלן רשימת כל המושאלים העונה של הקבוצה:
    http://www.fastup.co.il/images/59917845.Xxx

הערכה אישית שלי
    יחזרו לסגל בעונה הבאה - שלומי אזולאי, סינטה ופיליאבסקי.
    יושאלו לפחות לעוד עונה - רם שטראוס, ישראל זגורי, זידאן עמאר ושאדי שעבאן

לגבי השאר, אני חושב שהם שוב יושאלו או ימכרו לקבוצה אחרת, כאשר הסיכויים שיחזרו ללבוש ירוק בעתיד קלושים, אלא אם כן מדובר באחי נצרת או הפועל כפר סבא. קיימת עוד אפשרות, שהם ירשימו באימונים ולעטר יהיה כאב ראש גדול יותר, אבל כשאני מסתכל על רשימת השחקנים הנותרים, זה נראה לי פחות ריאלי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/12
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה עם מגראשוילי? היית מחזיר אותו כדי להוות אופציה מהספסל לטוואטחה? ואני מתכוון אופציה אמיתית מהספסל, ולא מה שאלישע עשה לו השנה.

4. Civil Anti Madridista

לא הייתי מבזבז משבצת של זר על שוער. אם תהיה אפשרות שאריאל הרוש יגיע מבית"ר תוך שנה-שנתיים, אפשר להיפרד משראנוב

בנוגע לפילאבסקי, לא מבין מה ההתלהבות הגדולה ממנו בתקופת בית"ר. אפשר לעלות אותו על המטוס יחד עם ססארץ, סיידו ובוליאט באותה טיסה

5. alexshw Member

"אנחנו מפורקים מעייפות" טוענים השחקנים בקבוצה. ממה הם עייפים? הם לא מזיזים את התחת רוב העונה.
    מה גם שחלקם נעדרו לתקופות ארוכות. חבורה של בכיינים.
    לא קורא על תלונות דומות בהפועל. שיהיה ברור זה לא תירוץ, כיוון שלהפועל אותו לו"ז בדיוק כמונו. באירופה שיחקנו 2 משחקים יותר, המשחקים נגד חובבי בוראץ.

לא פלא שהלגיונרים שלנו ברובם הופכים לעציצים באירופה לא רק ברמות הגבוהות שלה, אלא אפילו בבלגיה ופולין. ומי שכן מצליח בהתחלה, נעלם אחר כך. לא רגילים לעבוד קשה.

6. Igi Member

הם נעדרו לתקופות ארוכות בגלל פציעות, לא בגלל שבא להם. זה יותר קשה לחזור לכושר משחק כזה של 4 משחקים ב-10 ימים מאשר אם הם היו משחקים באופן סדיר במהלך העונה. ובכלל זה קטנוני ומיותר להמשיך להתלונן על עייפות של שחקנים ישראלים כשידוע מה המצב בארץ בעניין הזה.

7. alexshw Member

מדהים שבוליאט בסגל קרואטיה ליורו, אומנם מורחב ועוד יכולים לחתוך אותו משם, אבל עדיין.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שידוע לי, לנבחרת הקרואטית קיים היצע דל מאוד בכל הקשור למרכז ההגנה (למעשה, להוציא את לוברן מליון ואת סימוניץ', אשר בלאו הכי עבר את שיאו, אינני מצליח להעלות בראשי ולו שם אחד של בלם קרואטי מוכר) - כך שסביר להניח שזימונו של בול עץ כבוליאט נובע בעיקר מהיעדר ברירה.

9. Mellow29 Kopite

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2532041

לא יאמן. הם רציניים שם? חתמו על הטופס הלא נכון או שסתם השאילו שחקן צעיר ל-4 שנים בלי שום אופציה להרוויח מזה?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מאמין ששחר לא פראייר, אם במועדון יירצו אותו גם לעונה הבאה (וכך זה נראה), אלון יהיה אצלנו.
    בנושא אחר, במספר מקומות כבר פרסמו ואף דיברנו כאן על כך שבמועדון מחפשים קשר אחורי ישראלי ומויאל היא האופציה המועדפת. מה דעתכם על דג'אני? כי לדעתי הוא עדיף עליו.

11. Don Joan Roman Member

למה על מטוס? אנחנו יותר מנשמח לקבל את פילאבסקי לעוד חמש שנים גם, הבלם הכי טוב בארץ ביחד עם צוצ'אליץ'.

ובחיים אל הבנתי את המשפט "לבזבז משבצת של זר על שוער", אתה מביא זרים איפה שאתה צריך חיזוק ואין לך ישראלים טובים, בזבוז של משבצת זר זה למשל להביא חלוץ כשיש לך את עמאשה, אזולאי, תורג'מן וגם גאדיר יכול לשחק שם, לבזבז זר זה להביא בלם זר כשאתה יכול להרכיב את פילאבסקי וצוצ'ליץ', זה לבזבז, לא להביא שוער שאתה זקוק לו.

