אמנם מסיללה אכן לוקה לעיתים בהגבהות אבל בינתיים העונה כבר יש לו שלושה בישולים בארבעה משחקים (מלך הבישולים בינתיים) כך שבעניין הזה יש כבר שיפור בעונה הזאת.
תאר לך איזה מפלצת הוא היה אם הוא היה יודע להגביה ברמה סבירה אפילו. וכן,הוא באמת השתפר סוף סוף בעניין הבישולים,סוף סוף שהוא מגיע לרחבה הוא לא עושה במכנסיים והעונה הוא באמת בשיפור אדיר.
לבוא ולכתוב משפט סתמי שלא מועיל זה לא עוזר . ברוב המקרים מכבי חיפה תצטרך להסתדר עם פצועים . את דוטרה עדיין לא ראינו אותו משחק במפעל רשמי אבל אני מקווה שהוא יותיר רושם מעולה , וגם לא מעט בעיות בהצבת השחקנים קורים לחיפה כגון : עותמן או משומר ? מתוך הארבעה צריכים לבחור שניים : כיאל , קולמה , דוטרה , בוקולי , רפאלוב או גדיר ? אלו בעיות שתלויות לפי מספר קטגוריות - יכולת טכנית , כושר גופני , מנהיגות וניסיון . צרות של עשירים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx היום ב19:00 , קרית אליעזר , מכבי חיפה מול הפועל פתח תקווה במסגרת גביע הטוטו . דרך אגב , מחר ב24.9 איצטדיון קרית אליעזר בן 44 שנים , לאחר שבמשחק הראשון שוחק דרבי חיפאי , מכבי חיפה מול הפועל חיפה ב 1955 . בערך בתחילת 2012 אנו נפרדים מהאצטדיון הזה ועוברים לאיצטדיון גדול בהרבה : אצטדיון "עופר" (סמי עופר רכש את השם) . לדעתי מכבי חיפה תהנה די עלובה בפרו חוץ מבטח כמה שחקנים אחדים כמו : מסיללה , קינן , ארביטמן .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אבל לפחות הגענו לפרו אבולושן . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx בהצלחה מול הפועל פ"ת ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_salut.Xxx
מי זה הדוטרה הזה שאתם מדברים עליו? בן כמה הוא ומאיפה הגיע? ומכבי חיפה לא תהיה בפרו 2010, הייתה שמועה שהיא כן תהיה אבל היא לא מופיעה ברשימת הקבוצות הסופית.
הוא גם שיחק בנוער של ברזיל או משהו כזה,הוא פוטנציאל גדול,בטח לליגה שלנו,הקטע שאנחנו כבר יודעים שיש הבדל גדול בין פוטנציאל לבין מה שקורה בפועל עם השחקן.
שיחק בנבחרת ברזיל עד גיל 19. אני לא חושב שהוא קשר אחורי קלאסי. יותר שחקן 50-50. היום למעשה זו תהיה ההזדמנות הראשונה שלו להוכיח את עצמו. הוא כבר שיחק במשחק אימון אבל נפצע בשלב מוקדם והוחלף. לאחרונה החלים מהפציעה אבל עדיין לא נכלל בסגל במשחק רשמי.
מהמעט שראיתי אותו( במשחק אימון ובסירטונים באינטרנט ) מדובר בדריבלסיט חסר יסודות. קשר אחורי הוא בטח לא. הימור שלי: שחקן שלא יצליח להישתלב בהרכב הראשון של הקבוצה.
הוא לא מתוכנן להשתלב בהרכב הראשון. הוא הובא כשחקן סגל בדיוק כמו ששטרכמן הובא כשחקן סגל. פשוט כדי לעבות את הסגל. נצטרך לראות אותו בכמה משחקים (ככל הנראה משחקי גביע הטוטו) כדי לתהות על קנקנו.
דיברתם על דוטרה? והנה הוא מבקיע שער במשחק מול הפועל פ"ת בגביע הטוטו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עם עזרה מאוד גדולה של ההגנה, או ליתר דיוק הקישור האחורי של הפועל פ"ת, עשה סיבוב על המקום ובעט לפינה הרחוקה של שוער פ"ת. דיברתם על מסיללה שלוקה בהגבהות, אז קיבלתם את טאלב טאווטחה, ההגבהות שלו פשוט מעולות, הן מעולות גם כאשר הוא מגביה תוך כדי ריצה, שכפי שאמר עמיחי שפיגלר, זה מצרך מאוד נדיר למגנים שמאליים בכדורגל הישראלי, יש למה לצפות.
צריך קצת לרענן ת'דיון : שאלה לדיון - עסקת חליפין שאני " מציע" , דה סילבה מהפועל ת"'א למכבי חיפה וגדיר להפועל ת"א . מי הצד המפסיד ? ומי המנצח . ושוב , זה רק שאלה מצידי .