מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה רע בגדיר? הוא עושה עבודה מצוינת.
    ואם כבר אז למה להביא בלם ולוותר על חלוץ/קשר אגף? לא מובן. מה גם שיש לנו את מימון שאני מעדיף שהקבוצה תבנה עליו, הוא כבר הוכיח שהוא מספיק טוב, בטח לא פחות טוב מטשיירה.
    הצד המפסיד זה הפועל ת"א מכיוון שדה סילבה שחקן מאוד דומיננטי בהרכב האדומים, לעומת גדיר שהוא יותר שחקן משלים, אך עדיין אני לגמרי נגד ה"הצעה".

2. Igi Member

מה גם שגאדיר שחקן עם עתיד מבטיח ודה סילבה לא ישפר את ההגנה שלנו לא עכשיו ולא בעתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/09
  3. שגיא Guest

אבל למה בכלל להעלות שאלה כלכך לא רלוונטית?

אולי גאדיר לברצלונה ומסי לחיפה? מה אתה אומר? נראה לי זה יתפתח לדיון הרבה יותר מעניין.

בחייאת, תתרכזו במה שקורה ולא במה שאין סיכוי שיקרה. דה סילבה יצא מהפועל תל אביב רק לקבוצה בחו"ל, ואם גאדיר ימשיך ככה אז גם הוא יצא ממכבי חיפה רק לקבוצה בחו"ל.

4. Yotam Member

מכבי חיפה די משעממת בימים האחרונים ,
    אתה רוצה כבר עכשיו לחשוב על בורדו ולהתחיל עם מחשבות לנצח ?
    גולסה וגאדיר רוצים העלאה בשכר , זה סיכום השבוע המשעמם הזה .

5. שגיא Guest

משעממת? זה היה מאוד עמוס עם כל המשחק מול הפועל וכל התגובות ביומיים שלאחר מכן.

וגם אם היא משעממת, זה לאו דווקא סימן רע, שיהיה שקט במערכת ושיעבדו כמו שצריך.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה דווקא מרפאלוב?
    זה לא דוידוביץ' שבכל חודש רוצה שכר גדול יותר בשביל שאשתו המנותחת תבזבז את זה בקניון של חיפה.
    וחוץ מזה לגולסה וגאדיר לא מגיע העלאה על 2 וחצי משחקים טובים שהם נתנו השנה, שיביאו לכם תואר לבד ואז יבקשו מהברון שחר עוד שקלים.

7. אפי 19 Member

אהה, הם צריכים להביא תואר בשביל להרוויח יותר מ5 אלף ש''ח בחודש, הבנתי.
    השחקנים האלה שותפים להעליה לליגת האלופות, וגולסה שותף לאליפות בעונה שעברה.

בקרוב הם יחתמו על חוזים חדשים.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול גלנטורן ואקטובה גם אני הייתי יכול להיות שותף לעלייה לליגת האלופות.
    סך-הכל נתנו לא יותר מ5 משחקים טובים(שנה שעברה הם בקושי שיחקו ולא עשו משהו יותר מדי מיוחד) ובגלל התקשורת הם נופחו לברקוביץ' ורביבו החדשים.
    שייתנו עונה אחת רציפה וטובה ויקבלו יותר כסף.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גולסה וגאדיר עם כל הכבוד עוד לא עשו כלום במכבי חיפה.

בטח שהם לא היו חלק מהאליפות ה"מדהימה" של שנה שעברה...

והעונה למרות שבליגה בינתיים הוא לא רע בכלל, וזה לא קשה מול עכו רעננה ורמת גן, עוד לא ראיתי אותו סוחף את מכבי חיפה למקומות כלשהן...אם לא קטן גם עכשיו אנחנו מדברים על עוד כישלון אירופאי של חיפה.

10. Igi Member

זה היה בציניות אם לא הבנת... והזכרתי את רפאלוב כי הוא הראשון שצריך לקבל דוגמא מ-2 הצעירים המוכשרים האלה שעם איך שהם משקיעים ומשחקים צריכים לקבל כפול ממנו.

ואם לא הבנת למה על הנייר הם בקרוב, בחורף או בקיץ יקבלו יותר, זה בגלל שהם מקבלים משכורת של נוער בעוד שהם שחקני הרכב ראשון בקבוצה שהיא אלופת המדינה ומשחקת בליגת האלופות שלשם העפילה הרבה בזכותם והמשחקים הנהדרים שהביאו נגד זלצבורג וגם ממשיכים לשחק באותה הצורה בליגה. מה שכן, בינתיים נראה על המגרש שגאדיר קצת פחות בשל מגולסה והמשחק שלו נראה קצת יותר "צעיר", אבל זה עדיין לא מפריע לו להיות אחד השחקנים המובילים במועדון מתחילת העונה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן גם לקבוצה כמה ימי מנוחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אני גם לא חושב שרלוונטי לדבר על חילופים אלא דבר על השחקן בעצמו. ממה שאני מבין אתה לא ממש מבסוט מההגנה? שמע, ההגנה לא החלק הטוב בקבוצה, אבל בסה"כ אין לנו מה להתלונן. אנחנו מובילים את הטבלה, ניצחנו השבוע את היריבה מספר אחד שלנו לאליפות( מצטער אדם בנתיים כך אני רואה את הדברים) ובסוף השבוע אנחנו יכולים להתכונן בשקט למשחק חוץ המאד קשה בבורדו.

בוא נהנה מהשקט של הימים האחרונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ודבר אחרון, אחרי הדברים של מוני הראל אני עדיין מחכה להתנצלות פומבית על ההשתלחות המכוערת של יו"ר הפועל ת"א ביענקל'ה שחר. אם שחר לא היה ג'נטלמן ואני הייתי היועץ של שחר הייתי ממליץ לנשיא מכבי חיפה לפגוש את הראל בבית המשפט כי מה שאמר מבחינתי חציית קו אדום! אין להראל שום הוכחות למלים המגוחכות שלו!

12. Yotam Member

"נתנתי"
    למה , אתה רואה את ברוכיאן וורד מצליחים יותר מגדיר וגולסה ???
    אל תזלזל בהם כי אל תשכח שהם צריכים להתמודד על מקום בהרכב של חיפה , לא מגיע להם העלאה בשכר ? עוד מעט הם יגיעו לצבא וירוויחו משכורת של כ 4000 ש"ח לחודש .

de Middenweg

מכבי חיפה בהחלט צריכה את השקט וגם היא צריכה להגיע למשחק עם פרופיל נמוך .
    אין סיבה שגולסה וגדיר לא יפתחו במשחק , עזוב את הפועל ת"א לרגע , וכמו שראית כמובן במספר אתרים : הבכי של הפועל ת"א מציף את הכנרת .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx גם עצוב וגם שמח .

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפי,שניהם קיבלו את הבונוס של ליגת האלופות,לא?

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה רצינית אליכם ותענו בכנות-מה היה נבדל בשער האליפות של גילי לנדדאו ב86?

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמנם לא אוהד של מכבי חיפה אבל בפעם האחרונה שראיתי היה נבדלון קטן, תביא קישור כדי שיהיה יותר קל לקבוע.