בנוגע לשווילי: אני אחד ממתנגדיו כשהגיע לבית"ר אבל השינוי שחל בו מאז אלי כהן הגיע הוא שינוי גדול מאוד.

נ.ב אני שוב מבקש: תגידו לשחר שאתם לא רוצים את קובי מויאל, אולי הוא יקשיב לכם והוא יישאר בצהוב-שחור.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/12
  12. Roger_Federer Member

מסכים איתך.
    דג'אני שחקן הרבה יותר מגוון ויצרתי ממויאל שהוא יותר עוגן שמתרכז בהגנה.

אנחנו צריכים עושה משחק בחלק האחורי,זו הייתה אחת הבעיות הגדולות שלנו העונה ובגלל זה דג'אני עדיף על מויאל

13. alexshw Member

מכבי חיפה מודל 2006-2012:

אומנם מכבי חיפה ממשיכה להחשב מועדון כדורגל מס' 1 בארץ, אבל תשימו לב שמאז התחלת המדיניות זכינו בחצי מהעונות במקום חמישי בליגה, כלומר כישלון טוטאלי וזה לא פרמייר ליג. הרמה כאן ירודה מאוד כל השנים, העונה אפילו יותר.
    יש מצב טוב שגם בפעם השלישית לא נעפיל לאירופה.
    זה פשוט בלתי נתפס. אז נכון שכמובן יש את ההישגים שכולם יודעים, אבל המדיניות הזו בפירוש פגעה במכבי חיפה, כי היא קודם כל הורידה את הסטנדרטים שלה:
    1) איכות השחקנים
    2) איכות האימון
    3) כשירות שחקנים - ראיתם היום עד כמה שחקני הפועל יותר רעננים ויותר בריאים והם שיחקו רק שני משחקים פחות העונה. אין כאן תירוץ של לו"ז.
    4) יהירות של הבוס. לא ידע מתי להפסיק עבודה של מאמנים. מי אמר שאסור לפטר? יש מקרים שזה הפיתרון היחיד.

בהחלט מבין את שחר ברצונו לבזבז פחות כסף ובהחלט לא היה צריך להתמודד עם ארקדי, אבל אפשר היה לעשות דברים יותר בחוכמה.

האסטרטגיה של המועדון הייתה שנים מוטעת(חוסר רצון להשקיע בכמה זרים), העדפה של רווח ממכירות שחקנים מאשר רווח מאירופה.

הדירוג באירופה נהרס, במקום להתקדם הלכנו אחורה.

בסיכומו של עניין אנחנו לא מועדון אירופי, רק בתקשורת.

עם כל הכבוד, אין שום סיבה בעולם 3 פעמצים לסיים מקום חמש בליגה הזו. כבר לא ביג דיל להיות המועדון המסודר בכדורגל הישראלי. בכלל לא ביג דיל.

שחר חייב להפסיק לחשוב שהשמש זורחת לו מהתחת. לא אתגעגע לשנים האלה.
    אנחנו שכונה. אני גם חושב שההפסדים של שחר גדולים, למרות שהוריד בהוצאות ברוב השנים האלה, כי הוא הפסדי מלא הכנסות פוטנציאליות שיכל לקבל, אם לא היה מוריד את הסטנדרטים ככה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/12
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

"שחר חייב להפסיק לחשוב שהשמש זורחת לו מהתחת. לא אתגעגע לשנים האלה".
    מה לעשות שהתקופה של גרנט עם פראליה, זאוטאוטס ויעקובו לא תחזור. שחר מוריד תקציב, רואה שעדיין זוכה באליפויות, אז הוא ימשיך באותה המגמה. בהתחשב בזה שמכבי לא עושה סימני התאוששות, הפועל רק הולכת ומאבדת גובה, קרית שמונה היא היריב, וקשה לי להאמין שהיא תזכה שנה שנייה ברציפות באליפות, גם עם תקציב יותר קטן, בעונה הבאה רוב הסימנים מראים לאליפות ירוקה. אגב, אני לא יודע בוודאות מה היה התקציב העונה הזאת, אבל דווקא אלישע קיבל חיזוק של לא מעט שחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/12
  15. alexshw Member

תבין שבתקופה הזו הייתה לו הזדמנות פז לפתוח פער על כל הליגה הזו ולקבל הכנסות הרבה יותר גבוהות כל עונה מאירופה. גם מבחינה כלכלית הצעדים הם דפוקים.
    אפשר להפיק המון תירוצים, אבל הסטנדרטים במועדון ירדו מאוד וכן גם בבחירת זרים, כשאר שנים מזלזלים בעניין.

בגלל כל מה שכתבת אני מאוד מתגעגע לרובי שפירא, האליפות שלו נתנה לנו דחיפה אדירה.
    שחר בהחלט בוחר להיות בינוני. כי זה הכי קל.