מכבי חיפה 11/12: מו"מים קשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

כזה שיודע את מקומו, לא אכפת לו לשבת על הספסל ומוכן לקראת כל משימה שייתנו לו בלי להתמרמר. שוער שני הוא תמיד שחקן שבפער חלש יותר מכל שאר השחקנים בכל קבוצה בעולם ורוב התפקיד שלו זה להצטלם לפוסטר או לעזור לשוער הראשון בחימום- זה דורש להיות בוגר ולוותר על אגו, מה שאמיר אדרי יכול לעשות, ודוידוביץ' פחות.

2. שגיא Member

דווקא באותו ראיון מדובר אחד הדברים שדוידוביץ' אמר זה שהוא לא פוסל לסיים את הקריירה כשוער שני. זה דווקא אחד הדברים החיוביים היחידים שראיתי בראיון הזה. אם ככה אין בעיה שישמש העונה שוער שני ובסיומה יפרוש ויתן לדור הצעיר ואולי לרם שטראוס לחזור בתור שני לקבוצה כדי להתחיל להכשירו.

3. Civil Anti Madridista

מחזק. לא צריכים להרוג שחקן שנתן כ"כ הרבה למועדון בכ"כ הרבה שנים, ולאחר פציעות קשות שכמעט הרגו לו את הקריירה, ולטעמי גרמו לכך שלא יצא לאירופה.

בנוגע לאדרי, 2 הצדדים היו מרוויחים אם הוא היה מושאל לעונה באחת מקבוצות הליגה. יש לא מעט קבוצות בהם הוא יכל בקלות להיות שוער ראשון, לצבור עוד ניסיון ולחזור מנוסה וטוב יותר בעונה הבאה.

מילה אחרונה, הזכירו כאן את תום אלמדון שנבאו אותו כשוער הבא במועדון, מדובר בחתיכת פלופ. לעולם אני לא יזיק מהשוער בלאי הזה. אחד הגרועים בארץ

4. שגיא Member

בנושא אחר. עכשיו התברר שגם סיידו לא ישחק במשחק הראשון מול מאריבור אחרי שמכבי חיפה דאגה לעדכן את אופ"א שהוא קיבל צהוב במשחק הראשון ולא ימפלוסקי כפי שנכתב בדו"ח השופט.

בעקבות כך, גם בוקולי וגם סיידו יעדרו ככה שאין כרגע קשר אחורי שיכול לשחק. לא יפתיע אותי אם עותמן יוצב שם אחרי ששיחק כבר בעמדה הזו אבל הבעיה שאין לנו כרגע קשר מרכזי טהור. אם היה לנו בלם שלישי אולי היה אפשר לנסות את פיליאבסקי שזו העמדה הטבעית שלו, אבל כרגע אנחנו בבעיה ומעניין מה יהיה האלתור של אלישע.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני לא מבין איך אלישע, שידע שלבוקולי וסיידו אסור לקבל צהוב, נתן לשניהם לפתוח מול הבוסנים בגומלין ולעשות תיקולים בלי חשבון. גם השחקנים עצמם צריכים להיות יותר חכמים ולהיות מודעים לעובדה הזו, אבל אתה בעיקר מצפה מהמאמן לתפוס פיקוד במקרים האלה ולקבל את ההחלטה הנכונה. מה היה קורה אם עותמאן וימפולסקי היה עולים בקישור המרכזי בגומלין ולא בוקולי וסיידו?

בהיעדרם, ובעקבות הויתור על אלמליח וזגורי לעונה הקרובה (איך מוותרים עליהם כשיש כל כך מעט עומק בקישור המרכזי? גם זו שאלה מצוינת), כנראה נצטרך לפתוח עם מרכז מגרש מאולתר של עותמאן כקשר אחורי וגולסה או ימפולסקי בעמדת ה-50/50, כשהשני מביניהם פותח בכנף השמאלית. זה יהיה קישור בלי כימיה ובלי נסיון ברמות האלה, אבל לכו תדעו, אולי מעז ייצא מתוק. זה קישור שנותן יותר ברק בחלק הקדמי מסיידו ובוקולי.

