מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק,דבאלשוילי באמת היה במשחק חלש,הוא דווקא בדרך כלל סבבה בניצול מצבים אז נסלח לו,אבל האחרים במיוחד גאדיר צריכים לעבוד על זה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק עבר, אני שמח, הלכתי להתקלח ופתאום אני נזכר שה'אדון' לוזון עומד בסיבוב השלישי להוריד לכום חצי נקודות. מה זה אומר? אחרי שפתחנו פער על הקבוצה שלדעתי נחשבת לקבוצה הכי חזקה אנחנו שוב נראה אותם קרובים אלינו בסיבוב האחרון...לפי החישובים שלי יש לנו עכשיו 6 נק' ולהם 3...העניין הזה באמת הולך להרוס לי את העונה כי לוזון כבר ידאג לביזנס שלו. אני עדיין לא מבין למה ראשי הקבוצות, בטח הגדולות, הסכימו עם הביזיון הזה.

עד מתי נראה את הליצן הזה כיו"ר ההתאחדות, עד מתי?

אין ספק שיניב קטן פתאום חזר לכושרו מלפני כמה שנים, זה הקטן שאני רוצה לראות. לא היה חכם להוציא אותו היום, אבל מצד שני צריכים לזכור שאנחנו מתמודדים בשתי חזיתות. גם לא נראה לי שקטן עשה יותר מדי קטעים מהחילוף.

ניצול מצבים? ללא ספק מסכים עם זה, מול ביירן ראינו את זה. הגענו למצבים, אבל כמו היום החטאנו, נגד יריבה בסדר גודל של ביירן (וגם יובה ובורדו) אנחנו נפסיד בגלל זה. בסה"כ ביירן גם לא הגיעו למבול של הזדמנויות והתוצאה הסופית די משקרת. העניין הוא שאם נמשיך לפספס כך אנחנו נעשה את החיים ליותר קשים, על זה אין ויכוח.

ראיתי עכשיו שההתאחדות דפקה עוד משחק 'מעניין' באמצע. אם אלישע חכם הוא ישחק עם הנוער ביום ד'. באמת, הגביע טוטו הזה מעניין את האימא שלי. אחרי יומיים השחקנים ששיחקו הערב צריכים להזיע בטורניר כזה מיותר? מבחינתי כולם ביום רביעי בים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/09
  3. רנדו Member

איפה הדיון על המשחק שנערך היום בין הפועל תל אביב למכבי חיפה?

אם אני רואה טוב, אין עדיין דיון רשמי.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יענקלה סיכם את זה במשפט אחד, קצר ולעניין: "הדברים האלה באמוציות של אחרי משחק. הם באמת לא שווים תגובה".
    שימשיכו לבכות עד מחר, זו הסיבה למה המועדון הזה לא יעשה את קפיצת המדרגה שלו, לפחות בשנים הקרובות.
    במקום להתעסק נטו בכדורגל (והמשחק הוכרע על כר הדשא, אז שיפסיקו לזיין ת'שכל), הם מתעסקים בכל מה שמסביב.
    זו קבוצה עם פוטנציאל גדול, אך מה שווה פוטנציאל אם האופי הוא אופי של מועדון קטן? שיתבגרו, באמת הגיע הזמן.

ונחזור לדיון הענייני והרציני - אני מאוד מאוד מאוד שבע רצון מיכולתם של ג"ג (גולסה & גדיר), שיתוף הפעולה בין השניים נהדר ויחד עם המנהיגות של קטן זה טריו בהחלט קטלני.
    מעניין מתי אלישע יחליט לשלב את שטרכמן ודוטרה בהרכב, כנראה במשחק ליגה הבא מול מכבי פ"ת, הגיע הזמן שיקבלו דקות, לא הביאו אותם בשביל התפאורה.
    שחקן נוסף ששכחתי להוסיף הוא פיטר מסיללה, הדרום אפריקאי משתפר ממשחק למשחק ופרט לעבודה ההגנתית המצוינת שהוא עושה, הוא משתתף די הרבה בהתקפה ואף בישל את השער לגולסה, רק שימשיך כך.
    ממשחק למשחק הטענה שקיים בקבוצה פוטנציאל גם לשנים הבאות מקבלת הוכחות על גבי הוכחות, השילוב של הצעירים די מוכיח את עצמו ובסך הכל אני מאוד מרוצה.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוני הראל אידיוט,עצוב שאנשים כאלה בגיל כזה לא שומרים על הפה שלהם,כנראה שלא רק כלבים צריכים מחסום לפה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זיו, לצערי זאת ההתנהגות של הישראלי הממוצע. ראית פעם את יציע העיתונות? אלוהים ישמור...כולם מקללים, כולם מאיימים, כולם מסיתים. לשמחתי רק יעקב שחר שומר על רמה נורמלית. בוא רק לא נקווה שההסתה של אנשי הפועל ת"א יגרמו שהיריבות שלנו יקבלו עכשיו כל משחק צמרת מתנות. אם לא מספיק שלוזון 'מכניס מתח' לליגה אני עוד מפחד שכל זיוני השכל האלה ישפיעו על השופט הבא שייצטרך לשרוק אותנו.

