6:1 במחצית עצוב. רפאלוב? הוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו והוא לא אשם בזה שאלישע מחליף דווקא אותו, כי הוא לא תמיד מהיותר גרועים...אולי הוא צריך לעזוב וללכת לשחק בבית"ר/הפועל/מכבי/הפועל חיפה...
הזדמנות שמהזדמנות, כל פעם אנו מייחלים לרגע הזה שהוא יקבל את המושכות ויוכיח שהוא באמת ראוי לפתוח בהרכב אך תמיד מתאכזבים מחדש. אני לא רואה את רפאלוב, בטח בוסרמיל מלא עם הלחץ של אוהדי באר שבע, מצליח להפיק ולבוא לידי ביטוי. שוב הוא יבעט לעצמו בדלי וימשיך לחמם את הספסל במשחקים הבאים, אמן ואתבדה אבל קשה לי להאמין.
הוא ביתי מאוד, לאו דווקא בגלל האווירה שהקהל מייצר(כמובן שלא באשמתו כי לב"ש יש קהל נהדר), אלא בגלל שמשום מה יש הרבה מאוד שחקנים שבאופן אוטומטי היכולת שלהם יורדת בעשרות מונים כשהם מגיעים לשם אבל מצד שני למכבי חיפה יש את שלומי ארבייטמן שחולה על האיצטדיון הזה, אני מהמר שהוא יכבוש שם לפחות אחד ושחיפה למרות סחרונו של גולסה תנצח כי ב"ש לא קובצה טובה כ"כ, הסיכוי היחיד שלה לעבור את הירוקים בהצלחה זה אלי חכמון כזה.
וסרמיל נהיה פחות או פחות איצטדיון ביתי,מנסים להחזיר את הכוח,בינתיים זה ככה ככה. אני מאמין שגם נגד חיפה נפתח חזק,ואם אם ידעו להיכנס למשחק מהר(הפועל ת"א) הם גם ינצחו.אם יקח להם זמן להיכנס למשחק(בית"ר),יהיה להם יותר קשה. חוץ מזה שארבייטמן משחק,חיפה כבר מתחילים את המשחק עם גול. ב"ש קבוצה טובה,אבל לא מאומנת.מה גם שלדעתי עזורי משאיר בספסל שחקנים יותר טובים מאשר מי שהרכב,ומציב שחקנים לא בעמדות נכונות.
אני בדיעה שלך, רפאלוב קיבל כבר יותר מהזדמנות אחת והוא לא ניצל אף אחת כמצופה ממנו. מהספסל הוא יותר יעיל, למרות שזה עדיין לא זה.. לא יודעת אני הרמתי ידיים כבר ממזמן. עד שהוא לא יקח את עצמו בידיים ויעשה סוויץ' כמו ששלומי עשה בקיץ האחרון, לא נראה ממנו שינוי. אני לא מדברת כבר על המשחק בטורינו.. במקום אלישע הייתי נותנת לשלומי לשחק על חשבון גולסה, גם ככה אין מה להפסיד אחרי שני הפסדים, והאוהדים כבר רוצים לראות לפחות שער בקמפיין הזה.. אבל אלישע כמובן לא יעיז לשחק עם שני חלוצים במשחק כזה.
רפאלבלוף שחקן בינוני, אל תצפו מימנו ליותר מדי, הוא יכול פה ושם לתת כמה הברקות, שחקן טוב הוא לא היה ולא יהיה.
הנה עוד אחד: http://www.youtube.com/watch?v=GbqEms5hIRM השוער מספר אחד !!! כ"כ חבל כל הפציעות שגרמו להידרדרות, לפניהן הוא שם את אוואט של היום בכיס הקטן.
ההצלות בסרטון הזה מדהימות, רק ממש חבל שכמעט כולן הן מהתקופה של לפני הפציעות, התקופה שהוא היה בה הרבה יותר רזה והרבה יותר קליל. מאז הוא השמין נורא ונהיה די כבד בתנועה. היו שם הצלות שאני בספק אם כעת הוא בכלל יספיק לנתר כדי להגיע. אולי כעת הוא שוער עם יותר ניסיון והרבה יותר יציב, אך מבחינה מקצועית לדעתי הוא פחות טוב מלפני 3-4 שנים.
אין ספק שהפציעות פגעו בדוידוביץ'. מעבר למשחק מול ולנסיה שצויין פה, המשחק שזכור לי הוא המשחק שלו מול נבחרת ספרד. הוא נתן מחצית הירואית פשוט והצליח לשמור על שער נקי (ישראל הוליכה 1-0). בדקה ה45 הוא נפצע והוחלף על ידי דודו אוואט. המחצית הזו הייתה אחת מהמחציות הכי טובות שאני ראיתי משוער ישראלי בכל אופן, ואז הגיעה הפציעה הקשה ההיא, דווקא אחרי עונה מעולה שלו במה שהתחיל בעצם אולי את היריבות בין אוואט לדוידוביץ'.
עפ"י אתר ערוץ הספורט קיים סיכוי די גבוה שקטן לא ייצא עם הקבוצה לטורינו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx למשחק מול הפועל באר שבע הוא עלה עם חום ועכשיו מצבו רק החמיר. אם הוא אכן לא יטוס עם הקבוצה זו אשמתו המלאה של אלישע לוי, אם תישאלו אותי, כשהשחקן החשוב ביותר שלך עם חום לפני משחק ליגת האלופות אז אתה צריך להשאיר אותו מחוץ לסגל! ובכלל אלישע לא נותן לקטן מנוחה העונה וזה פשוט מעמיס על קטן.
חתיכת הרכב חסר יש לנו,עדיף לתת לו מנוחה עם כל הכבוד למשחקים בליגת האלופות הבריאות של קטן יותר חשובה מהכל.
בלי גולסה כיאל וקטן חיפה בצרות ,אני כבר חשבתי שההרכב החסר של יובה יהיה לטובתה של חיפה אבל גם חיפה תהיה בהרכב חסר שהשחק הכי משמעותי יהיה חסר. לגבי אם לוי אשם או לא לא צריך לדון אבל עדיין מאוד חבל שקטן לא יהיה כנראה. יש לי תקווה שזה נובע רק כדי שיובה תחשוב שהוא לא ישחק...
אסור לחיפה לשחק פתוח בטורינו בגלל כל השחקנים שיחסרו לה, כיאל, גולסה וקטן, עם כל הכבוד להרכב החסר של יובה, יש לה עדיין שחקנים אדירים ואם חיפה תשחק פתוח, אני לא רואה מישהו שסוחף אותה קדימה ונהיה דומיננטי וזה עשוי להיות תבוסה כואבת.