6. alexshw Member

זגורי עדיין בסגל. כמו ששני חבר'ה האלה שיחקו, אני דווקא שמח שהם מושעים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/11
  7. Butragueño מנהלים

באמת שאני לא מבין את ההתלהבות מימפולסקי. מהמשחק שלו עד עתה, באמת שאני רואה שמדובר בשחקן שיודע רק לרוץ. עם כדור זה כבר עניין אחר, אני לא יודע איך מגרש הדשא היה בסלובניה (זה היה בסלובניה, נכון?), אבל בכל הריצות שלו עם ההכדור הוא איבד שליטה עליו, בכל עצירה הוא נתן מקדמה לכדור וחטפו לו, שליטה נוראית בכדור, אני מקווה מאוד לאכול את הכובע במהלך העונה, אבל באמת שהתאכזבתי ממנו.

8. city Member

גם אני לא מבין למה אלישע לא חשב פה קצת קדימה. עם 5-1 מהמשחק הראשון הוא היה יכול לתת אפילו לזגורי או אלמליח לשחק.

בכל מקרה, אני הייתי רוצה לראות את גולסה וימפולסקי באמצע וגדיר ו-ורד בצדדים. לא צריך לעשות ניסויים עם עותמאן, ואם כבר לתת לו לפתוח אז במקום משומר. ושינוי אחרון - דוידוביץ על הספסל.

9. Ice Cream חסה

כמעט, בוסניה. המשחק הבא יהיה בסלובניה.

10. סטפן שאלוי Member

ליעקב שחר, בעלים ונשיא מעולים, יש בעיה בהתנהלות:

טוב-ליבו ואצילותו גוברים לעיתים על קור-רוחו, והוא לא תמיד יודע לחתוך החוצה שחקן שאינו תורם, אלא מזיק.

נכון להיום, זה בולט עם ניר, ואלישע. חבל.

כבר אמרתי: לא מזיק ללמוד משהו משמעון מזרחי.

את הרגשנות, ששחר ישאיר לאוהדים. הוא המנהל, לא הם.

11. לא מצאתי כינוי Member

המבחן האמיתי של אלישע לוי יהיה אם הוא במשחק מול מאירבור ישבץ סוף סוף את בויאן שארנוב, או שפשוט ימשיך להראות שהוא פשוט מפחד מדוידוביץ' - אין הגדרה אחרת. להביא שוער זר שמרוויח שכר די גבוה בהתחשב לשאר הקבוצה, להצהיר שבונים עליו, ולתת לו לשבת על הספסל גם שהשוער הראשון הקודם עושה טעויות. זה כבר אבסורד.

12. סטפן שאלוי Member

אריאל הרוש מיוצג ע"י פיני זהבי, חברו מילדות של שחר בנס-ציונה. להמשיך?

13. Ice Cream חסה

די חיים אתה הזוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

תיכף תאמר גם שדוד של אריאל הרוש קנה באופן אישי מכונית מיעקב שחר

14. Mellow29 Kopite

דווקא אם אפשר היה להביא את הרוש הייתי לוקח בשתי ידיים ולא צריך שום זר, אבל אני לא חושב שבית"ר ימהרו להיפטר ממנו.

פארסת הצהובים זו עוד פאדיחה של המאמן הבינוני הזה. או שלא עדכנו אותו שבמקרה וסיידו יקבל צהוב אנחנו לא ניקח סיכון לעוף עוד פעם בגלל צהובים? בעצם, איך הוא ידע...הרי מה למאמן של קבוצות מרכז טבלה ולחוקים של אופ"א? :-/

מה שאנחנו רוצים ובונים על הקבוצה שלנו לתת לנו, ומה שהמאמן יכול להוציא ממנה זה פשוט הבדל של שמיים וארץ. לא בושה, אבל התפקיד הזה גדול עליו.

15. Civil Anti Madridista

תבינו באיזה שלב של העונה אנחנו נמצאים, ואחרי 2 משחקים בלבד כבר מתחילים האילתורים. המאמן מצהיר בכל מקום רוצה חלוץ, ובנתיים הכל עובד הפוך.

היה ניסיון לפתוח עם עותמאן כקשר אחורי נגד מכבי ת"א אם אני לא טועה, ואלישע הוציא אותו עוד לפני המחצית. גולסה כקשר אחורי מאבד את היצרתיות שלו, ולא אטקטיבי במשחק.

אנחנו בבעיה רצינית לא רק לגומלין, אלא גם לכל העונה הזאת אם אלישע לא יתעורר וינסה את השינויים הנדרשים