אתה לא באמת יכול להשוות ביניהם,הם בסיטואציה שונה לגמרי,קודם כל כמו שמיכל אמרה מדובר במשחק אחר לגמרי,אני מאמין שאם המשחק לא היה חשוב לפורטוגל גם רונאלדו לא היה משחק. דבר שני אני משער שאתה לא רופא ואני משער שגם לא בדקת את גאדיר או רונאלדו אז אתה לא באמת יכול להכריע אם שניהם היו במצב לשחק או לא ואיזה החלטות היו בדיוק,ההשוואה הזאת לא לעניין בכלל.
הגבתי למה שאלישע אמר, לא למקרה של גאדיר. שחקנים חוזרים ממשחקי נבחרת אפילו שלא מייצגת את הקבוצה שלהם פצועים, והקבוצות לא מתלוננות, מה אלישע פתאום משחק אותה איזה צדיק.
האמת שאלישע לא ממש התלונן בראיון הזה. הוא אמר דברים נכונים והוא באמת יצא להגנת השחקנים. בשבוע האחרון יצא לשחקני מכבי חיפה שם של משתמטים. אני מסכים שהמקרה של קטן נראה קצת מוזר, אבל בסך הכל זה לא שהוא זייף פציעה כדי לא לשחק, הוא פשוט שוחח עם ראשי הנבחרת והם הגיעו להסכמה. באותה מידה יכלו להגיד לו שהם לא מסכימים והם מצפים שיופיע לנבחרת (מה שהיה צריך לקרות) ואני מאמין שהוא היה משחק בנבחרת. לא שמעתי אף אחד מדבר על זה שברק יצחקי שוחרר מהנבחרת ויום אחרי המשחק מול מולדובה חזר להתאמן.
נבחרת זאת זכות, לא חובה. שחקנים לא רוצים לשחק בנבחרת, אין בעיה, שלא ישחקו. רק שלא ינסו לצאת איזה צדיקים ולהתלונן על פציעה ולספר כמה קשה להם, בחור טוב אלישע שלא התלונן שנפצעו לו שחקנים בנבחרת, מה ניוקאסל תגיד אחרי שהיא איבדה את אואן לשנה שלמה אחרי משחק נבחרת.
בקשה מאוד קטנה, יש למישו תקציר של ולנסיה חיפה עם המשחק הענק של דבידוביץ'? (לא משנה אם להורדה או צפיה ישירה) אני צריך את זה, תודה.
אחרי שברוך רופא החולים נענה במהירות לקול תחנוני אנשי חיפה וריפא את שחקניה הפצועים, אני בהחלט אופטימי וערוך נפשית לקראת נס לוקסמבורג.
אחרי שיובה יהיו חסרים לה שחקנים משמעותיים ,כךף גם בחיפה גולסה יעדר מספר שבועות ,ואותי מעניין מה יגידו בהתאחדות ,ששחקני חיפה עושים הצגה ,הנה ההוכחה שגולסה נפצע ובגלל זה הוא לא היה בנבחרת...
סתם לעיקרון, גולסה הוא לא מהשחקנים שמשהו האשים, כי גם במשחק שלפני זה הוא לא שיחק, אלו שדיברו עליהם אלו קטן, משומר וגאדיר.
דאבלשווילי כובש שוב עבור נבחרת גיאורגיאה נגד בולגריה....חבל שזה שער מצמק בדקה ה-36...התוצאה: 1:5 לבולגריה! אגב אם גולסה אעכן מושבת לחודש הוא אמור להפסיד את שני המשחקים נגד יובנטוס...כי המשחק הראשון בשבוע הבא והשני ב-3 בנובמבר. יהיה מעניין לראות את חיפה בב"ש בלי גולסה, שהשנה בניגוד לשנה שעברה, הוא אחד השחקנים המשמעותיים בסגל...האם חסרונו יגרום לאיבוד נקודות של הירוקים בפעם הראשונה השנה בליגה? ווי של סי.
זה זמן הרפאלוב,שיראה שיש לו את זה,כי אם אין לו את זה עכשיו זה כנראה כבר לא יבוא במכבי חיפה,לפחות זאת ההרגשה שלי.
טוב שדבאלישווילי ממשיך לכבוש גם בנבחרת. ברור שלהבקיע כשאתה מובס זה לא בדיוק מעודד, אבל בשביל הכושר האישי שלו זה לבטח לא מזיק. רפאלוב? אמרתי את זה מיד אחרי החדשות על פציעתו של גולסה, זו ההזדמנות הגדולה שלו.