פשוט לא ייאמן שאתמול אנשי הפועל ת"א התנהגו בצורה כל כך מחפירה. בסה"כ למה דה סילבה לא הורחק? אם זה היה קורה הם לא היו מתקרבים לשער שלנו. כמובן אני שוכח שאם כן היה נשרק פנדל שהפועל ת"א היו מנצחים אותנו בקלות בגלל שטשיירה היה מורחק והם היו מכניסים את הפנדל ואח"כ עוד חמישייה...

לחזור לכדורגל.
    גולסה וגאדיר פשוט משתפרים בצורה נהדרת. נותר רק להתפלל שהם נשארים עם הרגליים על הקרקע. לפי מה שהבנתי אתמול מבוקולי גולסה בחור רציני. בוא נקווה שזה רק ימשיך כך! אני בכל מקרה נהנתי מאד מהקבוצה שלנו אתמול והופתעתי מהרמה שהצגנו. אנחנו בדרך הנכונה ולמרות הכל מגיע המון קרדיט גם לאלישע לוי.

הרכש החדש? הם יכולים מחר להוכיח את עצמם!

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי,נכון שזה ההתנהגות הישראלית הרגילה(למרות שתכנס לפורום האנגלי לדיון המחזור תראה את אותה ההתנהגות מהאנגלים ומהאנגלים בפורום),ביציע העיתונות משלמים להם בשביל שיהיו ברברים ויוסיפו קצת פלפל לתוכנית,הראל לעומתם לא רק שלא צריך לעשות את זה אלא צריך להימנע מדברים כאלה,הוא בעל תפקיד ועם זה באה האחריות והוא לא יכול פתאום כמו ילד קטן לתקוף בצורה ברוטאלית ולהסית נגד שחר ועוד כמה אנשים,בטח ובטח שהוא מדבר שטויות של ילד בן 6.
    נכון ששנינו מסכימים שהוא אידיוט,אבל אסור לתת לו את ה"תירוץ" שזה התנהגות של כולם,אם זה התנהגות של כולם שיישב בבית או ביציע כמוני ולא יהיה חלק מהפועל תל אביב או כל קבוצה אחרת.

בקשר לגולסה וגאדיר,אני מקווה שהם ימשיכו ככה,הבנתי ששניהם שחקנים רציניים ושקטים,כאלה שבאים ועושים את העבודה,רק חבל לי שרפאלוב לא כזה,אבל אם יש משהו שיכול לתת קצת תקווה ורודה(או ירוקה) לקריירה של רפאלוב זה שלומי ארביטמן,הבחור התחתן,סידר את הראש ועבד קשה בקיץ ופתאום חזר להיות ההבטחה הגדולה שהוא היה בתחילת הקריירה,אם יש צדק בכדורגל ארביטמן ימשיך לשחק ככה כל השנה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זיו, אני מסכים איתך. מספיק לקרוא את הקטע הבא כדי להבין שהראל, גוטמן ואחרים בהפועל ת"א יוצרים אווירה של מלחמה.
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.65936.html

ארבייטמן בהחלט מפתיע אותי לטובה, אפילו רפאלוב כנראה הבין שעדיף לו לחכות להזדמנות שלו (חס וחלילה פציעה של שחקן אחר, אבל זה יכול לקרות). ברור שהוא לא אוהב את המצב, אבל אם ארבייטמן יכול לחכות בסבלנות אז גם רפאלוב.

11. רנדו Member

מכבי חיפה ניצחה אתמול את הפועל תל אביב בצדק. לא נכנס עכשיו ל"היו טעויות שיפוט" או "לא היו טעויות שיפוט".
    ראיתי את המשחק עם חבר שלי, ובאחד הרגעים הוא השחיל בנימה שקטה (עוד כשהיה 2-0 וחיפה שלטה ללא עוררין במגרש): "טוב, מה אתה רוצה? הפועל שיחקה ביום חמישי ועברו כולה 4 ימים. חיפה שיחקה ביום שלישי ועבר כמעט שבוע".

רק אציין שלא אני ולא הוא אוהדים את אחת מהקבוצות הנ"ל (הקבוצה האהודה באמת שמורה במערכת) אך היה קשה להישאר אדיש למשפט כזה. תקפתי אותו בחריפות: "באמת נראה לך שזה בגלל עייפות?" כאילו, עד מתי תירוצים בשקל?
    מתי נהיה מקצוענים כמו באירופה: אנגליה או ספרד שיודעים לשחק 2 משחקים בשבוע ולא לתרץ הפסדים או יכולות לא משהו כמו ילדים קטנים?!

ושוב - חיפה ניצחה אתמול בצדק, מ-2 סיבות:

1. היא הקבוצה הטובה בישראל.

2. הסגל העמוק העומד לרשותה.

אה, ועוד מילה על הפועל ובייחוד על גוטמן: מתחילים לקלוט אותך טוב-טוב מאמניה הליגה. שנה גישה, שנה שיטה. הכדורגל שלך הוא כבר בגדר פאסה.

בשבילך ובשביל אוהדי הפועל.

12. Yotam Member

צודק ! אי אפשר להמשיך ככה יותר .
    אבל אני רואה ההפך מצד מכבי תל אביב , בני יהודה ומכבי חיפה שהן ללא ספק מ-5 הקבוצות המובילות בישראל .
    כמה שאני מחבב לראות את הפועל תל אביב סובלת ( גם כשהיא מנצחת אני מחבב אותה ) ,
    התירוצים , האכזבות , האוהדים , האשמות וכבר ראיתי ידיעה שכתוב בה שאוהדי הפועל תל אביב השליכו 3 בקבוקים לעבר גולסה בזמן ראיון . אולי זה מקנאה ...

אל תשכח שדוטרה נפצע למרות שאיני מחזיק ממנו .
    3 כרטיסים צהובים הגיעו לשחקני חיפה : קינן , גולסה , מסיללה .
    אין על מסיללה , עדיין מלך הבישולים , הוא מתפקד קיצוני בהרכב ?
    רפאלוב , כמה שהוא איכזב אותנו , הוא עדיין בגדר סביר עם מסירות מעולות .
    האם הוא ימשיך לתפקד כמחליף ?

ותגידו , הטקטיקה שמראים באתר של חיפה היא החלטית ? האם אלישע לוי החליט להשתמש בה ?
    http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?...pt=game&id=2130

13. pes Member

בפעם הראשונה קבוצה ישראלית (מכבי חיפה) תופיע במשחק הכדוררגל המצליח בעולם. בגלל העפלתה לליגת האלופות מכבי חיפה תופיע במשחק...!
    הגירסה החדשה של פרו אבולושן 2010 תצא בעוד כחודש
    תאריכים מדוייקים והורדה של הדמו יש פה
    http://pes-il.webnode.com

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שיפור מדהים מסיללה עשה העונה,קיוויתי שהוא לא ימשיך להיות אותו שחקן של שנה שעברה ובינתיים הוא גם הופך להיות יותר יציב,בכל מקרה הבישול שלו היה מצויין.

אני מקווה שאלישע ישקיע באימונים במסיללה בהגבהות,הוא ממש גרוע בזה ואם היו לו הגבהות טובות הוא היה משדרג את עצמו לשחקן אדיר.

בקשר לפרו(הדיון מוזג),יהיה אדיר לשחק עם חיפה בפרו.

15. אביב לוי Member

לא יעזור לאף אחד מכבי חיפה הקבוצה של המדינה